Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

senokai berasiau, bet jus visada skaitau 4u.gif
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus? kazkodel man rodos, kad cia visos labai jaunos.. tiesiog kai pagalvoju, kad man jau 36, ir dar nesu turejusi nestumo, ima atrodyti, kad mano traukinys jau seniai nuvaziavo, tiesiog nebesitiki sulaukti stebuklo.. angel_sadangel.gif
atsiprasau uz liudna nuotaika.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 12, 00:59)
kuo nuosirdziausiai linkiu kad pasisektu  wub.gif  man lp irgi bande daryti Tvarionaviciene,bet nepasiseke.... verysad.gif

na viltis dur.... motina tikiuosi viskas bus gerai ir nepasakys kad niekada negalesiu tureti pupiaus
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2011 01 12, 02:50)
senokai berasiau, bet jus visada skaitau  4u.gif
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus? kazkodel man rodos, kad cia visos labai jaunos.. tiesiog kai pagalvoju, kad man jau 36, ir dar nesu turejusi nestumo, ima atrodyti, kad mano traukinys jau seniai nuvaziavo, tiesiog nebesitiki sulaukti stebuklo..  angel_sadangel.gif

Laba liudna nuotaika vyt laukan manau sulauksit to stebuklo tikrai ir as pati ruosiuosi LP laaaaaaaaaaaabai noriu antro leliuko tad ir ryztuosi viskam .Linkiu kantrybes JUMS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 01 11, 22:37)
Merginos, o gal galit pakomentuoti, kuo gydote randus po LP?

man po 66 mėn jie buvo jau gražučiai, nieko netepiau, bet gali bandyti tuos tepalus randams g.gif

QUOTE(Lillita @ 2011 01 12, 00:50)
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus?

be mėnesio 30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 12 sausio 2011 - 08:32
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus? kazkodel man rodos, kad cia visos labai jaunos.. tiesiog kai pagalvoju, kad man jau 36, ir dar nesu turejusi nestumo, ima atrodyti, kad mano traukinys jau seniai nuvaziavo, tiesiog nebesitiki sulaukti stebuklo..  angel_sadangel.gif

Sveikos,
man sausio 7d. suejo 26 metukai, Lillita nenusimink dar patapsi nestuke.gif,
siandien ir man nuotaikeles nera, bet cia turbut PMS kaltas verysad.gif
Atsakyti
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus?

Man beveik 30m., o as jau kartais pagalvoju, kad ir mano traukinys pro sali vaziuoja ir jei nepaskubesiu, galiu ir nespeti huh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 12, 01:50)

man taip pat 30 mirksiukas.gif tai kad musu tokiu dauguma, nepergyvenk amzius ne riba. va pas mano pazistama gydytoja atejo su naujagimiu 46 metu moteris mirksiukas.gif
Atsakyti

Man ir tuoj 30 žiūrau kaip daugumai čia.
Nereikia nurašyti savęs, normalus tas amžius. Mačiau čia forume kai tokio amžiaus pastojo su pirmagymiu. Tiesiog aišku reikia intensyviau viską daryti, nešvaistyti ciklų veltui ir jums būtinai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Lilita, niekada nera velu , net nebandyk kitaip galvoti mirksiukas.gif .Susilauksite savo mazuliuko tikrai tikrai, na ir visos mes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 01 12, 11:23)
Man ir tuoj 30 žiūrau kaip daugumai čia.
Nereikia nurašyti savęs, normalus tas amžius. Mačiau čia forume kai tokio amžiaus pastojo su pirmagymiu. Tiesiog aišku reikia intensyviau viską daryti, nešvaistyti ciklų veltui ir jums būtinai pavyks mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Pritariu bum,taciau suprantu ir tave-Lilitta.Man irgi daznai jau kyla tokios mintys,liudesys,klausimai,savigrauza ir pan.Bet dazniausiai atsistoju ir einu vel nors mintys sukasi tik apie viena...
beje,man siais metais sukanka 32 4u.gif
Atsakyti
Man irgi greitai 30.
Atsakyti
Sveikutes,man po 3 men sueis 27.As isrgi niekaip negaliu pastoti.Bet mano sesei 31 metai jinai irgi negalejo pastoti bet jai padare operacija pravale kiausintakiu praeinamuma dar truputeli pasigyde ir per 3 men pastojo ir jau turi du leliukus berniuka ir mergyte dvynukus smile.gif as labai dziaugiuosi del jos ir tikiu kad mes visos po gydymu irgi susilauksim.To ir linkiu ne tik sau bet ir Jums visoms,kad musu didziausia svajone issipildytu 2011 metais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 12, 10:15)
na viltis dur.... motina tikiuosi viskas bus gerai ir nepasakys kad niekada negalesiu tureti pupiaus

Jei ir pasakys, tai nebūtinai turi būti nenuginčijama tiesa. Po šios gydytojos ''tiesos'' labai gailėjausi, kad dariausi II LP, nors iš tikrųjų tai niekur nebūčiau dingusi. Kadangi iš čia pasisakančių neatsirado nė vienos tokios kaip aš (atrodė, kad kiaušidės nustojo veikusios išvis), esu linkusi daryti išvadą, kad mano organizmas kaltas, o ne pati LP ar gydytoja. Iš kitos pusės būtinai reikia ne vieno gydytojo nuomonės, nes, mano atveju, jei būčiau nesikonsultavusi su kitais, neturėčiau šiandien ir vilties.
Taip kad daugiau optimizmo ir žinojimo apie save linkiu smile.gif
Papildyta:
merginos, gal nemandagu klausti, bet kokio jus amziaus? kazkodel man rodos, kad cia visos labai jaunos..

Man jau 33 suriedėjo... O iki 30 galvos nesukau dėl vaikų...
Atsakyti