pas mane nieko perdaug naujo
Ankara
super grafikiukas
QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 07:40)
superinis vaizdelis
rytas labas
ir aciu uz temute
Ankara, super taip ir toliau
Nerida, balioniukas, linkiu geresnio ciklo
Westi, galvą aukštyn, viskas bus gerai
Pas mane šia nakti pasirode kraujuko
nežinau, gal jau mmm pareis..
Nerida, balioniukas, linkiu geresnio ciklo
Westi, galvą aukštyn, viskas bus gerai
Pas mane šia nakti pasirode kraujuko
labas rytas ,pupos uogos,pasirodau ,dar laukiu O .
jau pridaviau MB turteli ir 10 val reiks pasiimti atsakyma.labai nekantrauju
Papildyta:
NEIRIDA,
kaledinis stebuklas bus ispudingiau
nenusimink
jau pridaviau MB turteli ir 10 val reiks pasiimti atsakyma.labai nekantrauju
Papildyta:
NEIRIDA,
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".
Kai mmm velavo 6 dienas ir BT laikesi, pasidarius NT ir pamacius vaiduokliuka, nulekiau pas gine. Paziurejus vidiniu echoskopu, lygtai ir iziurejo nestuma gimdoje. Susitarem susitikt po savaite, kad viskas butu aiskiau. Siryt man pasirode rusvos gleives. Nulekiau pas gine, o ji gimdoj jau nieko nemato ie sako turetu prasidet mmm
Manau suprantat mano busena.
Kai mmm velavo 6 dienas ir BT laikesi, pasidarius NT ir pamacius vaiduokliuka, nulekiau pas gine. Paziurejus vidiniu echoskopu, lygtai ir iziurejo nestuma gimdoje. Susitarem susitikt po savaite, kad viskas butu aiskiau. Siryt man pasirode rusvos gleives. Nulekiau pas gine, o ji gimdoj jau nieko nemato ie sako turetu prasidet mmm
QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 10:07)
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".
Manau suprantat mano busena. 
Labai liudna, užjaučiu
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 10:02)
Labas rytas,
Aistuzele, Saulute, Ankara, grazu ziureti, taip ir toliau!
Pas mane nieko naujo, kol kas dar virsuje.
Aistuzele, Saulute, Ankara, grazu ziureti, taip ir toliau!
Pas mane nieko naujo, kol kas dar virsuje.
Kokio ilgio ciklai pas tave buna? dar neveluoja mm?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 10:02)
grazumelis
QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 10:07)
Sveikos merginos.
NEIRIDA
o as turbut perdegiau su planavimais
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 07:23)
Labai liudna, užjaučiu 
Papildyta:
Papildyta:
Normaliai 30-31 diena, kolege itartinai ziuri jau darbe, nes praejusi men prasidejo kartu, si jai atejo 28 diena, tai ji manes ir klausia ar ir as jau, bet as dar ne, tai ji antakius tik pakele.
Dar toks klausimas, ar tos, kuriu BT pakyla iki 37 ir daugiau, nejaucia karscio ar kai vesesnes patalpos nekrecia saltis?
labas rytas
neirida
ankara kaip grazu
spinde
o as taip laukiu tu mm ,nezn kaip ko , taip noris pradet nuo pradziu
neirida
ankara kaip grazu
spinde
o as taip laukiu tu mm ,nezn kaip ko , taip noris pradet nuo pradziu