Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(Esha @ 2010 11 26, 12:46)
O manes visai negzdina biggrin.gif Dzin koks tas jausmas kai gramdo tuos klijus, svarbiausias tas jausmas sirdy, kad isejus visap pasauliui galesiu sypsotis tobula sypsena biggrin.gif

Butent thumbup.gif man tik idomu kai tas plombas papildomas nuims, matyt slifuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 26, 11:06)
Butent  thumbup.gif man tik idomu kai tas plombas papildomas nuims, matyt slifuos blink.gif

man tai tos papildomos plombos nusikandziojo, nors gal ten dalis ir likus, bet seniai jau nebetrukdo normaliai kramtyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 26, 13:14)
man tai tos papildomos plombos nusikandziojo, nors gal ten dalis ir likus, bet seniai jau nebetrukdo normaliai kramtyti smile.gif

Man ir nusikandziojo biski, bet vistiek per juos dantys nesusikanda normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 11 26, 11:20)
Na ką, pasidariau aš higieninį valymą Mir klinikoje. Pati procedūra tikrai nėra nemaloni, sakyčiau visai net maloni biggrin.gif Tik va mano priekiniai apatiniai dantukai šiek tiek jautriau sureagavo, nes jų tarpdančiai buvo šlifuoti (strypinguoti).
Kitas dalykas... kad nelabai kruopščiai atliko savo darbą... paskiau grįžus namo ir apžiūrėjus, pamačiau, kad ant apatinio dantuko, iš vidinės pusės, ne nuo viso jo nuvalė akmenis... o ir ant kelių dantų paliko tokius kaip juodus "taškelius", tai tikriausiai ten daugiau nebeisiu...

Man Mir klinikoj patiko tai, kad neskaudėjo valant akmenis, o šiaip neturiu daug patirties su higieniniu tai man patiko thumbup.gif vkr kitur buvau, tai skaudėjo man. o kai šnekėjau su odontologe, ji minėjo, kad juodos apnašos yra nieko blogo, baisiau tos baltosios smile.gif nes pas mane ant kai kurių krūminių kramtomojo paviršiaus vagelėse juoda, tai sakė nieko tokio, tik nebandyt krapštyt smile.gif
Atsakyti
[quote=Mingin,2010 11 26, 11:56]
Taip, man lygiai taip pat.. 4u.gif Pats nuėmimas baika palyginus su šlifavimu tų klijų.. fear.gif
[/quote]

Negazdinkit blink.gif
[/quote]

Kai jums nuimines tuos breketus jau senu senovej busit pamirsus ka mes cia sakem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 25, 15:29)
Skambink Budrienei, kad ir nedirba nulektum iki VIC ir jin manau susitartų, kad kas paliktų, dar ji dirba Grybo gatvėj Denticijoj, čia Antakalnis tai gal ir ten galima susitart, kad tau patogiau pvz 4u.gif

Gal išgyvensiu, jau šiek tiek jaučiasi, kad užsitraukia žaizdelė, tai gal nebetrins. Tik po nakties visada žiauriai skauda tą pusę, kur plombytė ta įdėta, kažkaip naktį stipriai sukandus tuos dantis būnu..
Atsakyti
Kuo skiriasi šepetukų storis? 5mm, 6mm ir pan.. Kuris geresnis pačiai pradžiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 26, 13:46)
O manes visai negzdina biggrin.gif Dzin koks tas jausmas kai gramdo tuos klijus, svarbiausias tas jausmas sirdy, kad isejus visap pasauliui galesiu sypsotis tobula sypsena biggrin.gif

Visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 25, 15:58)
Pas mane kiek ziurejau irgi tokie patys smile.gif

Tai as ne viena biggrin.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 25, 16:58)
Cia turbut Damusiene tokius deda  thumbup.gif

Turbut smile.gif

QUOTE(Esha @ 2010 11 26, 11:46)

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Ikeliau i albumeli nuotrauka smile.gif Matosi ten mano apatiniai dantukai, vienas iltinukas ciut ciut kreivas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 26, 15:31)
Ikeliau i albumeli nuotrauka smile.gif Matosi ten mano apatiniai dantukai, vienas iltinukas ciut ciut kreivas  blush2.gif

paziurejau tavo foto, zinok pas mus vos ne tokia pati beda smile.gif tik pas mane kreivoji puse buvo kaire, virsutinis iltinukas ne iki galo isdyges buvo, o apacioj kreivas siek tiek. ir gydymas toks pat buvo, spyruokle nesiojau, ir breketai permatomi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 11 26, 17:08)
paziurejau tavo foto, zinok pas mus vos ne tokia pati beda smile.gif tik pas mane kreivoji puse buvo kaire, virsutinis iltinukas ne iki galo isdyges buvo, o apacioj kreivas siek tiek. ir gydymas toks pat buvo, spyruokle nesiojau, ir breketai permatomi wink.gif

As irgi atkreipiau demesi, kad situacija panasi smile.gif Tik tiek, kad mano sakandis tragiskas doh.gif
Atsakyti