Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(linuke79 @ 2010 11 25, 11:51)
Linutai, oho koks grazuolis testukas wub.gif .Ir as priglausiu visrusiuka ax.gif .Pelenuroze, na va viska suremontavo,beliko laukti savo zirniuko,o jis tikrai greitai ateis.Rutele-S,Lilita,kaip saunu,kad nieko nerado,tuoj maziukai pasibels wub.gif Na ir visos greiciau atsigaukite.

aciu uz palinkejimus 4u.gif
is tiesu tai savijauta nebloga, tik dar vaikstosi sunkokai, truputi pilvo apacia skauda, bet nebaisiai, tik va kraujavimas prasidejo, kaip per mm, o pries tai tik tepliojo, kazin ar cia normalu?
del nedarbingumo lapelio, tai as jo neemiau, nes pati sau dirbu, tai pagalvojau, kad man neapsimoka, bet kiek zinau, tai gali pratesti, jei ne kaip jautiesi..
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 25, 13:00)
Linutai, koks gražus vaizdelis  wub.gif  bigsmile.gif 

gurmane, man po LP kokias 3 dienas buvo kaip mm, o po to savaitę dar valėsi... Tiesa man darė kiaušidžių drilingą bei histereo, tai gal sakau dėl to buvo kraujavimas  g.gif

Sveikos merginos 4u.gif

tai ir as taip pagalvojau, kad cia valosi is vidaus, vistiek buvo isikisimas.
Merginos, o po kiek laiko jums siulus iseme?
Atsakyti
QUOTE(gurmane @ 2010 11 25, 17:40)
Sveikos merginos  4u.gif

tai ir as taip pagalvojau, kad cia valosi is vidaus, vistiek buvo isikisimas.

Man nieko nesiuvo rolleyes.gif nes tos 3 skylutės buvo mažytės
Atsakyti
QUOTE(gurmane @ 2010 11 25, 19:40)

Man liepe ateiti lygiai savaite po operacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 25, 18:45)
Man nieko nesiuvo  rolleyes.gif  nes tos 3 skylutės buvo mažytės

smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2010 11 25, 19:48)
Man liepe ateiti lygiai  savaite po operacijos  ax.gif

aciuks mirksiukas.gif ,reiks man pasiskambinti.
Atsakyti
Lillita, zinok,visko gali buti, nes man atsimenu tepe,tepe..o paskui mmm pramuse.Na gi ten viska sujudina ,kaip reikalas.Gurmane, man po savaites irgi iseme siulus.
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 26, 12:06)
Lillita, zinok,visko gali buti, nes man atsimenu tepe,tepe..o paskui mmm pramuse.Na gi ten viska sujudina ,kaip reikalas.Gurmane, man po savaites irgi iseme siulus.

Sveikutes 4u.gif

na va, vakar ir man siulus iseme, po kokios savaiteles busiu sveika smile.gif
Bet as turbut tokia nestandartine busiu, nes visos raset, kad 3 skylutes, o pas mane tik 2 ax.gif Viena bambutej, ir viena desiniam sone rolleyes.gif
O jums po LP neissiderino mmm laikas?

Visoms grazaus savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmane @ 2010 11 27, 11:49)
Sveikutes  4u.gif

na va, vakar ir man siulus iseme, po kokios savaiteles busiu sveika  smile.gif
Bet as turbut tokia nestandartine busiu, nes visos raset, kad 3 skylutes, o pas mane tik 2  ax.gif Viena bambutej, ir viena desiniam sone  rolleyes.gif
O jums po LP neissiderino mmm laikas?

Visoms grazaus savaitgalio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tu tik dziaukis, kad tave mazai supjauste mirksiukas.gif thumbup.gif

Dabar maciau mnaujsuais technologijas tai tik su vina skylute bamboj viska padaro thumbup.gif Tik iki musu dar kol daeis, tai jau ne po viena leliuka auginsim thumbup.gif

Levanda, nespratau? tai tos skylutes visoms nesisdeles mazdaug 1 cm ilgio, bet susiutos po viena siule. kaip cia tave atviru pilvu paliko? g.gif
Atsakyti
Gurmane, as tai dar ilgokai jauciau skylutes, ypac ka sunkaus keldama, ar atsiremdavo i pilva kas nors g.gif O, mm kaip tik man pasidare tvarkingos,prasideda visada sekmadieniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 11 27, 18:54)
Levanda, nespratau? tai tos skylutes visoms nesisdeles mazdaug 1 cm ilgio, bet susiutos po viena siule. kaip cia tave atviru pilvu paliko?  g.gif

Na man padarė tradiciškai 3 skylutes 1 bamboje, kitas dvi kelnaičių srityje - po 1 cm. ir nieko nesiuvo jau užgijo smile.gif

QUOTE(linuke79 @ 2010 11 28, 09:10)
Gurmane, as tai dar ilgokai jauciau skylutes, ypac ka sunkaus keldama, ar atsiremdavo i pilva kas nors g.gif O, mm kaip tik man pasidare tvarkingos,prasideda visada sekmadieniais lotuliukas.gif

hihihi.gif Įdomu kada mano prasidės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 28, 09:15)
Na man padarė tradiciškai 3 skylutes 1 bamboje, kitas dvi kelnaičių srityje - po 1 cm. ir nieko nesiuvo jau užgijo smile.gif

Matyt daktarai geriau zino thumbup.gif Nemanau, kad taupe pinigus ant siulu lotuliukas.gif o ir tau paciai pasiseke - nereikia pergyventi kada tuos siulus isimineti ir dar papildomai kenteti skausma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 28, 10:15)
hihihi.gif  Įdomu kada mano prasidės  g.gif

pas mane irgi 3 ipjovimai po 1 cm, nieko nesiuvo man, vienas galima sakyti bamboje, kiti du visai prie pat apacios, jau uzgijo, tik dar is vidaus kazka paskausta retsykiais. idomu ir man kada mm prasides g.gif ir taip bijau kartu, ir tikiuosi, kad tokiu baisiu skausmu gal nebebus, kaip man visada budavo.. dar cia pagalvojau - o negali taip but, kad operacijos metu kokia kiauside atvercia ar pasuka ne taip, kaip buvo? ax.gif biggrin.gif nes man kazkoks keistas jausmas desineje puseje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 28 lapkričio 2010 - 17:45