Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

moku lietuviu, lenku siek tiek( antra gimtoji kalba, nes mama pusiau lenke), rusu, anglu, vokieciu ir italu... norec ismokti graiku wub.gif ir dar moku zemaiciu ir biski suvalkieciu laugh.gif
Atsakyti
Oho kiek visos kalbu daug mokate thumbup.gif
As tuo nelabai galiu pasigirti verysad.gif Lietuviu gimtoji, moku rusu pakankamai suprantu irgaliu sneketi. taip pat prancuzu gerai moku, anglu ir ispanu tai tik pagrindai, blush2.gif o vokieciu kazkada mokiausi - mokykloje bureli vokieciu kalbos lankiau, tai tik kelis zodziaus temoku doh.gif
Atsakyti
lietuviu,anglu,o vokieciu mokinausi mokykloj,bet nevartodama pamirsau,tas pats ir su rusu,stengiuos ismokt turku k.
Atsakyti
As irgi labai nustebusi, kad panos tiek kalbu moka.
As be lietuviu moku anglu ir rusu. Noreciau ismokti ispanu, italu, bet motyvacijos nerandu - as su visais ir taip susikalbu...
Turiu drauge, kuriai buvo uzeje vokieciu mokintis ir pas mokytoja individualiai vaiksciojo, ir savarankiskai mokinosi kiekviena diena. Procesas truko 2 metus. Kai nuvaziavo i Vokietija, uzsisake pica, o kai atnese buvo su pudytomis silkemis - blogiau nebuna. Manau angliskai butu uzsisakiusi valgoma daikta lotuliukas.gif
Atsakyti
Moku rusų, anglų ir turiu prancūzų kalbos vertėjos diplomą ax.gif
Atsakyti
Moku anglu kalba, nes Anglijoj studijuoju, vokiskai tai reiketu prisimint g.gif , rusiskai galiu suprast, bet tai tik minimalus tokie pagrindai. Siaip nesu gabi kalbom schmoll.gif . Mano manymu, kad kalbos nepamirsti, tai reikia ja naudotis, o kitaip, tai neissilaikys atminty...bent jau mano blush2.gif
Atsakyti
Susikalbu rusiskai, angliskai, dabar mokausi ir prancuzu kalbos, bet gyvai dar neteko sios kalbos isbandyti smile.gif
Atsakyti
anglų truputuką ax.gif
Atsakyti
Rusų k. - puikiai.
Vokiečių k. - puikiai
Anglų k. - labai gerai
Graikų k. - gerai
Itališkai susikalbėčiau, bet parašyt, kad moku būtų per drąsu.
Atsakyti
5moku.
Atsakyti
Kokios jūs poliglotės.....
Aš tai tik anglų ir rusų kalbas moku. kol kas užtenka, o ateity, gal dar ką sugalvosiu.
Kartą šnekėjau su vienu anglu. Jis manęs paklausė kiek kalbų mokų. Na, pasakiau, kas rusų ir anglų. O jis man ir sako: kaip tau gerai, tu net tris kalbas moki (su gimtąją), o aš tik vieną. Ir dar pasakė, kad jie, anglai, apskritai yra tinginiai, na šiek tiek mokėsi prancūzų, bet jam tai neaktualu, o be to, jie prancūzų nekenčia vis dėl to seniausiai pasibaigusio karo. tai aš ir išpūčiau akis. O manęs paklausė, turbūt jūs nekenčiat rūsų (nu tipo už okupaciją). Tai kad ne, sakau, kodėl turėtume. tada jau jis išpūtė akis, kaip tai. O juk paprasti žmonės dėl šito nekalti, ir kutūra nekalta, tai ko čia nekest. Ir šiaip rusų kalba net labai naudinga, kaip jau įsitikinau.
O čia - nekenčiu ir man nereikia.... schmoll.gif
Atsakyti
Aš moku lietuvių(čia kaip dieną aišku),rusų(nes mama pusiau rusė),vokiečių ir truputėlį anglų smile.gif
Atsakyti