Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 09:40)
Prisiduodu

nuostabu bigsmile.gif wub.gif bet man kazkaip truksta ND per O g.gif bet gal TB turtas labai jau stiprus ir ilgaamzis biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 24, 09:43)
labas ryta prisiduodu ir as

bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 24, 09:52)
Labas rytas
as su nauju ciklu, kaip ir manau viesnios nakti parsibaladojo

mergyt console.gif 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 12:02)
Pas mane nieko naujo, kol kas dar virsuje.

kaip tai nieko naujo, ir i tave visu akys nukreiptos bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 12:07)
pasirode  rusvos gleives. Nulekiau pas gine, 

verysad.gif stiprybes console.gif 4u.gif

QUOTE(riberte @ 2010 11 24, 12:40)
o as  taip laukiu tu mm ,nezn kaip ko ,  taip noris pradet nuo pradziu

ale rimtai vieni kalnai pakalnes,patys durnoiausi tokie ciklai planuojant doh.gif

niu pas mane tai dar neidomu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 12:53)
Na va ir vel prasideda maudimai, ypac desineje puseje ir pilvas tiek gurguliuoja, rugstys vel kyla, nezinau ko cia tiketis, reik kazkaip islikti ramiai.

o nenoretum ryt NT sugadint ax.gif man patinka tavo pojuciai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 24 lapkričio 2010 - 10:58
QUOTE(vaiduter @ 2010 11 24, 07:56)
mergyt console.gif 4u.gif
kaip tai nieko naujo, ir i tave visu akys nukreiptos bigsmile.gif  wub.gif

Tai taip smarkiai neziurekit, nes dar is baimes pabegs. unsure.gif smile.gif Vakar apyranke apsaugaigavau dovanu, kad mane ir veliau pilvuka saugotu. wub.gif Ziuresim, kol kas dar yra laiko ateiti mmm. rolleyes.gif
Papildyta:
NT darysiu jei veluos, l daug laiko buvo laukta ir kazkada NT daug sugadinta, todel nenoriu dar itiketi, reikia islikti ramiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 13:00)
Tai taip smarkiai neziurekit, nes dar is baimes pabegs.  unsure.gif  smile.gif Vakar apyranke  apsaugaigavau dovanu, kad mane ir veliau pilvuka saugotu.  wub.gif Ziuresim, kol kas dar yra laiko ateiti mmm.  rolleyes.gif

kaip miela wub.gif nuo TB turbut?
bet juk rasiai, kad tavo ciklai 30-31d., o siandien 30 CD pas tave, jei iki ryt ryto nebus mm daryk NT, nekankink musu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 11 24, 08:03)
kaip miela wub.gif nuo TB turbut?
bet juk rasiai, kad tavo ciklai 30-31d., o siandien 30 CD pas tave, jei iki ryt ryto nebus mm daryk NT, nekankink musu biggrin.gif  wub.gif

Aha. wub.gif

Nespartink manes, jau taip prikandusi lupa sypteliu pagalvojus, bijau, kad prisidziaugsiu, o tada bum ir ateis mmm, jeigu ryt dar nieko, poryt darysiu NT. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 24, 13:08)
Aha.  wub.gif

Nespartink manes, jau taip prikandusi lupa sypteliu pagalvojus, bijau, kad prisidziaugsiu, o tada bum ir ateis mmm, jeigu ryt dar nieko, poryt darysiu NT.  mirksiukas.gif

gerai, mergyt 4u.gif linkiu ta laime pamatyt poryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 11 24, 08:09)
gerai, mergyt 4u.gif  linkiu ta laime pamatyt poryt wub.gif

Gerai, jamu balioneli ir tikiuosi, kad bus tavo tiesa. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif as siandien kaip dejau i apacia doh.gif kazin dar zemiau nebuvo imanoma? bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 11 24, 06:46)
as toliau be intrigos

bet truputuka auksciau nei vakar, o tai labai gerai thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 08:40)
Prisiduodu  smile.gif

O cia tai grafikelis, kaip diena taip naujiena, su kiekviena diena vis auksciau thumbup.gif saunuole bigsmile.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 24, 08:52)
Labas rytas
as su nauju ciklu, kaip ir manau viesnios nakti parsibaladojo  doh.gif

Nu ka linkiu kaledinio stebuklingojo ciklo 4u.gif

QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 11:07)
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".
Kai mmm velavo 6 dienas ir BT laikesi, pasidarius NT ir pamacius vaiduokliuka, nulekiau pas gine. Paziurejus vidiniu echoskopu, lygtai ir iziurejo nestuma gimdoje. Susitarem susitikt po savaite, kad viskas butu aiskiau. Siryt man pasirode  rusvos gleives. Nulekiau pas gine, o ji gimdoj jau nieko nemato ie sako turetu prasidet mmm sad.gif  Manau suprantat mano busena.  verysad.gif

Laikykis 4u.gif linkiu kaledom stebuklo, o po 9 menesiu ir isvysti ta stebukliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 24 lapkričio 2010 - 11:38
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 24, 11:23)
Labas rytas  bigsmile.gif as siandien kaip dejau i apacia  doh.gif kazin dar zemiau nebuvo imanoma?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tai greičiau kilk iš žemumų į aukštumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 13:59)
tai greičiau kilk iš žemumų į aukštumas  smile.gif

nu reiks kazka mastyti lotuliukas.gif kaip gi taip galima pazeme ropineti bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,visoms matuoklems 4u.gif
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 23, 22:56)
nosiuka aukstyn,viskas bus gerai

niugis kaip grazu pas tave,laukiu laukiu rezultato mirksiukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 23, 23:20)
Westi, butinai parasyk ka pasakys gyd. ir auksciau galva, viskas bus gerai!  mirksiukas.gif 

aciu uz palaikyma 4u.gif na,laikysiu kumscius,kad butu grazi naujo etapo pradzia thumbup.gif labai jau gerai sedi aukstai mirksiukas.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 11 24, 06:46)

niu bet uztat viskas gerai,db tik reikia laukti grazios pabaigos mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 08:40)
Prisiduodu

nu jau grozis wub.gif

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 09:50)
Westi, galvą aukštyn, viskas bus gerai
Pas mane šia nakti pasirode kraujuko  g.gif 

aciu uz palaikyma 4u.gif o tau gal cia implantacinis patepliojimas blush2.gif

QUOTE(spinde @ 2010 11 24, 11:07)
Sveikos merginos. Norejau pabegti nuo jusu ir jau zvalgiaus skyrelyje " as nescia".

console.gif
NEIRIDA, console.gif 4u.gif 4u.gif

Na,o as snd nei siokia nei tokia,BT pakrito,tik gerai,kad nedaug rolleyes.gif nuvaziavau pas gine,o ji atostogauja,pavaduojanti tik permete akim rezultatus,neva nieko labai baisaus,galima skirt gydyma antibiotikais,galima ne(nes man rado daug zarnyno bakteriju paselyje). Neva itakos nelabai turi pastojimui..bet net nzn ar ja galima tiket,nes kai uzklausiau kodel man galejo pateplioti ta viena d. po O,tai ji kazka tesumekeno,kad gal mano hormonai vis persitvarko,ir todel,nieko panasaus i tai,kad gal kokia implantacija.. tai va,pasimetusi visiskai.. o pas savo gine pateksiu tik uz poros savaiciu,kai po mm reikes tepineli priduot. Tad lieku nezinioje doh.gif Bet uztat bent jau jus palaikysiu thumbup.gif
Atsakyti
Bet tai db ziurineju pastojusiuju grafikelius FFTB,tai kokiu tik nera!!! doh.gif jokiu tendenciju neimanoma izvelgt doh.gif lotuliukas.gif taip kad pagal BT ispeti nestuke.gif galimybe,kol nera mm,sansai nuliniai lotuliukas.gif Na tik tiek,kad labai geras dalykas ciklui sekt,kad zinoti kiek truks ciklas,kokio ilgumo antra faze,kada O buvo -va cia dizdiausi BT privalumai thumbup.gif vien del to nemetu BT,o seip jau buciau seniausiai turbut numetusi si reikala blush2.gif
Atsakyti