Įkraunama...
Įkraunama...

CHI plaukų priemonės

Turiu chi silka ir naudoju jau ilga laika kaskart po plauku plovimo, man patinka, plaukai po jominkstuciai, neapsunkinti, labai blizga. Mano tamsus, ploni. Turiu didziausia kieki, ilgai naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju sios linijos sampuna, balzama ir silka, tai sampunas ir balzamas nelabai suzavejo, tikejaus didesnio efekto (plaukai sviesinti besisukantys ir besipuciantys). Silka kartoju jau antra karta, zinau kad bus ir trecias biggrin.gif Sampuna ir balzama sunaudosiu, bet nebus pakartoti, gal chi bet kitos linijos.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
O tas silkas padeda plaukams islikti glotniems kai lauke dregna? Maniskiai issipucia bei baisiai susigarbanoja kai lauke dregna arba dusna buna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 16, 22:35)
Vat ir man nieko gero jis nedavė  schmoll.gif Plius labai priparfumuotas  doh.gif

Na, ir negali visiems tikti, gi kiekviena turim skirtinga plauku struktura mirksiukas.gif Man asmeniskai tai labai tinka ir patinka thumbup.gif neriebalina plauku - tai man yra taip pat lb svarbu, nes kiek jau esu isbandxixus aliejuku, nei vienas netiko, labai apsunkindavo plaukus.
O del to kad "priparfumuotas" tai cia nesamone, kiek ivairiausiu esu bandzius, tai sitas maziausiai parfumo skleidzia ( nepalyginsi, pvz. su kokiu Alfaparf) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(distancija @ 2013 06 21, 22:42)
Naudoju sios linijos sampuna, balzama ir silka, tai sampunas ir balzamas nelabai suzavejo, tikejaus didesnio efekto (plaukai sviesinti besisukantys ir besipuciantys).  Silka kartoju jau antra karta, zinau kad bus ir trecias  biggrin.gif Sampuna ir balzama sunaudosiu, bet nebus pakartoti, gal chi bet kitos linijos.. ax.gif
user posted image

O va sitas tai atradimas mano plaukams, pats geriausias thumbup.gif
farouk
Atsakyti
Super patiko CHI aliejukas ir Keratin Mist thumbup.gif . Nors nenaudoju nei dziovintuvo, nei tiesintuvo, plaukai atrodo labai graziai, nesukrite, islieka purus, bet nepasipute. Dar zadu isigyti sampuna ir kondicionieriu. Tikrai negaila ir pinigu, nes kaina tikrai atitinka rezultata smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 21, 11:38)
Turiu chi silka ir naudoju jau ilga laika kaskart po plauku plovimo, man patinka, plaukai po jominkstuciai, neapsunkinti, labai blizga. Mano tamsus, ploni. Turiu didziausia kieki, ilgai naudosiu  biggrin.gif

Sveika,gal pasidalinsi kur pirkai? ar yra tik internete? as i lt grysiu tik trumpam tai tikrai neuzteks laiko laukti kol atsius ,noretusi nueiti ir nusipirkti..;/
Kol buvau JAV tai as ji ant galvos "kibirais" pyliau biggrin.gif
nes ,1 mano plaukai zemiau juosmens ir beprotisko storumo. 2pasipute ir nualinti dazymo ...3 jis ten kainuoja "kapeikas"
Tai as ji naudojau plovimo metu kartu su kauke 10min mazdaug ir poto dar ant dregnu plauku! mergaites pamirsit kas yra koltunai ,sausi ,pasipute plaukai! plaukai isties kaip silkas! drinks_cheers.gif wub.gif tik viena beda...tik tol kol ji naudoji verysad.gif blush2.gif
P.S ieskau pirkti;))
Atsakyti

Gal zinot ar kaune yra kurnors pirkti sios produkcijos? 4u.gif
Atsakyti
Taip pasidalinkit kur pirkote, imeskite nuoroda. smile.gif O gal kas yra uzsipirke Chi silko daugiau ir noretu parduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 26, 15:35)
Taip pasidalinkit kur pirkote, imeskite nuoroda.  smile.gif  O gal kas yra uzsipirke Chi silko daugiau ir noretu parduoti? 4u.gif

Pasiziurekit forumo isparduotuveje turetumet rasti ir nauju pakuociu silko smile.gif
Atsakyti
o kur toki rasti pigiau: http://prekesgroziui...-keratinu-.html
user posted image
Usa puslapiuose ieskojau, bet kad ne kazkas pigiau nei LT. g.gif Padekite 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvot pirkę CHI šilką plaukams didelę ir mažesnę pakuotę? Prieš tai naudojau CHI šilką plaukams iš mažesnės pakuotės man jis taip patiko, dabar parsisiunčiau didelę pakuotę (330ml), na žinokit yra skirtumas g.gif iš mažesnės pakuotes buvo žymiai geresnis ir išvaizda skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 09 05, 09:27)
Gal kas buvot pirkę CHI šilką plaukams didelę ir mažesnę pakuotę? Prieš tai naudojau CHI šilką plaukams iš mažesnės pakuotės man jis taip patiko, dabar parsisiunčiau didelę pakuotę (330ml), na žinokit yra skirtumas  g.gif iš mažesnės pakuotes buvo žymiai geresnis ir išvaizda skiriasi  g.gif

Jeigu turite omeny kad skiriasi spalva, tai del to, kad gamintojas naudoja nauja technologija ir dabar i CHI plauku silka nededa dazu.
Atsakyti