Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

kiek daugmamyciu moka kalbu thumbup.gif super tiesiog, as ir kelias moku: rusu, anglu, vokieciu, mokinausi prancuzu, bet neilgai blush2.gif tik tiek, ir tai vokieciu jau zalias miskas doh.gif
Atsakyti
Lietuviu-gimtoji
Rusu - antra po gimtosios
Anglu- teko ismokti ir kalbeti
Švedu- specialiai nesimokiau, bet kazka moku, atsidurčiau su švedu negyvenamoje saloje- nepražučiau ax.gif
Italu- žadu išmokti biggrin.gif
Atsakyti
Na,as tik moku lietuviu ir anglu kalbas blush2.gif
rusiskai tik siek tiek suprantu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Faina, kad mamos išsilavinusios. thumbup.gif
Aš susikalbu angliškai, gerai vokiškai, rusiškai ir lenkiškai.
O labiausiai patinka prancūzų kalba. ax.gif Vadinu ją paukščių kalba, nes man jinai labai graži. smile.gif Bet jos nemoku... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Lenku, rusu, lietuviu, prancuzu ax.gif
anglu susikalbu,suprantu(ziurint kokioj srityje)
ukrainieciu suprantu pilnai, o kalbet irgi galeciau jei prispirtu su kuo tet-a-tet blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laisvai:

rusu, anglu, italu

susikalbu: daniskai, svediskai

sugebeciau susikalbeti: ispaniskai ir prancuziskai

suprantu kai ka (galiu net paskaityti be zodyno): vokieciu (svedu kalbos itaka), ukrainieciu (kraujo rysiai), lenku (na kas ziuri lenku programas tai irgi supranta tongue.gif )

Atsakyti
Moku anglu ir rusu puikia. Vokiskai susisneku. Kazkada savarankiskai bandziau mokytis italiskai, tai dabar galeciau kokius 5 zodzius i pokalbi iterpti smile.gif
Atsakyti
Nuu moku anglų ir vokiečių, ir lietuvių aisq lotuliukas.gif db mokinuosi lotynų, bet draugai sako, kad neverta, be reikalo laiką gaištu, nepanaudosiu niekur tos kalbos, kaip jūs manote? gal kuri mokinotės lotynu,mm? unsure.gif visai pasimečiau
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 11 12, 14:33)
Nuu moku anglų ir vokiečių, ir lietuvių aisq  lotuliukas.gif  db mokinuosi lotynų, bet draugai sako, kad neverta, be reikalo laiką gaištu, nepanaudosiu niekur tos kalbos, kaip jūs manote? gal kuri mokinotės lotynu,mm?  unsure.gif  visai pasimečiau

Mokiausi universitete, bet visa tai tikrai buvo beprasmiska. As tiesiog nesugebu ismokti kalbos, kurios negirdziu snekant. Tas galuniu kalimas man atrode visiskai beprasmis. O ir kam reikia tos kalbos, nebent ruosiantis medicina ar farmacija studijuoti.
Atsakyti
Rusiškai - suprantu, bet kai reik kalbet, tai užsikertu smile.gif .
Vokiškai - suprantu, bet ne viską, ir ne kiekvieną žodį, tačiau, kadangi aš jos nelavinu, neskaitau, nekalbu ir t.t. ji pas mane nyksta verysad.gif . Norint ką nors pasakyti - ir linksniai, ir artikeliai ne taip kaip reikia. Ir žodziai "užkrenta" unsure.gif
Anglų - silpnai, bet..susikalbu.tongue.gif
Prancūzų pagrindai, bet atsimenu tik pagrindines frazes.
Svajonė - ispanų k. rolleyes.gif
Atsakyti
Moku rusų, lenkų, baltarusų, anglų, vokiečių,kažkiek prancūzų,o šiuo metu idiš bandau pramokt, panaši į vokiečių,tai nėr sunku žodžius įsimint.
Atsakyti
is uzsienio kalbu geriau moku tik anglu, dar siek tiek susisnekeciau rusiskai.

vasara praleidau airijoje, suskaiciavau, kad musu kolektyve dirbo maziausiai 12 skirtingu tautybiu zmoniu. visi mielai mokydavomes kaip svetima kalba pasakyti "labas", "kaip sekasi?" ir t.t

tai tu papildomu 10 kalbu neskaiciuoju, kad moku biggrin.gif
Atsakyti