Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš tai darau išvadą, kad iš po maudymkės kyšo priklijuojami kūno spalvos trauzai...
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:55)
O tu va taip gerai pasinagrinėk vos vos virš triusikėlių..Šioj foto tiesiog geriausiai matosi unsure.gif

Čia tai dar viskas normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetrunge1234: 20 lapkričio 2010 - 00:04
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:00)
Aš tai darau išvadą, kad iš po maudymkės kyšo priklijuojami kūno spalvos trauzai...

ai, gal nesigilink irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 19, 23:58)
Oi, kokia greita ta egliosha  bigsmile.gif tikrai tykojai  lotuliukas.gif ačiū  ax.gif čia dar tik aisbergo viršūnė irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik dėl gražumo čia persistengei  rolleyes.gif

Man tai jos persiviečiantys triusikai kliūva..

nera negraziu moteru, yra tik per mazai alkoholio irnesakyk.gif laugh.gif zmogus grazus tiek kiek pats toks jaucias. dream dream. va taip.

tas maudymukas ar apatinio trikotazo komplektas ar velnias zino kas ten tikrai nelabai koks ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 01:00)

Per daug tu cia giliniesi ir analizuoji nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 20, 01:08)
Per daug tu cia giliniesi ir analizuoji nuotraukas  smile.gif

Kad neanalizavau aš nuotraukų...Užkliuvo už akių ir tylėjau rolleyes.gif Laukiau, kol kuri nors kita įdės bigsmile.gif Bet nesulaukiau, tai pasidalinau savo mintimis biggrin.gif

Vis mąsčiau, kas ten per pleistras - trazuai, randas, na maža dėl ko ten užklijuota rolleyes.gif
Papildyta:
Aj, tiksliai, geriau nebesigilinam, vis tiek filme bus gražu, užmaskuota, nieko nesimatys biggrin.gif

Imkit, geriau lengvą, kvailutę dainušką, kaip tik penktadieniui biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=0AC0uLvxCyY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 20 lapkričio 2010 - 00:11
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:12)
Aj, tiksliai, geriau nebesigilinam, vis tiek filme bus gražu, užmaskuota, nieko nesimatys biggrin.gif

būtent.. paskui neatsipalaiduosi filmą žiūrėdama, o tik ir ieškosi tų kažkokių trauzų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O Petrikė ant nakties pasirodė 4u.gif
O aš beveik labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 20 lapkričio 2010 - 00:17
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 20, 01:15)
būtent.. paskui neatsipalaiduosi filmą žiūrėdama, o tik ir ieškosi tų kažkokių trauzų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo avataras...Mane glumina..Nes seniau (o gal ir dabar), jei neklystu, Twiggy buvo užsidėjus. Tai net pasimetu kiekvieną kartą kas čia rašo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:17)
Tavo avataras...Mane glumina..Nes seniau (o gal ir dabar), jei neklystu, Twiggy buvo užsidėjus. Tai net pasimetu kiekvieną kartą kas čia rašo rolleyes.gif

eik eik.. rimtai? tada pasikeisiu ax.gif ryt, kažkada. labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 20, 01:26)
eik eik.. rimtai? tada pasikeisiu  ax.gif ryt, kažkada. labos  4u.gif

Nors Twiggy dabar su kitokiu avataru rolleyes.gif
Atsakyti
Lapute, nepatinka ir man ta nuotrauka, ten pas ja randas kaip Cezario pjuvio,dar galetu buti apendicitas, bet kad pas mane jis zymiai zemiau. Ir siaip nesexovai visai ji su tais apsmukusiais triusikais atrodo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Misko uoga - augink plaukus ir dazykis ta oranzine spalva. Man labai gerai atrodai toj foto thumbup.gif O kodel dabar negali nusidazyt, jei pasiilgai? g.gif

Del dream dream dream - pamenu as ta boy shark lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet vistiek Taylor'as saunuolis, nuo pat mazumes sukasi ekranuose. Respects. Siaip Kristen irgi jaunute pradejo..

Beje ta Kellogs reklama su Tayloru irgi labai gerai prisimenu, per pro7 kanala rodydavo biggrin.gif
Atsakyti
Aš nei sharkboy nei kelogsų nebuvau mačiusi (arba jei mačiusi, tai tikrai nepamenu)..Šiand tikrai nuo dūšios iš to dream prisižvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti