Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(bite @ 2010 12 03, 01:37)
Ir man teko susidurti su šiuo klausimu...wink.gif Pasirodo, vieni žmonės guldo skaitomą knygą ant naktinio stalelio ar rašomo stalo ir deda skirtuką taip, kad kutas kabo lapo apačioj, kiti gi stato (ar ir guldo) knygą, ženklindami skaitomą vietą skirtuku kutu į viršų. Dėl to skirtukai dekoruojami kitaip orientuotai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
aš dar rankinėj knygą, užrašus laikau taip, kad ištraukčiau kutais į viršų. lotuliukas.gif
bet taip, kiekvienas skirtingai...
Atsakyti
Labutis,
seniai besilankiau pas jus ax.gif

Kad ne taip tusciai, padekla parodysiu.

Padėklas dekoruotas iš abiejų pusių ax.gif

user posted image

user posted image

O siaip su prasymu - klausimu atskubejau, gal kas pagelbes, gal tures - labai reikia 2 arbatiniu 6 skyreliu, gal pas ka nors guli nepanaudotos?
Atsakyti
Džiuga+, sveikinu. Gražaus ir lengvo likusio laukimo 4u.gif
Atsakyti
Tuoj ir mane tais burbulais užkrėsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai gražūs darbeliai. Autorių visų neprisiminsiu, bet krito į akį dailūs murziukai, komodėlė su Klimtu, visi Kalėdiniai burbulai....
Ir, beje, Jeniferr meškučiai man labai patiko. Gal mano skonis koks labai banalus, bet man dailiai, tvarkingai, krupščiai padarytas toks darbelis dažnai gražiau už visokius navarotnus.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 02, 21:06)

*monikute*, tavo šešėliai man idealūs  4u.gif

blush2.gif ačiū blush2.gif iki idealumo dar tikrai daug trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2010 12 03, 05:55)
Naujokės savo darbais gerokai tave lenkia, apklijuot servetėle dėžutę paprasta, iškloti vidų vilnoniu įdėklu, nežinau kaip jis ten vadinasi smile.gif  irgi didelių pastangų nereikalauja. Kažkaip man rodosi, kad tu ir su spausdintu paveiksliuku nesusitvarkytum rolleyes.gif

Oho, kokie žodžiai, o įdomu su kuom pati susitvarkytum ir kokiu tikslu aplamai į šitą forumą esi atėjusi? Vienos narės liaupsinti ir kitą tik įžeidinėti ar kaip? Parodyk nors vieną savo darbą, kad galėčiau spręsti apie tavo komentarų kompetenciją. Matyti, kad nei vieno piršto pati nesi prikišusi prie dekupažo, kad tai atrodo viskas paprasta ir lengav, tai pirmyn, kiljuok, daryk ir rodyk, o ne mane atėjusi įžeidinėk. Ir tikrai ne tau spręsti su kuo aš susitvarkyčiau ir su kuo ne. Ir aplamai, kokią tu teisę čia turi mane įžeidinėti ir viešai spręsti ką aš sugebėčiau ir ko ne. Tai visiškai ne tavo reikalas. Eik ten kur patinka, sukurk fanių klubą ir kalbėk, ko čia dabar už manęs užsikabinai? Na, o ko kitos tikisi tai man visisškai vienodai. Nenoriu ir neklijuosiu aš tų paveiksliukų, nes darau dekupažą o ir kodėl aš turiu teisintis, juk visos darome tai kas patinka bei rodome tai čia.
Dėkoju, Salne friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 03 gruodžio 2010 - 10:45
Pastaruoju metu dekupazo temos virto karo lauku. As pritariu kad negalima izeidineti, kiekvienas turi savo nuomone, kiekvienas grozi supranta kitaip. Man visu darbeliai atrodo savaip grazus ir idomus. As asmeniskai nededu savo darbeliu tam kad bereikalingai kazkas nesugadintu nuotaikos su sava "kritika". Palaikau tu kritika, kurios ismano ir ta kritika pateikia neizeidzianciai, o tiesiog pasako savo nuomone.

P.S. tai norejau parasyti seniai, bet kazkaip nedrysdavau, na bet po paskutiniu izeidinejimu pratrukau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2010 12 03, 05:55)
Naujokės savo darbais gerokai tave lenkia, apklijuot servetėle dėžutę paprasta, iškloti vidų vilnoniu įdėklu, nežinau kaip jis ten vadinasi smile.gif  irgi didelių pastangų nereikalauja. Kažkaip man rodosi, kad tu ir su spausdintu paveiksliuku nesusitvarkytum rolleyes.gif

Iš tiesų labai negražu, neetiška, tai tik parodo pačios (Kumelaitės) žemą moralę. Čia ne įžeidinėjimų tema.
Atsakyti
Dziuga+, jau kaip ir pasiilgau tavo darbeliu smile.gif
Labai saunus padeklas ir dar dvipusis wub.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau tema tampa panši į fotokonkursų aptarimų temą. Brrr

Na ką, jei jau klimtadienis, tai klimtadienis biggrin.gif

Dedu savo (nepertapyta tik moteris ir juodai balta juotelė, likusius ornamentus ant dangtelio ir šonų visos puikiai pažįstat...)

Klimto interpretacijos...
user posted image

user posted image

Atsakyti
Nea, temą vadinsime Klimto darbai biggrin.gif

bus_ka, labai gražu wub.gif tik man gal tie balti pritapymai nevisai žiūrisi blush2.gif bet juk čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 03, 07:01)
Galeciau...bet ar noreciau g.gif

Ką galėtumėt? g.gif nesusikalbėjom. Rašėte, kad išbandėte naują techniką, klausiau kokią? smile.gif nes iš nuotraukų nesimatė nieko naujo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 12 03, 09:24)
Labutis,

Padėklas pats savaime gražus/įdomus savo forma. Iš kur tokį gavot, gal yra daugiau įdomesnių medinukų? Gražiai paprastai tvarkingai Klimtas nusileido ant padėklo. Visada įdomu pamatyti kaip kas Klimtą "įpaišo" į visumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 03 gruodžio 2010 - 14:11