Įkraunama...
Įkraunama...

CHI plaukų priemonės

Gal jau kas isbandet nauja linija su keratinu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 04, 15:57)
Gal zinot ar kaune yra kurnors pirkti sios produkcijos? 4u.gif

Grozio salone "Tovera" tikrai maciau kad prekiauja chi, tik kainu nemaciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta gen @ 2013 09 18, 19:06)
Grozio salone "Tovera" tikrai maciau kad prekiauja chi, tik kainu nemaciau.  smile.gif

cia kaunietem, pamirsau pamineti 4u.gif
Atsakyti
Man labai padejo CHI silkas, nepalyginsi su makadamijos aliejiniu purskalu, deka CHI pagaliau issukavau plaukus po paskutinio sviesinimo.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(greeny1231 @ 2013 09 05, 11:25)
Gal jau kas isbandet nauja linija su keratinu? 4u.gif  ax.gif

As jau kuris laikas su keratinu naudoju,nes kai norejau pirkti paprasto Chi tuo metu nebuvo, na net nzn ar su juo kazkas kitaip,as nieko nepastebiu naudojant,tik va kvapas toks savotiskas,man ano labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Galiu tik išgirti visas šias priemones - user posted image visos kartu padarė tai, ko nesugebėjo padaryt jokie galiukų pakirpimai ir taip toliau - pagaliau galiu liest plaukus ir sakyt, kad jie pas mane ne šiaudiniai biggrin.gif
Atsakyti
Aš perku iš www_farouk_lt Ten oficialus atstovo puslapis, labai greitai pristato, visokių akcijų karts nuo karto įmeta. Dabar keratininiam šilkui mačiau yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritta1: 11 balandžio 2014 - 10:07
Myliu wub.gif buvau nuklydus su kitais plauku brendais, sugrizau prie CHi - volume. Beda, kad sunkiai su patinkanciu kondicioniumi pataikau. mano plaukai nei lygus, nei banguoti, tokie nuo nuotaikos priklauso. Ju daug, bet ploni. Plius, labai minksti. Tai sampuna dar perku is Philip Martin's (suteikianti apimties), o kondicionieriu - Chi volume. Nors siaip turiu ir ju putas, ir lakas, ir maza sampuniuka volume, visa linija labai patinka. Kvapas sintetinis, bet malonus wub.gif
Atsakyti
Ar tarp CHI priemonių yra koks nors stebuklas, kuris padėtų susidoroti su nepaklusniais plaukais?
Mano plaukai kaip šiaudai, ploni, garbanojasi (bet tik vietomis doh.gif ), pučiasi. unsure.gif
Žodžiu reikia kad efektas būtų maždaug toks.
Apie tiesinimą net negalvoju, nes tuomet iš vis bus blogai. doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 21, 21:01)
Ar tarp CHI priemonių yra koks nors stebuklas, kuris padėtų susidoroti su nepaklusniais plaukais?
Mano plaukai kaip šiaudai, ploni, garbanojasi (bet tik vietomis  doh.gif ), pučiasi. unsure.gif

user posted image

ir as noreciau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai buvo akcija pigu.lt tai ten po 6 lt 15 ml pardavinejo., dabar randu po 15 ir daugiau ir ne Kaune, o gal kazkas prekiaujat, nebus to siuntimo, kiek skaiciau forume tai maciau tik viena kirpykla kazkas pasiule, daugiau nieks?
Atsakyti
Gal kuri naudojate CHI organics linija? noreciau isbandyti kai pabaigsiu savo CHI keratinini sampuna ir kauke. Plius naudoju Pearl complex, kuris yra bent jau man simta kartu geresnis uz silk infusion priemone. Aisku, kaina jo irgi geresne doh.gif bet verta;]
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 21, 21:01)
Mano plaukai kaip šiaudai, ploni, garbanojasi (bet tik vietomis  doh.gif ), pučiasi. unsure.gif

user posted image

Jusu atveju siulyciau isbandyti Pearl Complex is CHI. Plaukas po to tampa tiesiog nerealiai svelnus,lygesnis,maziau puciasi, zodziu wub.gif
Atsakyti