Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Ankara bigsmile.gif super grafikiukas

pas mane nieko perdaug naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 07:40)
Prisiduodu  smile.gif

superinis vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif

rytas labas 4u.gif

ir aciu uz temute 4u.gif
Atsakyti
Ankara, super taip ir toliau mirksiukas.gif
Nerida, balioniukas, linkiu geresnio ciklo 4u.gif 4u.gif
Westi, galvą aukštyn, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Pas mane šia nakti pasirode kraujuko g.gif nežinau, gal jau mmm pareis.. g.gif
Atsakyti
labas rytas ,pupos uogos,pasirodau ,dar laukiu O .
jau pridaviau MB turteli ir 10 val reiks pasiimti atsakyma.labai nekantrauju ax.gif
Papildyta:
NEIRIDA, 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaledinis stebuklas bus ispudingiau mirksiukas.gif nenusimink
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Aistuzele, Saulute, Ankara, grazu ziureti, taip ir toliau! bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

Pas mane nieko naujo, kol kas dar virsuje. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".
Kai mmm velavo 6 dienas ir BT laikesi, pasidarius NT ir pamacius vaiduokliuka, nulekiau pas gine. Paziurejus vidiniu echoskopu, lygtai ir iziurejo nestuma gimdoje. Susitarem susitikt po savaite, kad viskas butu aiskiau. Siryt man pasirode rusvos gleives. Nulekiau pas gine, o ji gimdoj jau nieko nemato ie sako turetu prasidet mmm sad.gif Manau suprantat mano busena. verysad.gif
Atsakyti
Spinde, console.gif , linkiu Kaledinio stebuklo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 24 lapkričio 2010 - 10:14
QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 10:07)
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".
Kai mmm velavo 6 dienas ir BT laikesi, pasidarius NT ir pamacius vaiduokliuka, nulekiau pas gine. Paziurejus vidiniu echoskopu, lygtai ir iziurejo nestuma gimdoje. Susitarem susitikt po savaite, kad viskas butu aiskiau. Siryt man pasirode  rusvos gleives. Nulekiau pas gine, o ji gimdoj jau nieko nemato ie sako turetu prasidet mmm sad.gif  Manau suprantat mano busena.  verysad.gif

Labai liudna, užjaučiu console.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 10:02)
Labas rytas,  4u.gif

Aistuzele, Saulute, Ankara, grazu ziureti, taip ir toliau!  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

Pas mane nieko naujo, kol kas dar virsuje.  ax.gif

Kokio ilgio ciklai pas tave buna? dar neveluoja mm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 10:02)
Labas rytas,  4u.gif

grazumelis wub.gif

QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 10:07)
Sveikos merginos.

console.gif laikykis 4u.gif

NEIRIDA 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug daug tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o as turbut perdegiau su planavimais blush2.gif nebespirgu taip kaip pries kelis menesius buvo - ramiai sau laukiu O. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 07:23)
Labai liudna, užjaučiu  console.gif
Papildyta:
Kokio ilgio ciklai pas tave buna? dar neveluoja mm?  smile.gif

Normaliai 30-31 diena, kolege itartinai ziuri jau darbe, nes praejusi men prasidejo kartu, si jai atejo 28 diena, tai ji manes ir klausia ar ir as jau, bet as dar ne, tai ji antakius tik pakele. lotuliukas.gif ax.gif Taigi ryt poryt arba ateina, arba nebelaukiam. ax.gif

Dar toks klausimas, ar tos, kuriu BT pakyla iki 37 ir daugiau, nejaucia karscio ar kai vesesnes patalpos nekrecia saltis? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

neirida 4u.gif

ankara kaip grazu bigsmile.gif

spinde verysad.gif 4u.gif

o as taip laukiu tu mm ,nezn kaip ko , taip noris pradet nuo pradziu
Atsakyti
Na va ir vel prasideda maudimai, ypac desineje puseje ir pilvas tiek gurguliuoja, rugstys vel kyla, nezinau ko cia tiketis, reik kazkaip islikti ramiai. doh.gif
Atsakyti