Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 12 05, 16:10)

O Jus jei uzsiregistruotumet,gi jum priklausytu bedarbio pasalpa 4u.gif

Bet kad aš dar nesu išėjusi iš senojo darbo ir manęs neatleido iš ten, tiesiog pratęsiau atostogas iki 3 m., su galimybe sugrįžti ten pat, jei atsiras vieta.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 12 05, 15:10)
Tai viska ka jos siulo yr internetiniame ju puslapyje.
O Jus jei uzsiregistruotumet,gi jum priklausytu bedarbio pasalpa 4u.gif

O jei pati isejau is darbo, man priklausys kokia bedarbio pasalpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 05, 15:33)
O jei pati isejau is darbo, man priklausys kokia bedarbio pasalpa?  g.gif

Manau, kad taip smile.gif bet nesu 100% tikra.. ir negrauskit saves! teisingai padaret
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 05, 15:33)

tikrai priklausys,puse metu pasalpa,taip kad nedelskit ir kuo skubiau ten nueikit,nes paskui reikes moketi ir soc draudima paciai
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 05, 15:40)
tikrai priklausys,puse metu pasalpa,taip kad nedelskit ir kuo skubiau ten nueikit,nes paskui reikes moketi ir soc draudima paciai

\
Nes kiek girdejau, sugrieztino jie tvarka, ir pasalpas gauna, tik atleisti darbuotojai, o jei pats isejai, tai nelabai tiketina, kad gausi ... tik po pusmecio, jei niekur neisdarbini. Idomu kaip istiesu? g.gif
O registruosiesiu butinai, gal ka pasiulys jie man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 05, 16:19)
\
Nes kiek girdejau, sugrieztino jie tvarka, ir pasalpas gauna, tik atleisti darbuotojai, o jei pats isejai, tai nelabai tiketina, kad gausi ... tik po pusmecio, jei niekur neisdarbini. Idomu kaip istiesu?  g.gif
O registruosiesiu butinai, gal ka pasiulys jie man  cool.gif

as kovo men pati isejau ir gavau puse metu pasalpa

zinokit as jau laikiausi laikiausi,bet viskas optimizmas taip isgaravo,kad jau kuris laikas nera nuotaikos niekam,nei ka veikt,nei kur eit,isvis tik zliumbt norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 05, 13:58)
O ir šiaip, girdėjau, kad visai neblogų darbo pasiūlymų ten galima gauti ir gana greitai,

nieko jie ten neduoda naujo, ko nera internete biggrin.gif as per 4 men gavau 3 pasiulymus tik. ir tai visi per viena apsilankyma cool.gif netikiu absoliuciai, kad per birza rasiu darba schmoll.gif
Atsakyti
Aš šį mėn prisiregistravau darbo biržoj. Iš darbo išėjau savo noru ir pašalpą man priskyrė wink.gif Tą patį gali padaryti Audrutelle ax.gif T y parašyti prašymą į savo darbovietę, kad nori išeiti iš darbo. Tada prisiregistruos darbo biržoj ir gaus pašalpą. Nes dabar Sodra juk nieko nemoka trečiais dekreto metais ax.gif

Aš radau laikiną darbelį nepilnam mėnesiui, jau vieną dieną atidirbau. Giminės pasiūlė padirbėti jų parduotuvėje kol prieššventinis periodas ir daug pirkėjų, patys nespėja suktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 05, 14:33)

Taip

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 05, 15:49)
as kovo men pati isejau ir gavau puse metu pasalpa

zinokit as jau laikiausi laikiausi,bet viskas optimizmas taip isgaravo,kad jau kuris laikas nera nuotaikos niekam,nei ka veikt,nei kur eit,isvis tik zliumbt norisi  verysad.gif

Aš ryt pradedu eit į buhalterijos kursus. Jau ir biržoje yra naujienų apie jų kursus, kiek žinau prasidės sausio gale.

QUOTE(dontstop @ 2010 12 05, 16:45)
Aš radau laikiną darbelį nepilnam mėnesiui, jau vieną dieną atidirbau. Giminės pasiūlė padirbėti jų parduotuvėje kol prieššventinis periodas ir daug pirkėjų, patys nespėja suktis  smile.gif

nu va kaip gerai prasiblaškyt
Atsakyti
as tai nenurodau irgi, kad buvau vaiko prieziuros atostogose. viename pokalbyje dalyvavau, tai pati iskarto pasakiau, kad taip buvo ir kitur nezadu slepti, tiesiog manau, kad reikia pabrezti, jog tai pliusas, o ne minusas

pliusas kame? blink.gif jus pati tikit , ka rasot, ar saviguoda cia? pati noretumet darbuotojos, kuri viska uzmirsus ( nebent pardaveja kokia esat) plius istisai ant biuletenio sedes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 12 05, 19:47)
pliusas kame? blink.gif  jus pati tikit , ka rasot, ar saviguoda cia? pati noretumet darbuotojos, kuri viska uzmirsus (  nebent pardaveja kokia esat) plius istisai ant biuletenio sedes doh.gif

aisku tikiu, ka rasau ir ka sakau.. pliusas didelis, nes didesne motyvacija bus, neprarasti darba, buti atsakingesnei.. nesiruosiu imti nei vieno biuletenio.. pardaveja nesu..
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 12 05, 18:53)
aisku tikiu, ka rasau ir ka sakau.. pliusas didelis, nes didesne motyvacija bus, neprarasti darba, buti atsakingesnei.. nesiruosiu imti nei vieno biuletenio.. pardaveja nesu..

o kas istisai serganti vaikiuka priziures, darzelin eit pradejus, mociutes? biggrin.gif nemanau rolleyes.gif as pati ka tik po atostogu, neduok dieve kam tokios darbuotojos- savaite darbe, savaite namie doh.gif
motyvacija didesne?? g.gif nebent jus vienisa mama,kuriai kiekvienas litas svarbus...pati zinau pora atveju, kai vaikam istisai sergant darzeliu deka mamos nusprendzia dar namie pasedet, kol vaikas sustipres, t.y. meta darba po keliu darbavimosi menesiu doh.gif
Atsakyti