Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 19, 23:32)
As matyt kitaip ta scena ziurejau...nemaciau nei kad salta, nei kad slapia...girdejau tik muzika, maciau ju veidus ir akis...maciau meile supancia juos ir esancia juose.... ax.gif

man gal labiausiai užstrigusi scena, kai Twighlite Bela galiniame kieme dekiuką pasitiesusi paskaičiusi miegojo doh.gif Čia kai jie tik pradėjo a le draugauti wub.gif

Tiesa, netyčia užtikau senesnių savo fotkių.. Norit į padoresnę mane pažiūrėt? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 19, 23:37)
Tiesa, netyčia užtikau senesnių savo fotkių.. Norit į padoresnę mane pažiūrėt?  blush2.gif  ax.gif

dream dream dream!!! lotuliukas.gif noram!
Atsakyti
Man nuo to dream dream, jau tušas nubėgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa doh.gif doh.gif doh.gif
Mano knygos hihihi.gif Vis dar kabo ant mano dūšios, kad "vis dar galvoju" lotuliukas.gif

Čia apibendrinus:
Mėgiamiausio rašytojo tikriausiai neturiu. Nors patekus į rankas Herlano Cobeno romanui, eilėje jis nelaukia. Net ir kitą, pradėtą, pastumia lotuliukas.gif
Vienas labiausiai įstrigusių romanų Victoria Hislop "Sala".
Juokingiausios knygos - pigūs meilės romanai doh.gif doh.gif Pakliuvo į rankas, kaip dovana prie žurnalo, tai paskaičiau.. doh.gif rolleyes.gif Net gatvėje vežimą stumdydama balsu juokiausi, kokie jie BANALŪS ir totaliai nuspėjami..

Daugiau klausimų nelabai atsimenu, bet ir nelabai buvau skaitovė blush2.gif Nelabai daug turiu ką pasisakyti šia, jau visai ne į temą, tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:45)
Man nuo to dream dream, jau tušas nubėgo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va kaip gerai, nereiks tuso valytis laugh.gif
dream dreamuser posted image

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 19, 23:46)

kiek galima refresint fotki??? laugh.gif
Atsakyti
Kelinta diena aš vis į šią fotkę pasižikūriu doh.gif

user posted image

Kokia ji žiauri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 19, 23:50)
kiek galima refresint fotki??? laugh.gif

procese lotuliukas.gif tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:51)

user posted image

Kokia ji žiauri doh.gif

O kas cia tau ziauraus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:51)

user posted image

Kokia ji žiauri doh.gif

Kaip man tas priekinis marmūzius patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 20, 00:53)
O kas cia tau ziauraus?  g.gif

O tu va taip gerai pasinagrinėk vos vos virš triusikėlių..Šioj foto tiesiog geriausiai matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 19, 23:52)
procese  lotuliukas.gif tuoj  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif tokia bohemiska, ir motiniska, ir zaisminga, ir grazi, ir visokia thumbup.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 19, 23:53)
O kas cia tau ziauraus?  g.gif

gal nebent netinkamas laikas paspaust mygtuka (del israiskos) bet siaip ledas bent man. ir virs triusikeliu nieko blogo nematau mastau.gif arba as zliba mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 19 lapkričio 2010 - 23:57
QUOTE(egliosha @ 2010 11 19, 23:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif tokia bohemiska, ir motiniska, ir zaisminga, ir grazi, ir visokia thumbup.gif

gal nebent netinkamas laikas paspaust mygtuka (del israiskos) bet siaip ledas bent man. ir virs triusikeliu nieko blogo nematau mastau.gif arba as zliba mastau.gif

Oi, kokia greita ta egliosha bigsmile.gif tikrai tykojai lotuliukas.gif ačiū ax.gif čia dar tik aisbergo viršūnė irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik dėl gražumo čia persistengei rolleyes.gif

Man tai jos persiviečiantys triusikai kliūva..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 19 lapkričio 2010 - 23:59