Spinde, nenoriu liūdinti, bet jei gydytojas tau duoda 5 balus iš 10 kad kiaušintakio 'plaukeliai' (gleivinė) neatlieka savo funkcijos - vadinasi šansų, kad tas kiaušintakis atliks savo funkciją yra labai mažai. Žinoma, stebuklai vyksta..
Latvių gydytojas mane labai paprastai yra apšvietęs: jei kažkada gyvenime tau buvo atvertas kiaušintakis ir sutvarkytas jo pratekamumas, tai tikrai nereiškia, kad kiaušintakis ir toliau veiksnus ir atlieka jam privalančią atlikti funkciją. Nei vienas gydytojas negali po atvėrimo patikrinti ar kiaušintakis veiksnus. Jis gali būti pratekamas, bet plaukeliai gali nejudėti - tai vadinasi, kad jis pratekamas nereiškia kad jis yra veiksnus.

O aš visada galvojau - kad jei jau atvertas, vadinasi viskas čiki piki ir galima bandyti.. Pasak gydytojo - kiaušintakis ne kanalizacijos vamzdis, kad "atidarei, pravalei ir viskas toliau kaip prieš tai buvę".
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 06, 13:13)
Gydytoja Rute, o kaip jūs laikotės
Kaip insktas taukuose. Kaip matai, jau pamokslauju, kiek informacijos turiu prisirinkusi

Bandau priešą pažinti įvairiais būdais, va ir pas latviukus jau buvau apsišniukštinėti
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]