Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

jos toks idomus komentaras buvo, kai as pasakiau, kad jau bandziau clostyla ir nenoriu prarasti ciklu po LP, sako "o as norejau Jusu pinigeliu sutaupyt" blink.gif nors siaip tai nieko nesake, net nepakomentavo kuo skiriasi Gonalis nuo Clostylo ir pan., turbut pagalvojo, jeigu prasau, gal jau zinau apie ji blush2.gif nors is tikruju, tai taves paklausiau, ir pamaciau, koki gera rezultata jis dave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 21, 17:01)
nors is tikruju, tai taves paklausiau, ir pamaciau, koki gera rezultata jis dave  4u.gif

o kokį jau davė? kiek laiko leidiesi? geriau jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 21, 17:22)
na, zinoma, ta lapa pasirasai del narkozes, bet negi eisi aiskintis ir nepasirasysi?  biggrin.gif  nieko nepakeisi juk. as tai net neskaiciau  blush2.gif

pradejau Gonali leistis, paklausiau taves, Siguliuk, ziuresim kas cia bus  4u.gif  (na bet ir kaina!)  doh.gif

Sveikutes 4u.gif
As neskaiciau irgi ka dave pasirasyti,nes kelis lapus man dave ir parode pirstu cia pasirasys ir cia blush2.gif o reikejo paskaitineti doh.gif Ateiciai zinosiu 4u.gif
Beje,manes anesteziologas merginos neklause nieko....absoliuciai.Tik pasisukinejo ir pasiule nakciai relanium suleist-viskas.Pasake atejes kad mane operuos 2 tai jau apie 10val.mes su juo susitiksim operacinej.Ir viskas.
Lilita,kaip idomu kaip jausiesi nuo gonalio-aprasyk smalsu thumbup.gif As pati tureciau leistis,kai ateis tos mano nelabosios ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki verysad.gif kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 10:45)
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki  verysad.gif kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Labutis mergyte 4u.gif nenusimink, as tai is vis nelinkusi tiketi ka sako Tvar. tu pas ja ane operavaisi? Ji daug ka nuskiedzia, nes nemoka sutvarkyti, taip kad laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 11:45)
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki  verysad.gif kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nenusimink mergyt, kartais stebuklai ivyksta tada kada ju maziausiai tikiesi 4u.gif naujienos liudnos, bet buk stipri ir viska pasieksi 4u.gif

beje merginos, pagaliau vakar ir as pamaciau II bigsmile.gif o jau visas viltis buvau palaidojus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 23 sausio 2011 - 11:05
na as gal juokinga pasirodysiu bet man jei jau uzeina tai einu iki galo pati sutikau operuotis nezinau anesteziologe sako praeinamuma desinej padare tai gal ji nemelavo ir dar man pavyks pastoti nenuleidziu ranku gal ka nors pagerti man kokiu vitaminu ar ko bet jau man kaip uzeina tai greit nepraeina doh.gif as to IVF nepasidarysiu nes vyras vienas dirba ne tie laikai neiseis aisku jei netureciau dukrytes tai jau tada kitas reikalas kazka reiktu daryti , bet vis dar tikiu kad sese ar broli turesim gal bus stebuklas wub.gif ir dar busiu nestuke.gif negi as jau tokia beviltiska .O ta Tvarijonaviciene man nelabai patiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa0414: 23 sausio 2011 - 11:17
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 12:16)
na as gal juokinga pasirodysiu bet man jei jau uzeina tai einu iki galo pati sutikau operuotis nezinau anesteziologe sako praeinamuma desinej padare tai gal ji nemelavo ir dar man pavyks pastoti nenuleidziu ranku gal ka nors pagerti man kokiu vitaminu ar ko bet jau man kaip uzeina tai greit nepraeina  doh.gif  as to IVF nepasidarysiu nes vyras vienas dirba ne tie laikai neiseis aisku jei netureciau dukrytes tai jau tada kitas reikalas kazka reiktu daryti , bet vis dar tikiu kad sese ar broli turesim gal bus stebuklas wub.gif ir dar busiu  nestuke.gif negi as jau tokia beviltiska .O ta Tvarijonaviciene man nelabai patiko  verysad.gif

puikus poziuris, nenuleisk ranku, neprarask tikejimo ir pamatysi vel issvajotus II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 12:16)
na as gal juokinga pasirodysiu bet man jei jau uzeina tai einu iki galo pati sutikau operuotis nezinau anesteziologe sako praeinamuma desinej padare tai gal ji nemelavo ir dar man pavyks pastoti nenuleidziu ranku gal ka nors pagerti man kokiu vitaminu ar ko bet jau man kaip uzeina tai greit nepraeina  doh.gif  as to IVF nepasidarysiu nes vyras vienas dirba ne tie laikai neiseis aisku jei netureciau dukrytes tai jau tada kitas reikalas kazka reiktu daryti , bet vis dar tikiu kad sese ar broli turesim gal bus stebuklas wub.gif ir dar busiu  nestuke.gif negi as jau tokia beviltiska .O ta Tvarijonaviciene man nelabai patiko  verysad.gif

Tikrai ne juokinga, o labai stipri moteris thumbup.gif Svarbiausia ne tai, ką pasakė gydytoja, kuri tau nekelia pasitikėjimo, o tavo vidinė būsena, nusiteikimas thumbup.gif Šaunuolė.
Aišku, nesakau, kad lengva... Aš irgi laukiu LP ir bojau rezultatų, bet žinau, kad taui vienintelis būdas sužinoti kas yra ir kaip.. g.gif Prieš metus, kai predėjau planuoti nė neįsivaizdavau, kad iki tiek prieisim, bet nieko negali žinot kas yra skirta doh.gif Linkiu iš visos širdies tau stebuklo wub.gif thumbup.gif

Žemaičiuke. sveikinu !!! wub.gif thumbup.gif Nuostabi zinia ax.gif Pamenu kai berods rudeni LP ruoseis, o kokios buvo tavo prognozes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 12:46)
Žemaičiuke. sveikinu !!!  wub.gif  thumbup.gif Nuostabi zinia  ax.gif Pamenu kai berods rudeni LP ruoseis, o kokios buvo tavo prognozes?  blush2.gif

aciu 4u.gif taip rudeni dariau, atliko LP ir histeroskopija. LP metu man nieko nerado, viskas buvo puiku, tik padare lengva kiausidziu drilinga. bet jis nepadejo, teko imtis vaistuku ir IUI ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 23 sausio 2011 - 11:51
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 12:50)
aciu  4u.gif taip rudeni dariau, atliko LP ir histeroskopija.  LP metu man nieko nerado, viskas buvo puiku, tik padare lengva kiausidziu drilinga. bet jis nepadejo, teko imtis vaistuku ir IUI  ax.gif

aaa.. mat kaip.. bigsmile.gif Svarbiausia turi rezultata wub.gif thumbup.gif
Pirmas IUI ir sekmingas? bigsmile.gif
Esu su gydytoja apie tai kalbejus, bet dar bandysim naturaliai, o paskui bus matyt kokie LP rezultatai ir pan.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 12:54)
aaa.. mat kaip..  bigsmile.gif Svarbiausia turi rezultata  wub.gif  thumbup.gif
Pirmas IUI ir sekmingas?  bigsmile.gif
Esu su gydytoja apie tai kalbejus, bet dar bandysim naturaliai, o paskui bus matyt kokie LP rezultatai ir pan..  g.gif

sekmingas trecias IUI ir sesta stimuliacija (tris turejau iki LP, tris po LP+IUI)
Atsakyti