Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(blaze @ 2010 11 26, 13:30)
nes pas mane ant kai kurių krūminių kramtomojo paviršiaus vagelėse juoda, tai sakė nieko tokio, tik nebandyt krapštyt smile.gif

Kaip suprast? Kodėl negalima krapštyti?
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 12:33)
Kuo skiriasi šepetukų storis? 5mm, 6mm ir pan.. Kuris geresnis pačiai pradžiai?  smile.gif

tuo ir skiriasi, kad vienas storesnis, kitas plonesnis.
nors jie ir skirti tarpdanciam, man tik patys ploniausi i tarpdancius lenda, ir tai ne i visus. as tuos sepetukus naudoju labiau isvalyti tarp dantu ir vieluciu. tai tinka visi, dar storesnis ir geriau isvalo smile.gif
o tarpdancius su tarpdanciu siulu valau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 26, 16:07)
tuo ir skiriasi, kad vienas storesnis, kitas plonesnis.
nors jie ir skirti tarpdanciam, man tik patys ploniausi i tarpdancius lenda, ir tai ne i visus. as tuos sepetukus naudoju labiau isvalyti tarp dantu ir vieluciu. tai tinka visi, dar storesnis ir geriau isvalo smile.gif
o tarpdancius su tarpdanciu siulu valau  ax.gif

Kiek mm geriausias breketams valyti būtų? 7mm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 18:34)
Kiek mm geriausias breketams valyti būtų? 7mm?  ax.gif

Man lyg pirma kart daktare dave 6mm kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 16:34)
Kiek mm geriausias breketams valyti būtų? 7mm?  ax.gif

man atro tiks visi 5, 6, 7mm, nes jais dar atseit reikia breketu virsu ir apacia valyti, bet as tai retai taip darau blush2.gif as viliuosi, kad mano automatinis sepetelis tai padaro (ar kaip jis ten vadinas tas kur su elementais ir pats sukasi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 26, 18:45)
man atro tiks visi 5, 6, 7mm, nes jais dar atseit reikia breketu virsu ir apacia valyti, bet as tai retai taip darau  blush2.gif  as viliuosi, kad mano automatinis sepetelis tai padaro (ar kaip jis ten vadinas tas kur su elementais ir pats sukasi) smile.gif

Turejau ir as kazkur toki, tik idomu kur jis db? lotuliukas.gif o kaas nors bandet pirkti specialiai breketams dantu sepeteli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 26, 16:50)
Turejau ir as kazkur toki, tik idomu kur jis db?  lotuliukas.gif  o kaas nors bandet pirkti specialiai breketams dantu sepeteli?  smile.gif

as bandziau. nepasakyciau, kad labai ypatingas smile.gif isoriniai sereliai siek tiek ilgesni ir tiek. man taip pat gerai isvalo tie sepetukai, kurie turi visus vienodus serelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 26, 19:50)
Turejau ir as kazkur toki, tik idomu kur jis db?  lotuliukas.gif  o kaas nors bandet pirkti specialiai breketams dantu sepeteli?  smile.gif

As visur ieskojau, bet neradau doh.gif Gal kur matet pirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 26, 18:57)
As visur ieskojau, bet neradau  doh.gif Gal kur matet pirkt? smile.gif

Ir as ieskojau ir neradau
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 26, 19:04)
Ir as ieskojau ir neradau

Turetu buti odontalogijos klinikose, arba maciau is internetiniuvaistiniu pirkti yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 11 26, 16:25)
Kaip suprast? Kodėl negalima krapštyti?

Aš tiksliai nepamenu kaip sakė doh.gif bet esmė, kad jas nugramdžius atsiranda puiki terpė gesti dančiui, juodos apnašos kažkaip ten kietos yra ir saugo dantų paviršių, turbūt prieš joms atsirandant susimąstyt reikia, nors čia tik vienos gyd nuomonė, aš vis tikiuosi kad jos kažkiek apsivalo smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 26, 18:50)

O kaip atrodo specialus šepetėlis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 26, 20:19)
O kaip atrodo specialus šepetėlis? bigsmile.gif

Su ilgesniais sereliais is sonu smile.gif Kad patogiau butu turint breketus dantis issivalyt mirksiukas.gif
Atsakyti