QUOTE(Kumelaitė @ 2010 12 03, 05:55)
Naujokės savo darbais gerokai tave lenkia, apklijuot servetėle dėžutę paprasta, iškloti vidų vilnoniu įdėklu, nežinau kaip jis ten vadinasi

irgi didelių pastangų nereikalauja. Kažkaip man rodosi, kad tu ir su spausdintu paveiksliuku nesusitvarkytum
Oho, kokie žodžiai, o įdomu su kuom pati susitvarkytum ir kokiu tikslu aplamai į šitą forumą esi atėjusi? Vienos narės liaupsinti ir kitą tik įžeidinėti ar kaip? Parodyk nors vieną savo darbą, kad galėčiau spręsti apie tavo komentarų kompetenciją. Matyti, kad nei vieno piršto pati nesi prikišusi prie dekupažo, kad tai atrodo viskas paprasta ir lengav, tai pirmyn, kiljuok, daryk ir rodyk, o ne mane atėjusi įžeidinėk. Ir tikrai ne tau spręsti su kuo aš susitvarkyčiau ir su kuo ne. Ir aplamai, kokią tu teisę čia turi mane įžeidinėti ir viešai spręsti ką aš sugebėčiau ir ko ne. Tai visiškai ne tavo reikalas. Eik ten kur patinka, sukurk fanių klubą ir kalbėk, ko čia dabar už manęs užsikabinai? Na, o ko kitos tikisi tai man visisškai vienodai. Nenoriu ir neklijuosiu aš tų paveiksliukų, nes darau dekupažą o ir kodėl aš turiu teisintis, juk visos darome tai kas patinka bei rodome tai čia.
Dėkoju, Salne