Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos! Ta dainike ir mane suzavejo iki asaru! lotuliukas.gif
Na, ir dar baisiai parupo, kokia cia knyga ta Nika89 skaite? kazkokia labai intriguojancia, kaip supratau... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau, jei tą sharkboy rodė per LT televizijas, tai greičiausiai kada nors iki pietų...O tokiu laiku aš miegu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 20 lapkričio 2010 - 00:40
Einu Misko uogos ziuret

Paziurejau! Super atrodai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 20 lapkričio 2010 - 00:44
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:40)
Dabar pagalvojau, jei tą sharkboy rodė per LT, tai greičiausiai kada nors iki pietų...O tokiu laiku aš miegu rolleyes.gif

oi nepamenu as per kur ji rode. As tai kazkoki rusiska kanala ziuredavau (kur cip and deil, donald duck, zigzag ir pan.) rodydavo. Dar visus vokiskus ziuredavau tai per ten galejo rodyti. Neziuredavau as, tik esu macius... lotuliukas.gif

Va prisiminiau OSTANKIN TV, buvo toks? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 20 lapkričio 2010 - 00:43
Buvo buvo!
Atsakyti
Einu miegot. ***** kaip nenoriu,kad tempa vel kiltu sad.gif Na tikiuosi nebekils... Ir naktele bus rami. Vaikus mama mano susirinko, tai namuose keistai ramu... Ech... Butu ka veikt, ale kur su tokia paslika ligone cray.gif

LABANAKT wub.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 20 lapkričio 2010 - 01:07
http://www.youtube.c...h?v=0AC0uLvxCyY
geras sitas video ir daina thumbup.gif
O kaip man patiko dream dream dream dream, doh.gif dar tai dainuosiu, doh.gif kosmaras, ne man vienai cia taip lotuliukas.gif doh.gif
Kokios nuotraukos, ak kokios nuotraukos wub.gif kai kurios matytos bet vistiek negaliu neziuret wub.gif
Jauciu visos miegot nuejo... g.gif viena naktineju bigsmile.gif eisiu viena su seniu pasivaiksciot biggrin.gif 000054.gif
Atsakyti
Tai plepat ax.gif
Daivosh, kur gi tu...juk kaip sykis tokiu metu bludiji..ar as per anksti? biggrin.gif Mano zuikis sukarsciavo..sudaviau vaistuku..laukiu kol tempa nukris..vis tiek neramiai miegociau..atejau pabludit.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 22:47)
Pagalvojau aš čia tyliai, bet tai kaip be ryšio būt beteise team Carlisle, Jasper, Emmet ir Caius. Kas iš to, kad patinka, jei nei dūsaut garsiai negali, nei žavėtis. Pasižiūri, tyliai monitorių palaižai ir baigta unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kosmonaftikiene, parašas super wub.gif wub.gif wub.gif

Gražių nuotraukų pridėjot thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Labanakt bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 20, 02:13)
Tai plepat ax.gif
Daivosh, kur gi tu...juk kaip sykis tokiu metu bludiji..ar as per anksti? biggrin.gif Mano zuikis sukarsciavo..sudaviau vaistuku..laukiu kol tempa nukris..vis tiek neramiai miegociau..atejau pabludit.. unsure.gif

Kas čia nutiko g.gif Kažkaip ligų protrūkis prasidėjo scare.gif tikiuos nepasigausiu kokios nesąmonės, nes jau kai atkrentu, tai atkrentu doh.gif Nemoku aš kaip normalūs - savaitėlę pasergi ir sveika schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 19, 20:03)
ARTI, nesikabinek, as artimiausia jubiliata sirdutem apkabinejau liezuvis.gif
Papildyta:

Style, jau ir taip vos vos zinute kita ispaudziu paskutiniu metu..o jei dar sakai 'nesikabinek' tai is vis nieko neparasysiu lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 19, 21:16)
A, ką prisiminiau...ligones į sveikųjų palatą priimat? g.gif   lotuliukas.gif 
( Čia aš po atvirų išpažinčių klausiu mirksiukas.gif  biggrin.gif )

Ligones tai kas be ko priema...ale as bijau, kad gali sveiku nebepriimt lotuliukas.gif vis gi palata, o ne viesbutis..
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 01:16)
Kas čia nutiko g.gif Kažkaip ligų protrūkis prasidėjo scare.gif tikiuos nepasigausiu kokios nesąmonės, nes jau kai atkrentu, tai atkrentu doh.gif Nemoku aš kaip normalūs - savaitėlę pasergi ir sveika schmoll.gif  doh.gif

Nezinau dar..pas daktare nevedziau..gerkle..tikiuosi nebus kas rimto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 20 lapkričio 2010 - 01:21