Senokai pas jus besilankiau, bet žiūriu kad nelabai ir yra naujų mergaičių, besiruošiančių LP Pas mane nieko gero..nuotaikos liūdnos, nes jau į šį ciklą labai daug vilčių dėjau O Bet Tačiau... Jau šiandien nutraukiau Dufą ir laukiu mm... FFBT
Oi gerai būtų, bet labai neįtikėtina, kažin ar per tą patį ciklą po LP įmanoma pastoti O šį mėnesį tai net pamiršau visus pastojimus, nes kažkaip galvojau, kad tikrai neįmanoma
na va, pas mane siandien atejo mm gal ir kvaila, bet kazkiek sirdies kamputy tikejausi, nes taip apsidziaugiau, kad pagaliau ovuliacija vyksta (tikriausiai mums visoms taip norisi saviskiams Kalediniu staigmeneliu pateikt..) na, tai ka, poryt hormonu tyrimai, ir stimuliacija capt uz vadziu, vel is pradziu laikykimes
dėkui užtarėja, būtų MB valia tai dar dvi savaites mmm nelaukčiau ir tik BT matuočiau-sakė nesinervuok, kraują nuleist dar nenoriu nes ir taip teks, bet dėl D vartojimo, rytoj bus ta diena
na va, pas mane siandien atejo mm gal ir kvaila, bet kazkiek sirdies kamputy tikejausi, nes taip apsidziaugiau, kad pagaliau ovuliacija vyksta (tikriausiai mums visoms taip norisi saviskiams Kalediniu staigmeneliu pateikt..) na, tai ka, poryt hormonu tyrimai, ir stimuliacija capt uz vadziu, vel is pradziu laikykimes