Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(bum @ 2010 12 07, 14:11)
Sveikos,
Gal kas iš kauniečių varysit? rolleyes.gif

greiciausiai sia diena man bus IUI tai neiseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 06, 12:35)
Siguliuk, tikek ir viskas bus gerai.Gurmane,imk 4u.gif , greitai prabegs, tas laikas ir galesite gaudyti zirniuka wub.gif

Siguliukas, linuke79 - aciu uz balioncikus aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2010 12 06, 19:03)
mano drauge sekmingai pastojo ir turi grazia dukryte su 1 kiauside, taip, kad nenusimink, tikrai stebuklu buna  4u.gif
o man jau nestumo pozymiai vaidenasi  doh.gif  lotuliukas.gif  nors testas neigiamas  unsure.gif  o nuo kelintos dienos NT gali parodyti?

Ar bandei kartoti NT? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 12 06, 14:47)

Bum, kokie pas tave reikaliukai? Gal daraisi dar viena IUI ?
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 12 07, 17:55)
greiciausiai sia diena man bus IUI tai neiseis  4u.gif

O, kaip greitai biggrin.gif Laikysiu kumscius mirksiukas.gif

QUOTE(gurmane @ 2010 12 07, 22:17)
Bum, kokie pas tave reikaliukai? Gal daraisi dar viena IUI ?

Nea, jau rišom su šitais reikalais biggrin.gif Eisim prie rimtesnių kai prisiruošim ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės,

Kaip gėda, kad po LP vis rečiau užsuku blush2.gif Bet pasistengisu pataisyti situaciją, juk žinau kaip reikia palaikymo kiekvienai moteriai, kuri ateina čia su didelėm baimės akim ir daug nežinios, o man prieš operaciją jūs labai daug padėjote blush2.gif
Atsakyti
Labas rytukas.Oi, kaip pas mus salta blink.gif .Levanda81, taip uzsuk dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 08, 07:46)
Labas rytukas.Oi, kaip pas mus salta blink.gif .Levanda81, taip uzsuk dazniau mirksiukas.gif

kur čia gi taip šalta? kiba pečiukas lovoj neveikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 08, 07:02)
Labas rytas mergytės,

Kaip gėda, kad po LP vis rečiau užsuku  blush2.gif  Bet pasistengisu pataisyti situaciją, juk žinau kaip reikia palaikymo kiekvienai moteriai, kuri ateina čia su didelėm baimės akim ir daug nežinios, o man prieš operaciją jūs labai daug padėjote  blush2.gif

man irgi labai pagalbejot, ne taip labai baisu buvo! labai smagu sulaukt palaikymo, padrasinimo, tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
Zemaiciuke, o kokia dabar tavo planavimo stadija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 08, 21:20)
Zemaiciuke, o kokia dabar tavo planavimo stadija?  ax.gif

na stadija tokia, ryt susileidziu paskutine doze gonal, penktadieni vakare sprogdukai ir sekmadieni 2 IUI. turiu viena folikula, tikiuosi kad jis yra tas tikrasis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 12 08, 21:07)
na stadija tokia, ryt susileidziu paskutine doze gonal, penktadieni vakare sprogdukai ir sekmadieni 2 IUI. turiu viena folikula, tikiuosi kad jis yra tas tikrasis  ax.gif

Supratau smile.gif
Tai reikia palinkėti Kalėdinio stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 08, 22:13)
Supratau smile.gif
Tai reikia palinkėti Kalėdinio stebuklo  wub.gif

aciu ax.gif as sventai tikiu kad jis ivyks. ko linkiu visoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas.Siguliuk, as apie ora kalbejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Zemaiciuke, didziausios tau sekmes, tikiu kad si karta pasiseks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti