QUOTE(arpaci @ 2010 11 24, 16:40)
zinau,ka reiskia tas laukimas
ach gerai,kad laisva snd,tai einu pasnaust pokaituko
sveikos merginos
kartais vis paskaitineju, palaikau kumstukus. visoms jau po O linkiu likti virsuj ir nekristi
o laukiancioms O po
kad greiciau sulautkumet ir pagaliau isvystumete NT II
30 d eisiu pas gine, ir po gines butinai paskleisiu jum labai daug virusiuku
kartais vis paskaitineju, palaikau kumstukus. visoms jau po O linkiu likti virsuj ir nekristi
o laukiancioms O po
30 d eisiu pas gine, ir po gines butinai paskleisiu jum labai daug virusiuku
QUOTE(westi @ 2010 11 24, 16:53)
Na,o as snd nei siokia nei tokia,BT pakrito,tik gerai,kad nedaug
o tu mergyt dar nenurasyk sio ciklo
QUOTE(wiki* @ 2010 11 24, 18:09)
oi lauksim virusiuku mergyt
Papildyta:
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 11 24, 18:31)
O as pasirodo snd gavau linija
ko tikrai nesitikejau jau
Stai mano grafielis
P.S. laba vakara
Stai mano grafielis
P.S. laba vakara
na va saunu
QUOTE(Ankara @ 2010 11 24, 07:40)
o tu kaip kokia strele i virsu sauni
Papildyta:
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 24, 16:32)
Sveikos rasytojos
as sliauziu pazeme ir laukiu O
http://www.babyplan.ru/profile/82009
na, kuria cia jau sveikinti galesim ryt, poryt, uzporyt... taip seniai bebuvo II pamaciusiu
as sliauziu pazeme ir laukiu O
na, kuria cia jau sveikinti galesim ryt, poryt, uzporyt... taip seniai bebuvo II pamaciusiu
QUOTE(westi @ 2010 11 23, 23:56)
na taip,tas tai tikrai teikia vilciu,kai pagalvoji,kad jei nebuciau dar nieko tyrusis,tai isvis kiek tektu laukti tu II
o tau linkiu dar tikrai nesuoliuot zemyn

o tau linkiu dar tikrai nesuoliuot zemyn
Labas, vis pasisveciuoju jusu temutej, bet tyliai, dabar neiskenciau ir noriu paklausti :
kas tai per tyrimai, ir ar juos galima prasyti padaryti paprastos gines?
Westi, nenurasyk dar nieko, o del gyd, tai ka, teks laukti kol gris tavoji, nes kaip isivaizduoju, sioji nieko neisivaizduoja.
Sypsenele, linkiu kilti ir ten pasilikti.
Lekitra, kaupk jedgas namu darbams.
ALRENA, nezinau ko konkreciai klausiate, bet pasakysiu taip, geriausia butu pasidaryti kraujo ir pagrindinius hormonu tyrimus.
Paprasta ginekologe gali juos israsyti.
Sypsenele, linkiu kilti ir ten pasilikti.
Lekitra, kaupk jedgas namu darbams.
ALRENA, nezinau ko konkreciai klausiate, bet pasakysiu taip, geriausia butu pasidaryti kraujo ir pagrindinius hormonu tyrimus.
sveikos, ar galiu prisijungti?
matuoju bt tik antras ciklas, bandau perprasti savo organizma ir kaip kas ten vysta kad galeciau po to lengviau pastoti
gal ir durnas klausimas, bet gal kas atsakys - O nebutinai visada buna ciklo vidury? nes man buvo 21 diena, o ciklas kazkur 34 dienos
)
matuoju bt tik antras ciklas, bandau perprasti savo organizma ir kaip kas ten vysta kad galeciau po to lengviau pastoti
gal ir durnas klausimas, bet gal kas atsakys - O nebutinai visada buna ciklo vidury? nes man buvo 21 diena, o ciklas kazkur 34 dienos
QUOTE(KashaloTe @ 2010 11 24, 19:41)
)
Sveika prisijungusi