Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 13, 19:56)
taigi tau tada tikriausia OOOOOOO  bigsmile.gif  gulk tik su vyru pasakyk kad švelniai darytų, ramiau biški bet tegu baigia viduj, juk teks kažkada, aš tai irgi kaip cielkutė bijojau  doh.gif

o geras kazkaip nepagalvojau blush2.gif bet parasei tai tiksliai bijojau kaip.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na matyt vyras siandien laimingas bus,o jei dar ziurek kaip rusai sako zakon podlosti jau cia sutarem del IUI ir bac nestuke.gif lotuliukas.gif tai vyras dziaugtusi,as netikeciau nes jau blyn ta vaista nusipirkau gonali-na bet pabandysim mirksiukas.gif
aciu uz informavima wub.gif
reiks pasidaryti OT,nu bet kaip as vista nepagalvojau blush2.gif nu bet taip man nera buve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 13, 13:43)
Itraukit mane i sarasiuka 

Įtraukiau 4u.gif Po LP lauksim papildymo ir gerų žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 01 13, 19:13)
Įtraukiau  4u.gif Po LP lauksim papildymo ir gerų žinių  biggrin.gif

OK mirksiukas.gif

Afrodite , viskas cia ok thumbup.gif Gulk su vyru ir tik paprasyk, kad tai atliktu svelniau kaip su cielkute thumbup.gif Viskas bus ok, o gal pavyks ir natur, o del Gonalio tai nepergyvenk, parduosi merginoms, as ir pati po lapar. paimciau is taves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 13, 19:05)
o geras kazkaip nepagalvojau blush2.gif bet parasei tai tiksliai bijojau kaip.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
reiks pasidaryti OT,nu bet kaip as vista nepagalvojau blush2.gif nu bet taip man nera buve g.gif

jau įsivaizduoju Afroditė ir sako vyrui "ar nori ir vėl cielkutę apturėt? lotuliukas.gif
Afrodite kai vaisingos dienos būna arba pilnos kelnaitės baltymo šlapia net atrodo arba būna watery išskyros tai atrodo kad skystimuks tik bėga į kelnaites-tai čia pačios pačiausiossssssssssssssssssss bigsmile.gif tau gal ir nebus malonu šian, bet per IUI irgi nekaifuojama nuo instrumentų čia bent savas "indelis" blush2.gif prisiduok po OT beje jį padaryt tau liko pusvalandis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 12, 14:21)
Koks grazus palinkejimas wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet man taip smalsu kaip cia iseina su tais dvynukais blush2.gif noreciau ir as dvynuku net labai blush2.gif
ir as labai labai noriu palinketi absoliuciai visoms,kad sie metai butu mums nerealiai derlingi,paliminti ir vaisingi ir kad matytumem tik nuostabius dryzelius NT wub.gif
user posted image

Na taip isejo kad jai du uzkibo ir susilauke dvynuku smile.gif labai dziaugiuosi del jos 4u.gif

As manau kad mums nereikia nusiminti ir mes kada susilauksim vaikiuku,as tuo tikiu,tik reikia siekti uzsibrezto tikslo.Turiu pvz. savo sese jinai negalejo pastoti 10 metu,bet truputi pasigyde ir viskas gerai ir susilauke dvynuku.Manau kad ir mums visoms pasiseks ir mes supuosim savo leliukus 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziiviilee: 13 sausio 2011 - 19:29
Afrodite, o kada tau dare LP? kelinta CD?

Be to norejau paklaust, per kiek laiko jus pasidaret visus tyrimus pries LP? uzteks savaite pries LP pradet juos darytis? spesiu? per kiek laiko padaro tepineli polikninikoj?
Atsakyti
Sveikos, LP man dare sausio 4 d. Tyrimai galioja 2 savaites.
Atsakyti
zuikiai ar ne savaitę ar 10 dienų tyrimai galioja, kokį tepinėlį darysi? jis gali ilgai trukti, kitus per dieną padarys.
Atsakyti
aga, man irgi sake, kad 10 dienu..tai planuojuos dabar..kazkaip su polikninika neturejus reikalu..
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 13, 20:56)
tai ar tu iš Marijampolės  blush2.gif

Taip. Iš ten pat
Atsakyti
Gal priklauso nuo istaigos, man gydytoja pasake galioja 2 savaites, bet kuo jis sviezesnis tuo geriau... Darykit savaite pries ir problemu nebus... smile.gif Sekmes! smile.gif
Beje, LP - tikrai nieko baisaus, jau daugiau kaip savaite ir jokio skausmo nei karto nejutau.
Atsakyti
Man tai visus tyrimus darys ligonineja, nieko neliepe paciai pasidaryti.

Merginos as norejau jusu paklausti, man jau senai buvo lapar. tai jau nebeatsimenu diena pries laparaskopija, ar dar leidzia vakariene valgyti? Ir ka geriau is maisto atsivezti i ligonine? Ta prasme po operacijos sekanciai dienai, nes MB tai nebus prie manes, as kaip atsigausi is po narkozes jis vaziuos i namus, tai kelias dienas busiu viena, ir tikrai nebus kam ateiti manes aplankyti ar kazka atvezti, tai galvoju gal kokiu jogurtu pasiimti ar desertines varskes, ar nieko nereikia?
Atsakyti