jos toks idomus komentaras buvo, kai as pasakiau, kad jau bandziau clostyla ir nenoriu prarasti ciklu po LP, sako "o as norejau Jusu pinigeliu sutaupyt"
nors siaip tai nieko nesake, net nepakomentavo kuo skiriasi Gonalis nuo Clostylo ir pan., turbut pagalvojo, jeigu prasau, gal jau zinau apie ji
nors is tikruju, tai taves paklausiau, ir pamaciau, koki gera rezultata jis dave
QUOTE(Lillita @ 2011 01 21, 17:01)
o kokį jau davė? kiek laiko leidiesi? geriau jautiesi?
QUOTE(Lillita @ 2011 01 21, 17:22)
na, zinoma, ta lapa pasirasai del narkozes, bet negi eisi aiskintis ir nepasirasysi?
nieko nepakeisi juk. as tai net neskaiciau
pradejau Gonali leistis, paklausiau taves, Siguliuk, ziuresim kas cia bus
(na bet ir kaina!) 
pradejau Gonali leistis, paklausiau taves, Siguliuk, ziuresim kas cia bus
Sveikutes
As neskaiciau irgi ka dave pasirasyti,nes kelis lapus man dave ir parode pirstu cia pasirasys ir cia
Beje,manes anesteziologas merginos neklause nieko....absoliuciai.Tik pasisukinejo ir pasiule nakciai relanium suleist-viskas.Pasake atejes kad mane operuos 2 tai jau apie 10val.mes su juo susitiksim operacinej.Ir viskas.
Lilita,kaip idomu kaip jausiesi nuo gonalio-aprasyk smalsu
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki
kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 10:45)
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki
kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai

Labutis mergyte
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 11:45)

nenusimink mergyt, kartais stebuklai ivyksta tada kada ju maziausiai tikiesi
beje merginos, pagaliau vakar ir as pamaciau II
na as gal juokinga pasirodysiu bet man jei jau uzeina tai einu iki galo pati sutikau operuotis nezinau anesteziologe sako praeinamuma desinej padare tai gal ji nemelavo ir dar man pavyks pastoti nenuleidziu ranku gal ka nors pagerti man kokiu vitaminu ar ko bet jau man kaip uzeina tai greit nepraeina
as to IVF nepasidarysiu nes vyras vienas dirba ne tie laikai neiseis aisku jei netureciau dukrytes tai jau tada kitas reikalas kazka reiktu daryti , bet vis dar tikiu kad sese ar broli turesim gal bus stebuklas
ir dar busiu
negi as jau tokia beviltiska .O ta Tvarijonaviciene man nelabai patiko 
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 12:16)
na as gal juokinga pasirodysiu bet man jei jau uzeina tai einu iki galo pati sutikau operuotis nezinau anesteziologe sako praeinamuma desinej padare tai gal ji nemelavo ir dar man pavyks pastoti nenuleidziu ranku gal ka nors pagerti man kokiu vitaminu ar ko bet jau man kaip uzeina tai greit nepraeina
as to IVF nepasidarysiu nes vyras vienas dirba ne tie laikai neiseis aisku jei netureciau dukrytes tai jau tada kitas reikalas kazka reiktu daryti , bet vis dar tikiu kad sese ar broli turesim gal bus stebuklas
ir dar busiu
puikus poziuris, nenuleisk ranku, neprarask tikejimo ir pamatysi vel issvajotus II
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 12:16)
ir dar busiu
Tikrai ne juokinga, o labai stipri moteris
Aišku, nesakau, kad lengva... Aš irgi laukiu LP ir bojau rezultatų, bet žinau, kad taui vienintelis būdas sužinoti kas yra ir kaip..
Žemaičiuke. sveikinu !!!
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 12:46)
Žemaičiuke. sveikinu !!!
Nuostabi zinia
Pamenu kai berods rudeni LP ruoseis, o kokios buvo tavo prognozes? 
aciu
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 12:50)
aciu
taip rudeni dariau, atliko LP ir histeroskopija. LP metu man nieko nerado, viskas buvo puiku, tik padare lengva kiausidziu drilinga. bet jis nepadejo, teko imtis vaistuku ir IUI 
aaa.. mat kaip..
Pirmas IUI ir sekmingas?
Esu su gydytoja apie tai kalbejus, bet dar bandysim naturaliai, o paskui bus matyt kokie LP rezultatai ir pan..
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 12:54)
aaa.. mat kaip..
Svarbiausia turi rezultata
Pirmas IUI ir sekmingas?
Esu su gydytoja apie tai kalbejus, bet dar bandysim naturaliai, o paskui bus matyt kokie LP rezultatai ir pan..
Pirmas IUI ir sekmingas?
sekmingas trecias IUI ir sesta stimuliacija (tris turejau iki LP, tris po LP+IUI)