QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:55)
O tu va taip gerai pasinagrinėk vos vos virš triusikėlių..Šioj foto tiesiog geriausiai matosi 

Čia tai dar viskas normaliai

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:00)
Aš tai darau išvadą, kad iš po maudymkės kyšo priklijuojami kūno spalvos trauzai...
ai, gal nesigilink

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 19, 23:58)
Oi, kokia greita ta egliosha
tikrai tykojai
ačiū
čia dar tik aisbergo viršūnė
Tik dėl gražumo čia persistengei
Man tai jos persiviečiantys triusikai kliūva..

Tik dėl gražumo čia persistengei

Man tai jos persiviečiantys triusikai kliūva..
nera negraziu moteru, yra tik per mazai alkoholio

tas maudymukas ar apatinio trikotazo komplektas ar velnias zino kas ten tikrai nelabai koks ir man

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 01:00)
Aš tai darau išvadą, kad iš po maudymkės kyšo priklijuojami kūno spalvos trauzai...
Per daug tu cia giliniesi ir analizuoji nuotraukas

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 20, 01:08)
Kad neanalizavau aš nuotraukų...Užkliuvo už akių ir tylėjau

Vis mąsčiau, kas ten per pleistras - trazuai, randas, na maža dėl ko ten užklijuota

Papildyta:
Aj, tiksliai, geriau nebesigilinam, vis tiek filme bus gražu, užmaskuota, nieko nesimatys

Imkit, geriau lengvą, kvailutę dainušką, kaip tik penktadieniui

http://www.youtube.c...h?v=0AC0uLvxCyY
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:12)
Aj, tiksliai, geriau nebesigilinam, vis tiek filme bus gražu, užmaskuota, nieko nesimatys

būtent.. paskui neatsipalaiduosi filmą žiūrėdama, o tik ir ieškosi tų kažkokių trauzų

O Petrikė ant nakties pasirodė

O aš beveik labanakt

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 20, 01:15)
būtent.. paskui neatsipalaiduosi filmą žiūrėdama, o tik ir ieškosi tų kažkokių trauzų

Tavo avataras...Mane glumina..Nes seniau (o gal ir dabar), jei neklystu, Twiggy buvo užsidėjus. Tai net pasimetu kiekvieną kartą kas čia rašo

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:17)
Tavo avataras...Mane glumina..Nes seniau (o gal ir dabar), jei neklystu, Twiggy buvo užsidėjus. Tai net pasimetu kiekvieną kartą kas čia rašo 

eik eik.. rimtai? tada pasikeisiu

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 20, 01:26)
Nors Twiggy dabar su kitokiu avataru

Lapute, nepatinka ir man ta nuotrauka, ten pas ja randas kaip Cezario pjuvio,dar galetu buti apendicitas, bet kad pas mane jis zymiai zemiau. Ir siaip nesexovai visai ji su tais apsmukusiais triusikais atrodo
Misko uoga - augink plaukus ir dazykis ta oranzine spalva. Man labai gerai atrodai toj foto
O kodel dabar negali nusidazyt, jei pasiilgai?
Del dream dream dream - pamenu as ta boy shark
Bet vistiek Taylor'as saunuolis, nuo pat mazumes sukasi ekranuose. Respects. Siaip Kristen irgi jaunute pradejo..
Beje ta Kellogs reklama su Tayloru irgi labai gerai prisimenu, per pro7 kanala rodydavo

Misko uoga - augink plaukus ir dazykis ta oranzine spalva. Man labai gerai atrodai toj foto

Del dream dream dream - pamenu as ta boy shark

Beje ta Kellogs reklama su Tayloru irgi labai gerai prisimenu, per pro7 kanala rodydavo