Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(linuke79 @ 2010 12 09, 07:56)
Labas rytukas.Siguliuk, as apie ora kalbejau lotuliukas.gif 

nu kad tą dieną lauke nebuvo TAIP šalta tai ir pamaniau kad lovoj biggrin.gif
Atsakyti
Tai matai as ne LT,o Airijoje.Cia ir saltukas kitoks, nes visada dregna,o LT sausas salltis.
Atsakyti
Kai sugrįžau į šią temelę - visos kažkur išsilakstė rolleyes.gif

Merginos, man lapkričio 10 atliko laparsokopiją. Po jos savaitę buvo tepliojimas ir kraujavimas. Dabar vėl laukiu mm, bet jos neateina unsure.gif
Pas mane visada buvo ciklas nereguliarus, nors paskutiniu metu + - 3-4 dienos. Taip tikėjausi, kad dabar ciklas susitvarkys sad.gif

Kada jums prasidėjo po operacijos mm?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 10, 16:42)
Kai sugrįžau į šią temelę - visos kažkur išsilakstė  rolleyes.gif
Merginos, man lapkričio 10 atliko laparsokopiją. Po jos savaitę buvo tepliojimas ir kraujavimas. Dabar vėl laukiu mm, bet jos neateina  unsure.gif 
Pas mane visada buvo ciklas nereguliarus, nors paskutiniu metu + - 3-4 dienos. Taip tikėjausi, kad dabar ciklas susitvarkys sad.gif

Kada jums prasidėjo po operacijos mm?

Tai dar, manau, gali ramiai palaukti, susitvarkys. smile.gif
Na, nebent jos išvis neketintų rodytis, tada planas B- gal pastojai? Jei ne- planas C, reikėtų pasitikrinti FSH. Tikrai nenoriu gąsdinti ir esu įsitikinusi, kad tau tikrai taip nebus, bet man po LP patepliojus pirmos mm atėjo po 40 d., kitos, deja, gal būtų išvis neatėjusios be vaistų.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 12 10, 16:21)
Tai dar, manau, gali ramiai palaukti, susitvarkys.  smile.gif
Na, nebent jos išvis neketintų rodytis, tada planas B- gal pastojai? Jei ne- planas C, reikėtų pasitikrinti FSH. Tikrai nenoriu gąsdinti  ir esu įsitikinusi, kad tau tikrai taip nebus, bet man po LP patepliojus pirmos mm atėjo po 40 d.,  kitos, deja, gal būtų išvis neatėjusios be vaistų.

Tai pas mane PKS tad LH pas mane gerokai aukštesnis nei turi būt...ir per LP padarė kiaušidžių drilingą. Po naujųjų planuojų pasikartoti hormonus. Ech.. nu kodėl negali visa tai kadanors baigtis sad.gif

Kaip suprantu galėjo ir nieko nepadėti ta laparoskopija...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 10, 17:24)
Tai pas mane PKS tad LH pas mane gerokai aukštesnis nei turi būt...ir per LP padarė kiaušidžių drilingą. Po naujųjų planuojų pasikartoti hormonus. Ech.. nu kodėl negali visa tai kadanors baigtis sad.gif

pas mane taip pat PKS, padare kiausidziu drilinga ir ......... nieko..... nors mmm atejo laiku g.gif dabar toliau stimuliuojam ir atliekam IUI verysad.gif
Atsakyti
Levanda81,susitvarkys ciklas tikrai mirksiukas.gif taigi ten viska tau sujudino, todel ir visi pojuciai bus nauji.Na,nebent pastojai wub.gif ko ir linkeciau.
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 11, 11:19)
Levanda81,susitvarkys ciklas tikrai mirksiukas.gif taigi ten viska tau sujudino, todel ir visi pojuciai bus nauji.Na,nebent pastojai wub.gif ko ir linkeciau.

Oi gerai būtų, bet labai neįtikėtina, kažin ar per tą patį ciklą po LP įmanoma pastoti g.gif O šį mėnesį tai net pamiršau visus pastojimus, nes kažkaip galvojau, kad tikrai neįmanoma g.gif ax.gif wub.gif

Na ką laukiu toliau mm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 11, 14:57)
Oi gerai būtų, bet labai neįtikėtina, kažin ar per tą patį ciklą po LP įmanoma pastoti  g.gif  O šį mėnesį tai net pamiršau visus pastojimus, nes kažkaip galvojau, kad tikrai neįmanoma  g.gif  ax.gif  wub.gif

Na ką laukiu toliau mm  rolleyes.gif

imanoma, tikrai imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 12 10, 16:24)

Galejo, negaliu meluoti.
Ziurint kokiu tikslu buvo daryta LP. Taip, zinoma, primiausia tai diagnostiniu tijkslu, bet jeigu ka reikia, tai prie to pacio ir sutvarko thumbup.gif Tik viskas laikina ir drilingo ,,poveikis" duodamas pusei metu doh.gif
Beje, bent jau mums po LP is kart gyd leido tureti santykius ir mes planavome pastoti dar ta pati cikla, nors jokio drilingo nedare, atseit viskas gerai - tik prapjove, paziurejo ir uzsiuvo doh.gif
Tigi ir tu gali sio ciklo nenurasyti, telieka tik kantriai laukti jo galo. O ciklas gali ir uzveluoti - juk organizmas patyre sukretima!
Atsakyti
Labas rytukas.Kazkaip liudesys mane puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 12, 09:16)
Labas rytukas.Kazkaip liudesys mane puola verysad.gif

Kodėl? unsure.gif
Atsakyti