Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 12:56)
sekmingas trecias IUI ir sesta stimuliacija (tris turejau iki LP, tris po LP+IUI)

Aiskutis, na ka galiu pasakyt, stebuklu buna thumbup.gif wub.gif
Lengvo nesiojimo tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 13:00)
Aiskutis, na ka galiu pasakyt, stebuklu buna  thumbup.gif  wub.gif
Lengvo nesiojimo tau  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 12:04)
nenusimink mergyt, kartais stebuklai ivyksta tada kada ju maziausiai tikiesi  4u.gif  naujienos liudnos, bet buk stipri ir viska pasieksi  4u.gif

beje merginos, pagaliau vakar ir as pamaciau II  bigsmile.gif o jau visas viltis buvau palaidojus  blush2.gif

Sveikos merginos smile.gif

Sveikinimai Zemaiciuke is visos sirdies clap.gif 4u.gif 4u.gif
Pagaliau ir jus sulauket sventes savo namuose. Dabar linkiu, tik, kad viskas lenvai eitusi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 11:45)
Labas rytas,na as jau po LP padare 01.19 diena o jau 01.20 diena vaziavau namo ,nes pati gerai jauciausi nei dusau nei ka bet......Rezultatai ne koki  verysad.gif kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nenusimink taip, kad ir sunkiau pastot, bet sansu kaip supratau vistiek yra...
Reikia tiketi, nors ir kaip sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 11:04)
beje merginos, pagaliau vakar ir as pamaciau II  bigsmile.gif o jau visas viltis buvau palaidojus  blush2.gif

bigsmile.gif pupa, taigi tai yra nuostabu bigsmile.gif kur BUM, kur LINUTAS?????
Atsakyti
QUOTE(gurmane @ 2011 01 23, 17:06)
Sveikos merginos  smile.gif

Sveikinimai Zemaiciuke  is visos sirdies  clap.gif  4u.gif  4u.gif
Pagaliau ir jus sulauket sventes savo namuose. Dabar linkiu, tik, kad viskas lenvai eitusi.  mirksiukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 23, 17:36)
bigsmile.gif  pupa, taigi tai yra nuostabu  bigsmile.gif  kur BUM, kur LINUTAS?????

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie sveikinimu Zemaiciukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 01 23, 18:53)
Prisijungiu ir as prie sveikinimu Zemaiciukei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gonali leidziuosi nuo 16 dienos, is pradziu kazkodel israse tik kas antra diena, bet po savaites echoskopija parode, kad niekas neauga, maziukai folikulai, dabar jau pradejau leistis stipresnes dozes ir kasdien.. siaip tai nieko ypatingo nejauciu, o tureciau? gal tik tai, kad anksciau jau savaite iki ovuliacijos jausdavau panasius skausmus kaip per mmm, o dabar is viso nieko nejauciu.. na, matysim.. ax.gif

Zemaiciuke, patys didziausi sveikinimai, ypac, kai tiek islauktas, skaiciau apie tavo vargelius, lengvo ir sekmingo tau nesiojimo ir sveikatos! 4u.gif kaip gera isgirsti tokias naujienas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 24 sausio 2011 - 02:15
QUOTE(Valduse @ 2011 01 20, 22:50)
aciu kad atsakej, as ryt vaziuoju pas Kitoviene ten pat pirmam poklabiui del LP smile.gif nuo likimo nepabegsi, viskas bus gerai o tai jau kaip zuikis desiu i krumus  lotuliukas.gif  prisiskaicius.

Sveika, ar gi gyd. Kitoviene daro LP? ar ash kazhka ne taip supratau ish tavo posto?
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 23, 10:45)
Rezultatai ne koki  verysad.gif kairio kiausintakio neturiu po negimdinio nestumo operacijos ,o desinys ir ne normos ribose kazkoks lyg uzsilenkes ar kas ten jam yra ai pradejau verkti ir nepamenu ka man jau ten pasakojo gydytoja tik sako teoriskai gal ir galima pastoti o praktiskai sunku tai ji pasiule IVF bet kol kas niekaip nes kaina didele net labai .Tai va tokios mano naujienos liudnos ir net laaaaaaaaaaabai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4u.gif 4u.gif Suprantu kaip sunku. Bet jei laiko dar turit galit pataupyti, tu gal susirasi darbą ir per kelis metelius sutaupysit 4u.gif O gal per tą laiką ir natūraliai dar pavyks bei galėsit tuos pinigėlius kur kitur painvestuot rolleyes.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 23, 11:04)

Sveikinimai tau didžiausi wub.gif

Džastina, matai, jos mums pasirinkimo nepalieka biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausima toms kuriom buvo daryta LP.
* Ar kas daretes pas gydytoja Bartkeviciene?
* Ar ilgai buvo po LP ishsiputes pilvas?
* kada po LP dare jau IUI?

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 11:14)
Turiu klausima toms kuriom buvo daryta LP.
* Ar kas daretes pas gydytoja Bartkeviciene?
* Ar ilgai buvo po LP ishsiputes pilvas?
* kada po LP dare jau IUI?

aciu uz atsakymus  4u.gif

* aš ne
* kelias dienas
* sekantį ciklą natūraliam cikle. Kadangi drilingą per LP darė tai su skatinamaisiais tik po 3 mėn darė.
Atsakyti