Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

Man 31
Atsakyti
QUOTE(Ziiviilee @ 2011 01 12, 13:06)
Sveikutes,man po 3 men sueis 27.As isrgi niekaip negaliu pastoti.Bet mano sesei 31 metai jinai irgi negalejo pastoti bet jai padare operacija pravale kiausintakiu praeinamuma dar truputeli pasigyde ir per 3 men pastojo ir jau turi du leliukus berniuka ir mergyte dvynukus smile.gif  as labai dziaugiuosi del jos ir tikiu kad mes visos po gydymu irgi susilauksim.To ir linkiu ne tik sau bet ir Jums visoms,kad musu didziausia svajone issipildytu 2011 metais mirksiukas.gif  4u.gif

Koks grazus palinkejimas wub.gif wub.gif wub.gif Bet man taip smalsu kaip cia iseina su tais dvynukais blush2.gif noreciau ir as dvynuku net labai blush2.gif
ir as labai labai noriu palinketi absoliuciai visoms,kad sie metai butu mums nerealiai derlingi,paliminti ir vaisingi ir kad matytumem tik nuostabius dryzelius NT wub.gif
user posted image
Atsakyti
na, taip ir maniau, kad as cia seniausia blush2.gif nors net nepastebejau, kaip greitai tie metai prabego ir nesijaucia, kad man jau tiek, niekas ir neduoda.. as irgi iki 30, galima sakyti, nesukau galvos del vaiku, tik vis pagalvodavau, kad keista, nesisaugodavau ypatingai niekada, ir nieko.. o jau daugiau kaip 5 metai bandom, ir nulinis rezultatas.. tik stengiuosi negalvoti apie tai, kad, jei kada ir susilaukciau leliuko, kokia sena mama buciau sad.gif po LP buvo viltis atsiradusi, kai pagaliau normaliai pradejo ovuliacija vykti, bet laikas vel bega, ir ciklas po ciklo ateina mmm, su stresu nebesusitvarkau, kazkokia panika atsirado.. ir jos, kaip mygtuko kokio, neisjungsi..
ai, nekreipkit demesio, kazkaip sunkiai su liudesiu susidoroju..
bet labai aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
dar pamirsau paklausti ,o po kiek dienu isleidzia po LP namo???
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 12, 15:26)

ivairiai, priklausomai, kaip tu jautiesi ir ka randa pilvelyje smile.gif mane, pvz, operavo 8.30 ryte, namuose buvau jau 15 val smile.gif tiesiog nenorejau likt ligonineje, namuose ir sienos gydo smile.gif bet kitos merginos sako, kad saugiau jauciasi ligonineje, prieziura ir visa kita. be to, kartais buna isvesta drena, jei kokia cista salino ar panasiai, tai tenka ir kelias dienas pabut ligoninej.. taip, kad matysi pagal situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 12, 15:26)

Man 1st endo 'apkarpė' ir kiaušidžių drilingą darė, tai kitą dieną po LP išvykau namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 12, 16:48)
na, taip ir maniau, kad as cia seniausia  blush2.gif nors net nepastebejau, kaip greitai tie metai prabego ir nesijaucia, kad man jau tiek, niekas ir neduoda.. as irgi iki 30, galima sakyti, nesukau galvos del vaiku, tik vis pagalvodavau, kad keista, nesisaugodavau ypatingai niekada, ir nieko.. o jau  daugiau kaip 5 metai bandom, ir nulinis rezultatas.. tik stengiuosi negalvoti apie tai, kad, jei kada ir susilaukciau leliuko, kokia sena mama buciau sad.gif  po LP buvo viltis atsiradusi, kai pagaliau normaliai pradejo ovuliacija vykti, bet laikas vel bega, ir ciklas po ciklo ateina mmm, su stresu nebesusitvarkau, kazkokia panika atsirado.. ir jos, kaip mygtuko kokio, neisjungsi..
ai, nekreipkit demesio, kazkaip sunkiai su liudesiu susidoroju..
bet labai aciu uz palaikyma  4u.gif

Na, jau, na, jau... Tai tik aukštyn nosį, "senuke". Labai jau ne į temą verkšlenimai dėl senatvinių mamų... Ir neliūdėk, nes koks vaikelis norės išsirinkti sau liūdną mamą 4u.gif O ką sako vaisingumo specai, kokios jų teorijos tavo atžvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 12, 18:24)
Na, jau, na, jau... Tai tik aukštyn nosį, "senuke". Labai jau ne į temą verkšlenimai dėl senatvinių mamų... Ir neliūdėk, nes koks vaikelis norės išsirinkti sau liūdną mamą  4u.gif O ką sako vaisingumo specai, kokios jų teorijos tavo atžvilgiu?

vat tas ir yra, kad konkretaus atsakymo ir nezinau, nors jau pas trecia gydytoja vaikstau, kaip jau kazkada rasiau, dariausi GN, bet buvo neinformatyvi, tada pasiule LP, pasirodo, viskas mediciniskai ziurint ten tvarkoje, padare drilinga, pratekamumas yra.. na, tikriausiai pagrindine problema, kad mano kiausides policistines, ciklas toks nereguliarus, kad be duphastono daznai ir mm nebudavo.. 4 ciklus buvo clostyl stimuliacija, paskui LP, dabar vel man siulo clostyl si cikla, neuzilgo reiks pradet, bet jau man itarimas, kad jis man nebepades.. niekaip nesuprantu, kodel man nepasiulo pabandyt kazko kito, o nervas ima, nes laikas po LP toks brangus ir taip greitai tie ciklai prabegs, kad nebus jokios naudos is drilingo...
kaip man paciai atrodo, kad mano pagrindinis peilis yra nuolatinis stresas (atsakingas darbas, statybos, nevaisingumas ir t.t.) ir dar, ka net geda prisipazint, rukymas, as net gydytojoms nesakiau blush2.gif jetus man taip nefaina, jau metai mazinu ir bandau visiskai atsisakyt, bet vistiek kartais dar pasitaiko, ir vel del to streso.. isivaizduoju, kad mane dabar akmenimis uzmetysit, sakysit, taip tau ir reikia ax.gif blush2.gif
bet kur daugiau pasisakysi, jei ne cia 4u.gif na, ir prirasiau karsta.gif
Atsakyti
Lilita, na zinoma butu gerai mesti, bet jei nesigauna ka darysi ax.gif .Istikruju daug mamu zinau rukanciu ir ka , o gi nieko turi sau po kelis lelius.Na, zn neteisinu, bet ir nesmerkiu.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 13, 02:31)
vat tas ir yra, kad konkretaus atsakymo ir nezinau, nors jau pas trecia gydytoja vaikstau, kaip jau kazkada rasiau, dariausi GN, bet buvo neinformatyvi, tada pasiule LP, pasirodo, viskas mediciniskai ziurint ten tvarkoje, padare drilinga, pratekamumas yra.. na, tikriausiai pagrindine problema, kad mano kiausides policistines, ciklas toks nereguliarus, kad be duphastono daznai ir mm nebudavo.. 4 ciklus buvo clostyl stimuliacija, paskui LP, dabar vel man siulo clostyl si cikla, neuzilgo reiks pradet, bet jau man itarimas, kad jis man nebepades.. niekaip nesuprantu, kodel man nepasiulo pabandyt kazko kito, o nervas ima, nes laikas po LP toks brangus ir taip greitai tie ciklai prabegs, kad nebus jokios naudos is drilingo...
kaip man paciai atrodo, kad mano pagrindinis peilis yra nuolatinis stresas (atsakingas darbas, statybos, nevaisingumas ir t.t.) ir dar, ka net geda prisipazint, rukymas, as net gydytojoms nesakiau  blush2.gif  jetus man taip nefaina, jau metai mazinu ir bandau visiskai atsisakyt, bet vistiek kartais dar pasitaiko, ir vel del to streso.. isivaizduoju, kad mane dabar akmenimis uzmetysit, sakysit, taip tau ir reikia  ax.gif  blush2.gif 
bet kur daugiau pasisakysi, jei ne cia  4u.gif na, ir prirasiau  karsta.gif

Lillita as tave suprantu as taip pat jau ilgokai bamdau mesti rukyti, bet kai gyvenimas toks tai niekaip nesigauna, gyditojams taip pat nedristu prisipazinti, baisiai geda. verysad.gif

Labas rytas visoms! 4u.gif
Atsakyti
Lillita, na driliacija turėjo tau O pagerinti, dėl streso tai manau kokiai jogai atrask laiko arba tiesiog pasitark su savimi kas svarbu gyvenime, suprantu kad dirbi stresinėj sritį, bet net ir ten (MB dirba) problemos išsprendžiamos ar tu panikuodama tai darai ar sakai "na mes tai sutvarkysim" su esi kontrolinis mygtukas. Mane gyvenime sustabdė nuo stresų ir ėmimo į širdį visko skaudi artimųjų netektis (per 6 mėn 4 palaidojom, vienas jų buvo "praktiškai" mano vaikas) PATIKĖK kaip visos darbinės problemos nublanko prieš gyvenimo esmę ir prasmę, bet tai nereiškia kad aš darbą atlikau blogiau smile.gif Nelinkiu aš tau tokių sukrėtimų gyvenime kas mąstymą pakeistum-todėl "susitark" su savim, o dėl rūkymo smile.gif nugi gėda biški rolleyes.gif galėtum susiimt. knygos neskaitei? MB kolega statybininkas, VYRAS metė visiškai. po knygos, taip kad susimk moterie mirksiukas.gif

O ką tu darai dėl PKS? Ar gydai tai? Ar pasikliauji tik LP?
Stimuliaciją pasiųlyk jau daryt su Gonal, žinau kad tai brangesnis, bet efektyvesnis stimuliantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Del mirciu tai siaubas, mum su vyru per si pusmeti taip pat 4 laidotuves, kaip rugpjucio pabaigoje prasidejo taip kas pora men vis kazkas mirsta is giminaiciu, jau baigiu isproteti doh.gif , o dar darbe atlyginima sumazino, bando manimi atsikratyti, o dar tos visos bedos del pastojimo, nezinau kiek mano nervai trauks verysad.gif
Atsakyti