Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Lillita @ 2011 01 24, 03:13)

Zemaiciuke, patys didziausi sveikinimai, ypac, kai tiek islauktas, skaiciau apie tavo vargelius, lengvo ir sekmingo tau nesiojimo ir sveikatos!  4u.gif kaip gera isgirsti tokias naujienas  bigsmile.gif

QUOTE(bum @ 2011 01 24, 12:12)
Sveikutės,

Sveikinimai tau didžiausi wub.gif

Džastina, matai, jos mums pasirinkimo nepalieka biggrin.gif

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 01 24, 12:44)
* aš ne
* kelias dienas
* sekantį ciklą natūraliam cikle. Kadangi drilingą per LP darė tai su skatinamaisiais tik po 3 mėn darė.

ghm, man jau 4 diena, o pilvas kaip 4nestumo menesi ir itraukti neina sad.gif ir is tos puses kur drenas buvo labiau ishsiputes ir skauda sad.gif o pilve skaudejo ilgai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 24 sausio 2011 - 11:52
Na ka, gavau atsakymą dėl cistos ir pasirodo endometriozė doh.gif verysad.gif Jei per 3 mėn po operacijos nepastoju, reikės IUI...
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 01 24, 13:16)
Na ka, gavau atsakymą dėl cistos ir pasirodo endometriozė doh.gif  verysad.gif  Jei per 3 mėn po operacijos nepastoju, reikės IUI...

O tai gydymo jokio nepaskyre?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 12:14)
Turiu klausima toms kuriom buvo daryta LP.
* Ar kas daretes pas gydytoja Bartkeviciene?
* Ar ilgai buvo po LP ishsiputes pilvas?
* kada po LP dare jau IUI?

aciu uz atsakymus  4u.gif

*as ne.
*dvi dienas
*man IUI bus daromas lygiai po menesio nuo LP
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 01 24, 13:16)
Na ka, gavau atsakymą dėl cistos ir pasirodo endometriozė doh.gif  verysad.gif  Jei per 3 mėn po operacijos nepastoju, reikės IUI...

as atsakymo del cistos dar negavau,bet jau po operacijos pasake kad man endometrioze 3 st.
Sunku tau siandien,bet zinok prades su laiku lengveti-susitaikysi -linkiu kuo greiciau tik susitaikyti su ta mintim ,tiksliau diagnoze 4u.gif neliudek ir stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
naudodamasi proga norsiu pasveikinti Zemaiciuke!!!! thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave labai labai, nors ir pries kelias dienas norejau ispirti tau i uzpakali lotuliukas.gif
Detales aptarsim per skaipa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 01 24, 12:35)
Sveikos,
naudodamasi proga norsiu pasveikinti Zemaiciuke!!!!  thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave labai labai, nors ir pries kelias dienas norejau ispirti tau i uzpakali  lotuliukas.gif

tai mergos visgi upelyje pas bobą prisigraibėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 13:30)
*as ne.
*dvi dienas
*man IUI bus daromas lygiai po menesio nuo LP
Papildyta:

as atsakymo del cistos dar negavau,bet jau po operacijos pasake kad man endometrioze 3 st.
Sunku tau siandien,bet zinok prades su laiku lengveti-susitaikysi -linkiu kuo greiciau tik susitaikyti su ta mintim ,tiksliau diagnoze 4u.gif neliudek ir stiprybes tau 4u.gif

O del ko dare LP?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 15:15)
O del ko dare LP?

echoskopuodama gine pamate cista 24mm.Pasake kad reikia darytis LP nes dar ir nepastojame jau 1m laiko.
Kai padare LP atrado zidinius uz gimdos endometriozinius ir desinej kiausidej gilumine cista beveik 3cm.
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 11:51)
ghm, man jau 4 diena, o pilvas kaip 4nestumo menesi ir itraukti neina sad.gif ir is tos puses kur drenas buvo labiau ishsiputes ir skauda sad.gif o pilve skaudejo ilgai?

Tai gal dėl to jog drenas buvo.. Skaudėjo gal pora savaičių taip žymiau, tiksliau maudė.

lassie, nereik bijot IUI, visai nebaisu ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 01 24, 13:35)
Sveikos,
naudodamasi proga norsiu pasveikinti Zemaiciuke!!!!  thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave labai labai, nors ir pries kelias dienas norejau ispirti tau i uzpakali  lotuliukas.gif
Detales aptarsim per skaipa  mirksiukas.gif

aciu mergyt 4u.gif jau nebespirk, vakare grizus is gines pranesiu naujienas kaip tas mano pilvelio gyventojas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 24, 17:41)
aciu mergyt  4u.gif  jau nebespirk, vakare grizus is gines pranesiu naujienas kaip tas mano pilvelio gyventojas.  4u.gif

clap.gif Sveikinimai didžiausi biggrin.gif Tegul geras nestuke.gif pavyzdys ir toliau būna užkrečiamas kitoms smile.gif Sveikatėlės ir džiaugsmingo nešiojimo thumbup.gif
Atsakyti