Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(blondie* @ 2010 11 26, 09:19)
Man irgi perklijavo keturis breketukus.. Irgi keramika, tai tikrai nebuvo taip baisu.. Vėlgi parodoma, kad kiekvienas žmogus kitaip viską priima.. Man kaip ir smilsee'i nemaloniausias tas šlifavimas, bet kad nuimant šitaip baisu būtų, tikrai nieko panašaus..  schmoll.gif  Paima replytes, viens du ir nukanda tuos breketukus..  smile.gif  Jaučias, kad kažkas vyksta, nesakau, kad nesijaučia, bet kad būtų jausmas, jog be dantų lieku, tikrai ne..  biggrin.gif

Man kai nuiminejo breketus,tai nieko,nu nulauzia juos ir viskas,bet kol kiekviena danti nuslifavo,ypac jei koks jautresnis,nu tada jau laikykis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 00:23)
O merginos, neskauda kaip pats breketų dėjimas vyksta?  blink.gif

Neskauda, man tik gal buvo kiek nemalonu kai gumutes uždėjo, jautėsi veržimas, bet tikrai ne skausmas smile.gif

O aš pokyčius pastebėjau pirmiausia valydama su siūlu, po poros dienų jau siūlas kai kuriais tarpdančiais lindo žymiai laisviau bigsmile.gif dbr jau pati nebe tiek ant tos savo burnos pasinešus, atsibodo matyt biggrin.gif bet karts nuo karto nufotkinu, tai jau pokyčių per beveik 3 mėnesius nemažai matau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 11 26, 10:18)
jūs ieškot pokyčių po savaitės???  biggrin.gif 
dantys tikrai taip greit nejuda, kad po savaitės matytųsi pokyčiai..
aš pati čia niurzgėjau, kad mėnesiai eina, o jokio judesio nematau..db taip akylai nestebiu savo dantų, tai net ir nustembu, kai po menėsio matau, kad dantys kokiu milimetru pasistūmėjo..o jei kasdien būčiau sulindus į burną - tai kaip aš tuos pokyčius pastebėčiau?
kuo dažniau žiūrėsit, tuo labiau nieko teigiamo toj savo burnoj ir nematysit..

O kaip jus valote datukus, neslinds i burna? biggrin.gif

Mano sesei ja po 2 men buvo lyguteliai dantys, bet pas ja problrmos buvo minimalios (turbut tik ji pati jas ir mate).
O kad pas mane greit rezultatu nebus esu tuo tikra. Oi daug darbo pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 26, 11:07)
O kaip jus valote datukus, neslinds i burna? biggrin.gif

Mano sesei ja po 2 men buvo lyguteliai dantys, bet pas ja problrmos buvo minimalios (turbut tik ji pati jas ir mate).
O kad pas mane greit rezultatu nebus esu tuo tikra. Oi daug darbo pas mane...

na aš valydamasi dantus nematuoju, kiek milimetrų jie pasistūmėjo ar kiek pajudėjo..smile.gif valausi ir tiek..tiesiog nebestoviu tiek prie veidrodžio ir nespiginu ten, kasdien ieškodama pokyčių. Pas mane jie greit nejuda, tai ir nebėr tikslo be reikalo ten žiūrinėtis 4u.gif
Atsakyti
Na ką, pasidariau aš higieninį valymą Mir klinikoje. Pati procedūra tikrai nėra nemaloni, sakyčiau visai net maloni biggrin.gif Tik va mano priekiniai apatiniai dantukai šiek tiek jautriau sureagavo, nes jų tarpdančiai buvo šlifuoti (strypinguoti).
Kitas dalykas... kad nelabai kruopščiai atliko savo darbą... paskiau grįžus namo ir apžiūrėjus, pamačiau, kad ant apatinio dantuko, iš vidinės pusės, ne nuo viso jo nuvalė akmenis... o ir ant kelių dantų paliko tokius kaip juodus "taškelius", tai tikriausiai ten daugiau nebeisiu...
Atsakyti
QUOTE(angeluxx @ 2010 11 26, 10:04)

Man sakė, kad jie naujausios kartos ir ,kad kainuos 2500lt doh.gif Ačiū už pastangas ax.gif

Nėr už ką.. 4u.gif Tai čia gal dar kokie naujesni.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 26, 10:04)
Man kai nuiminejo breketus,tai nieko,nu nulauzia juos ir viskas,bet kol kiekviena danti nuslifavo,ypac  jei koks jautresnis,nu tada jau laikykis... doh.gif

Taip, man lygiai taip pat.. 4u.gif Pats nuėmimas baika palyginus su šlifavimu tų klijų.. fear.gif
Atsakyti

Taip, man lygiai taip pat.. 4u.gif Pats nuėmimas baika palyginus su šlifavimu tų klijų.. fear.gif
[/quote]

Negazdinkit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 11 26, 11:15)
na aš valydamasi dantus nematuoju, kiek milimetrų jie pasistūmėjo ar kiek pajudėjo..smile.gif valausi ir tiek..tiesiog nebestoviu tiek prie veidrodžio ir nespiginu ten,  kasdien ieškodama pokyčių. Pas mane jie greit nejuda, tai ir nebėr tikslo be reikalo ten žiūrinėtis  4u.gif

asta_pasta_prakasta, o kodel tau gydytoja pratese gydymo termina? sakei, is pradziu trumpiau prognozavo? unsure.gif
cia del dantu paslankumo, ar kaip? tiesiog idomu butu suzinot...
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 00:23)
O merginos, neskauda kaip pats breketų dėjimas vyksta?  blink.gif

gali buti nemalonu, jei dantys jautrus
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 11 26, 11:59)
asta_pasta_prakasta, o kodel tau gydytoja pratese gydymo termina? sakei, is pradziu trumpiau prognozavo?  unsure.gif
cia del dantu paslankumo, ar kaip? tiesiog idomu butu suzinot...

na aš pati suprantu, kad nuspėti nešiojimo laiką, tai tas pats, kas paburt iš kavos tirščiųsmile.gif vis tik negali gi daktarė tiksliai pasakyt, kiek man laiko reiks nešiot..per pirmą konsultaciją ji pasakė, kad su išsiderinusiais centrais žmonės dažniausiai breketus nešioja apie tris metus, per kitą vizitą užsiminė, kad gali būti ir 2 metai..taip kad tikslaus laiko tai man niekas ir nepasakys:)
po kelių metų žinosiu:)
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 26, 09:46)
Labas rytas suraitytas  4u.gif
Nezinau... Savaite praejo,o tie mano dantys nei kiek nepajudejo...  schmoll.gif  jau ir vyras i burna man sulindes viska tyrinejo, ir pati pries veidrodi maiviausi visaip - nu nieko!  g.gif  Tenka konstatuoti liudna fakta - tokiu zaibisku greiciu mano dantys nejuda  biggrin.gif  O gaila...  smile.gif

man po 1,5 dienos jau buvo nemazas skirtumas, nes susigrude dantys pasilygino ir as pamaciau savo dantis naujai. man jie net grazus pasidare, nes pamaciau regis naujai ju forma, kai jau nebesugrusti
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 26, 11:56)
Negazdinkit  blink.gif

O manes visai negzdina biggrin.gif Dzin koks tas jausmas kai gramdo tuos klijus, svarbiausias tas jausmas sirdy, kad isejus visap pasauliui galesiu sypsotis tobula sypsena biggrin.gif
Atsakyti