Turiu chi silka ir naudoju jau ilga laika kaskart po plauku plovimo, man patinka, plaukai po jominkstuciai, neapsunkinti, labai blizga. Mano tamsus, ploni. Turiu didziausia kieki, ilgai naudosiu

Naudoju sios linijos sampuna, balzama ir silka, tai sampunas ir balzamas nelabai suzavejo, tikejaus didesnio efekto (plaukai sviesinti besisukantys ir besipuciantys). Silka kartoju jau antra karta, zinau kad bus ir trecias
Sampuna ir balzama sunaudosiu, bet nebus pakartoti, gal chi bet kitos linijos..

O tas silkas padeda plaukams islikti glotniems kai lauke dregna? Maniskiai issipucia bei baisiai susigarbanoja kai lauke dregna arba dusna buna

QUOTE(Arguendo @ 2013 05 16, 22:35)
Na, ir negali visiems tikti, gi kiekviena turim skirtinga plauku struktura

O del to kad "priparfumuotas" tai cia nesamone, kiek ivairiausiu esu bandzius, tai sitas maziausiai parfumo skleidzia ( nepalyginsi, pvz. su kokiu Alfaparf)

Papildyta:
QUOTE(distancija @ 2013 06 21, 22:42)
Naudoju sios linijos sampuna, balzama ir silka, tai sampunas ir balzamas nelabai suzavejo, tikejaus didesnio efekto (plaukai sviesinti besisukantys ir besipuciantys). Silka kartoju jau antra karta, zinau kad bus ir trecias
Sampuna ir balzama sunaudosiu, bet nebus pakartoti, gal chi bet kitos linijos..

O va sitas tai atradimas mano plaukams, pats geriausias

farouk
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 21, 11:38)
Turiu chi silka ir naudoju jau ilga laika kaskart po plauku plovimo, man patinka, plaukai po jominkstuciai, neapsunkinti, labai blizga. Mano tamsus, ploni. Turiu didziausia kieki, ilgai naudosiu 

Sveika,gal pasidalinsi kur pirkai? ar yra tik internete? as i lt grysiu tik trumpam tai tikrai neuzteks laiko laukti kol atsius ,noretusi nueiti ir nusipirkti..;/
Kol buvau JAV tai as ji ant galvos "kibirais" pyliau

nes ,1 mano plaukai zemiau juosmens ir beprotisko storumo. 2pasipute ir nualinti dazymo ...3 jis ten kainuoja "kapeikas"
Tai as ji naudojau plovimo metu kartu su kauke 10min mazdaug ir poto dar ant dregnu plauku! mergaites pamirsit kas yra koltunai ,sausi ,pasipute plaukai! plaukai isties kaip silkas!

P.S ieskau pirkti;))
Gal zinot ar kaune yra kurnors pirkti sios produkcijos?

Taip pasidalinkit kur pirkote, imeskite nuoroda.
O gal kas yra uzsipirke Chi silko daugiau ir noretu parduoti?

QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 26, 15:35)
Taip pasidalinkit kur pirkote, imeskite nuoroda.
O gal kas yra uzsipirke Chi silko daugiau ir noretu parduoti? 

Pasiziurekit forumo isparduotuveje turetumet rasti ir nauju pakuociu silko

o kur toki rasti pigiau: http://prekesgroziui...-keratinu-.html

Usa puslapiuose ieskojau, bet kad ne kazkas pigiau nei LT.
Padekite

Usa puslapiuose ieskojau, bet kad ne kazkas pigiau nei LT.

Gal kas buvot pirkę CHI šilką plaukams didelę ir mažesnę pakuotę? Prieš tai naudojau CHI šilką plaukams iš mažesnės pakuotės man jis taip patiko, dabar parsisiunčiau didelę pakuotę (330ml), na žinokit yra skirtumas
iš mažesnės pakuotes buvo žymiai geresnis ir išvaizda skiriasi

QUOTE(Lara-klara @ 2013 09 05, 09:27)
Gal kas buvot pirkę CHI šilką plaukams didelę ir mažesnę pakuotę? Prieš tai naudojau CHI šilką plaukams iš mažesnės pakuotės man jis taip patiko, dabar parsisiunčiau didelę pakuotę (330ml), na žinokit yra skirtumas
iš mažesnės pakuotes buvo žymiai geresnis ir išvaizda skiriasi 

Jeigu turite omeny kad skiriasi spalva, tai del to, kad gamintojas naudoja nauja technologija ir dabar i CHI plauku silka nededa dazu.