Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 14, 12:45)
Labai tiksliai pasake Ugnee. Mane irgi operavo Ieva Persina-Zymantiene.Tikrai esu labai labai patenkinta 4u.gif Nors mano gine Ligeikiene.
Na,as gyvenu Siauliuose jau beveik 7 metai.Man ji sake,kad operacijos metu tikrins kiausintakiu praeinamuma ir jei bus blogi patvarkys,domejosi progesterono kiekiu ir t.t.
Ji operuoja Motinos ir vaiko klinikoje,su gydytojo siuntimu niekas nekainuoja.Na reiks vaistukus susipirkt tai pasiims su savim truputi pinigeliu.Is manes ji nieko neeme,tai po operacijos padave vyras saldainiu dezute ir iseinant nupirkom torta atsidekodami.Aiskiai parode tik anestioziologas ko reik daviau 50lt. Nes guledama issiklausinejau kas kiek tai ir as tiek pat. 4u.gif
Puikiai tave suprantu,nes kazkada as igi atvykau i Siaulius is kito LT galo tai kol suradau sau gine,dantista ir t.t. nemazai laiko prireike mirksiukas.gif

Supratau.. 4u.gif Ačiū tau labai, nežinau, kas daros, pradėjau graudintis... Nesitikėjau, kad prieisim išvis prie tokių dalykų kaip laparoskopija... 4u.gif
Skambinuos gydytojai, sužinosiu operacijos datą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 13:02)
Supratau..  4u.gif Ačiū tau labai, nežinau, kas daros, pradėjau graudintis... Nesitikėjau, kad prieisim išvis prie tokių dalykų kaip laparoskopija...  4u.gif
Skambinuos gydytojai, sužinosiu operacijos datą.  thumbup.gif

Graudintis manau yra normali busena....bet zinai,kai pagalvoji kad tada paaiskes ar viskas su tavim ok,o jei kas ne taip tai patvarkys ir greit turesi maziuka.Nezinau,as pries operacija verkiau ir ejau is proto,bet del kitko...kai atsigavau tai tik stengiuosi ir galvoti apie maziuka.Svarbiausia kad viskas butu gerai-o taip ir bus ir tau,ir Svajonei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 14, 12:26)
o taip ir bus ir tau,ir Svajonei 4u.gif

Aciu uz tikejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 14, 13:26)
Graudintis manau yra normali busena....bet zinai,kai pagalvoji kad tada paaiskes ar viskas su tavim ok,o jei kas ne taip tai patvarkys ir greit turesi maziuka.Nezinau,as pries operacija verkiau ir ejau is proto,bet del kitko...kai atsigavau tai tik stengiuosi ir galvoti apie maziuka.Svarbiausia kad viskas butu gerai-o taip ir bus ir tau,ir Svajonei 4u.gif

Taip, nors kartais ir labai sunku, svarbiausia galvot teigiamai, kad visa tai, ką dabar išgyvenam tik dėl mažiuko wub.gif Ačiū, tau irgi viskas bus gerai, tikėk tuo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 14, 13:29)
Aciu uz tikejima  4u.gif

teisybe,mergaites tikint ir laukiant stebuklas gal greiciau ateis smile.gif mes su vyru irgi to ilgai jau laukiam.neseniai tik prisijungiau prie jusu burio,ziuriu visokiu patarimu,istoriju daug su laiminga pabaiga bigsmile.gif tikiuosi ir mum pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo sausio 1 d. gydytoja Ligeikiene isejo dirbti i akuserijos skyriu, taigi ji nebedaro LP.
Atsakyti
Na va, sužinojau, kad guluos vasario 9d., o operacija - 10d. Registruosiuos dabar pas šeimos gydytoją, kad paskirtų tyrimus. Tai dabar labai lauksiu šitų mėnesinių laiku, nes kitaip man nusikels operacija.. blush2.gif Tuo labiau, kad ir darbe reikia paderinti viską... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2011 01 14, 14:11)
Nuo sausio 1 d. gydytoja Ligeikiene isejo dirbti i akuserijos skyriu, taigi ji nebedaro LP.

aha,man ji irgi sake kad iseina i akuserini dirbt.Sako,bet visvien ateisiu ir tikrai ateidavo vis paziureti kaip laikausi,kaip sekasi ir t.t. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 14:12)
Na va, sužinojau, kad guluos vasario 9d., o operacija - 10d. Registruosiuos dabar pas šeimos gydytoją, kad paskirtų tyrimus. Tai dabar labai lauksiu šitų mėnesinių laiku, nes kitaip man nusikels operacija..  blush2.gif Tuo labiau, kad ir darbe reikia paderinti viską...  4u.gif

na stai ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, visai iš galvos iškrito paklaust gydytojos, kur tiksliai man reikės atvažiuoti vasario 9 doh.gif Gal gali apšviest? Kadangi bus darbo diena, tai MB manęs nenuveš, reikės su viešuoju tarabanintis doh.gif

Ir beje, ką sakėt darbe? vistik operacija planinė.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 14 sausio 2011 - 13:23
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 14:21)
Afrodite, visai iš galvos iškrito paklaust gydytojos, kur tiksliai man reikės atvažiuoti vasario 9  doh.gif Gal gali apšviest? Kadangi bus darbo diena, tai MB manęs nenuveš, reikės su viešuoju tarabanintis  doh.gif

Su siuntimu tau tiesiu taikymu i moteru priimamaji.Uzeini i pirma auksta ir ten yra nuorodos kur priimamasis.Tai tau ten,sutvarkys dokumentukus,pasirasaysi viska ir jau nuves i skyriu,sesute pasakys palata ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 14, 14:24)
Su siuntimu tau tiesiu taikymu i moteru priimamaji.Uzeini i pirma auksta ir ten yra nuorodos kur priimamasis.Tai tau ten,sutvarkys dokumentukus,pasirasaysi viska ir jau nuves i skyriu,sesute pasakys palata ir viskas 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Darbe taip ir sakiau - nebusiu 2-3 savaites, gulsiu i ligonine operuotis. O i klausima kas nutiko - atsakydavau moteriskos bedos. Kadangi pas mus vyr. kolektyvas tai daugiau klausimu nesulaukdavau.
Atsakyti