Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Moku anglu ir rusu. Jei reiketu, susukalbeciau ir vokiskai!
Atsakyti
anglu, vokieciu, rusu, italu, ispanu ir mokausi siuo metu japonu smile.gif
Atsakyti
Moku lietuvių,rusų,anglų
Atsakyti
Lietuvių, anglų, rusų. Norėčiau išmokti prancūzų, tik reikia rasti tam laiko kažkaip g.gif
Atsakyti
anglu,rusu,italu bei siek tiek vokieciu ir lotynu
Atsakyti
Laisvai kalbu trim kalbomis - lietuvių, prancūzų ir rusų. Anglų kalbos esu lankiusi kursus, tai galiu pasakyti, kad tiek kiek davė tiesioginsi bendravimas su praktikantais iš užsienio anglų kalba, man kursai nesugebėjo duoti. Mokykloje esu mokiusis šiek tiek esperanto ir pamenu keletą frazių, žodžių, tokių kaip "Mi estas via amikino" ax.gif Suprantu Lenkijos lenkų kalbą, čia jau ankstensiais laikais žiūrėti serialai per Lenkijos tv savo davė biggrin.gif Buvau giminaičių vestuvėse Vilniuje ir nieko nesupratau lenkiškai rolleyes.gif nes jų kalba man nesuprantama smile.gif
Dabar galvoju, ar ispanų ar italų pabandyti pastudijuoti... g.gif Va, kas keista, kad kai daugiau bendrauju prancūziškai, rusų kalbos nebėr akur praktikuoti ir antra kalba po lietuvių prancūzų patapo smile.gif
Atsakyti
lietuviu, rusu, lenku, anglu, truputi norvegu, silpnai latviu ir lotynu, siuo metu mokausi ispanu
Atsakyti
lietuviu,anglu,rusu,serbu(tuo paciu kroatu),galiu suprasti lenku,slovenu .
Atsakyti
Lietuviu,Lenku,Rusu laisvai kalbu ir rasau,mokiausi vokieciu.Dabar mokausi italu ir anglu.Visai puiku moketi kelias kalbas. thumbup.gif
Atsakyti
moku lietuvių,rusų,anglų,prancūzų,vokiškai skaitau ir rašau,bet nekalbu,arabų,farsi,ir naująją persų.
Atsakyti
Panorau isvardinti ir as:
Lietuviu - gimtoji
paskui italu , anglu ir rusu kalbos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 03 06, 09:35)
arabų,farsi,ir naująją persų.

oho! thumbup.gif
Atsakyti