Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 03, 17:22)
o man tai liūdna dėl to, kad,atrodo, tikrai pasirodau geriausiai, kaip galiu, ir stengiuosi ir patirties šiokios tokios turiu, bet vis tiek atsiranda geresniu už mane  blush2.gif  kažkaip kartu tokią tiesą nuryti...

tai visada bus geresniu uz mus 4u.gif bet kazkam kazkada vistiek busite geriausia mirksiukas.gif as irgi apie save gerai galvoju, bet va darbdaviai to nezino, nekviecia i pokalbius, o svarbiausia, kad tikrai nuosirdziai noriu dirbti ir kad siekciau kuo geresniu rezultatu blush2.gif
Atsakyti
o man dabar isvis nuosmukis,gyvenu ne didziausiam mieste,darbu pasiulymai i menesi tik keli,ir tai puse vyrams...jau pradedu manyt is vis to darbo nerasiu jokio...kai pagalvoji tai laikai,zmones nori dirbt ir nera ka.
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2010 12 03, 19:16)
o man dabar isvis nuosmukis,gyvenu ne didziausiam mieste,darbu pasiulymai i menesi tik keli,ir tai puse  vyrams...jau pradedu manyt is vis to darbo nerasiu jokio...kai pagalvoji tai laikai,zmones nori dirbt ir nera ka.

pritariu,man ta pati situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2010 12 03, 13:44)
Sveikos,
o kaip sekasi ieskoti darbo, kurios po vaiko auginimo atostogu?
Man tai labai prastai, nieks net i pokalbius nekviecia  doh.gif

po siu atostogu man verysad.gif kaip rasot, kaip sakot apie jas?
Papildyta:
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 03, 16:22)
o man tai liūdna dėl to, kad,atrodo, tikrai pasirodau geriausiai, kaip galiu, ir stengiuosi ir patirties šiokios tokios turiu, bet vis tiek atsiranda geresniu už mane  blush2.gif  kažkaip kartu tokią tiesą nuryti...

man buvo kad viskas taip idealiai tiko ir pokalbis geras ir nesuprantu nepakviete verysad.gif kaip taip buna?
Atsakyti
QUOTE(vere @ 2010 12 04, 11:26)

man buvo kad viskas taip idealiai tiko ir pokalbis geras ir nesuprantu nepakviete verysad.gif kaip taip buna?

man tai dažnai taip būna... ir reikalavimai, atrodo, visi atitinka, ir pokalbis eina sklandžiai ir šiaip viskas gerai, bet arba parašo, kad pasirinko kitą, arba jokių žinių. Tai va, dėl to ir pradedu galvoti, kad kažką turbūt negerai darau, ar sakau ne tai, ką darbdaviai norėtų girdėti...
Atsakyti
Sveikos, merginos, jungiuosi prie jusu ratelio 4u.gif
Nuo sio penktadienio esu bedarbe. Pradirbus beveik 8 metus 4u.gif be pertraukos, atsiduriau tokioj situacijoj, ir net nezinau nuo ko pradet doh.gif galbut nuo to, kaip neprarast optimizmo, nes pastebejau, per sias kelias dienas ,,edu" save .... verysad.gif
Atsakyti
Labas,

na jei tiek metų dirbot, tai dabar siūlyčiau atsipūsti šiek tiek ir ramiai apgalvoti situaciją ir ką norit veikt toliau.

Įdomu būtų sužinoti, kodėl likot be darbo. Etatų mažinimas?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 12 05, 14:08)
Labas,
s
na jei tiek metų dirbot, tai dabar siūlyčiau atsipūsti šiek tiek ir ramiai apgalvoti situaciją ir ką norit veikt toliau.

Įdomu būtų sužinoti, kodėl likot be darbo. Etatų mažinimas?

Visi sako, kad neprotingai elgiuosi, iseidama is darbo, ir neturedama kur eiti, bet jau neapsikenciau su esama situacija darbe .... taip, imones padetis tokia, kad viskas ,,ant plauko", visi pikti, atleido kelis zmones, ju darbus paskirste mums, atseit, kad nemazintu mums atlyginimo, bet ... praejus keliems menesiams suzinojome, kad mazina ir mums, likusiems atlyginimus, man asmeniskai sumazejo atlyginimas, net 25%, ketvirtadaliu . Nebeliko jokios motyvacijos, ir zinau, kad niekas negeres, o tik bloges .... kadangi vyras paragino iseiti, nes jau su manim nesusisneka, taip ir padariau. Kol kas vyras mane islaikys g.gif , bet nesiruosiu tenkintis sia situacija, ir noriu ieskotis darbo blush2.gif Greiciausiai ryt reikes nueiti i darbo birza uzsiregistruoti, kad nereiktu sodros moketis paciai, o siaip intensyviai pati bandysiu ieskotis, oi ... doh.gif
Reikia tikrai pailseti kelias savaites, gal visa gruodi, kad viskas susistovetu mano galveleje.
Atsakyti
Ir gerai padarėt, kad išėjot friends.gif Neliūdėkit, puoškit namus Kalėdoms 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 12 05, 14:29)
Ir gerai padarėt, kad išėjot friends.gif Neliūdėkit, puoškit namus Kalėdoms 000059.gif

Aciu, taip, reikes pasipuost mirksiukas.gif
O merginos, jus visos darbo birzoj uzsiregistrave?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 05, 15:52)
O merginos, jus visos darbo birzoj uzsiregistrave?

Aš nesu biržoj... Kol dar esu vaiko priežiūros atostogose iki 3 m., tai nesiregistravau, kai baigsis, jei nerasiu iki to laiko darbo, tai registruosiuosi, kad nereiktų soc. draudimo mokesčio pačiai mokėti. O ir šiaip, girdėjau, kad visai neblogų darbo pasiūlymų ten galima gauti ir gana greitai, bet aš tai kol kas dar noriu pati pasiieškoti, tai ko noriu, o ne eiti ten, kur tiesiog siunčia pagal atitikusius darbdavio reikalavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrutelle: 05 gruodžio 2010 - 13:59
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 05, 14:58)
Aš nesu biržoj... Kol dar esu vaiko priežiūros atostogose iki 3 m., tai nesiregistravau, kai baigsis, jei nerasiu iki to laiko darbo, tai registruosiuosi, kad nereiktų soc. draudimo mokesčio pačiai mokėti. O ir šiaip, girdėjau, kad visai neblogų darbo pasiūlymų ten galima gauti ir gana greitai, bet aš tai kol kas dar noriu pati pasiieškoti, tai ko noriu, o ne eiti ten, kur tiesiog siunčia pagal atitikusius darbdavio reikalavimus.

Tai viska ka jos siulo yr internetiniame ju puslapyje.
O Jus jei uzsiregistruotumet,gi jum priklausytu bedarbio pasalpa 4u.gif
Atsakyti