Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(Kumelaitė @ 2010 12 03, 06:55)
Naujokės savo darbais gerokai tave lenkia, apklijuot servetėle dėžutę paprasta, iškloti vidų vilnoniu įdėklu, nežinau kaip jis ten vadinasi smile.gif  irgi didelių pastangų nereikalauja. Kažkaip man rodosi, kad tu ir su spausdintu paveiksliuku nesusitvarkytum rolleyes.gif

... prėjau visą šią temą iš naujo, manydama kad praleidau kažkokios naujokės šedevrus. Pasirodo ... nieko nepraleidau. Kumelaite, o kur TAVO darbeliai? Parodyk kaip užklijuoji servetėles, kad nebūtų nei mažiausios raukšlelės (taip, kaip užklijavusi Jennifer), nes taip tobulai užklijuoti servetėlę - "aukštasis pilotažas".
Šita servetėlė su meškinais labai pretenzinga, plyšta drėgmės gavusi kaip voratinklis, ir ją gražiai užklijuoti apskritai ypatingai sunku. O jai tas pavyko be priekaištų.

Sakai - nesusitvarkytų su spausdintu? Na su jais, įvaldžius servetėles, o dar jei nosinytes gaunasi tobulai užklijuoti (šitas plonytis "snargliukas" dar sudėtingiau klijuojasi) spausdintą - tai kaip išmokti vairuoti dvigubą autobusą siaurose miesto gatvėse ir paskui persėsti už Smarto vairo - atrodo kad nėra kas veikti taip lengva darbuotis lotuliukas.gif .

Skonis - išvis nediskutuotinas dalykas.Esu mačiusi tokią beskonybę, kurią įsigiję žmonės tiesiog švytėjo džiaugsmu. Taip kad... kritikuoti galima, bet gal geriau pirma pasirodyk, gauk pamokų ir kritikos, tada taip su purvais trink verysad.gif
Atsakyti
Ačiū visoms merginoms už palaikymą ir gražius žodžius, manau ši diskusija neverta šios temos puslapių, o kas supranta dekupažą, įvertina objektyviai rodomus darbus, skonis - aplamai baisiai individualus dalykas smile.gif
Atsakyti
Oi kaip čia viskas verda...
Nevardinsiu visų atskirai, bet man visi paskutiniai darbeliai gražūs ir mieli 4u.gif
O aš atlekiu su nediduku darbeliu...

Servetėlių dėžutė "Šiltoji afrika"
Išmatavimai:25,5x13,5x8,5 cm
Užsakymas

user posted image
Atsakyti
Na, aš nežinau kaip tą temą sakitau, jau seniai norėjau paminėt auksinės dėžėles, man patiko drugiai ir žemuogėlės (žemuoges ir pati dabar darau)... Labai mielos gavosi dėžutės.

Žiūriu Klimtas valdo, otema, bus ka, džiuga... visi darbai savotiškai mieli, džiugos koloritas arčiausiai širdies. wub.gif Beje, labai graži padėklo forma, vienoda iš abiejų pusių. thumbup.gif Virtuvėj nenaudojant ir kaip paveikslas gali stovėti. thumbup.gif

Švelniuke, norėčiau tokios dėžutės. wub.gif Dažų žaismas, gyvumas, dinamika - jėga. Esu Poloko gerbėja (čia tarp kitko, žinau, kad darbas ne jo, bet jis taškymo specas). Labai gražu iškilumai kontūriukais. Tikrai meistriška. thumbup.gif Mano spalvos ir skonio darbas wub.gif

aistullka, nematyta žalia afrika thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 12 03, 15:21)
Cia padeklas is abieju pusiu dekoruotas , uzmanymas toks buvo, kad abi puses panaudoti. O nakciau kazkas klause, tai tokiu padeklu galima uzsisakyti is lenku puslapio, yra gi kas uzsakineja smile.gif

Jau yra ir parduotuvėje, ne vien iš lenkų. 4u.gif

Dėl tų komentarų gavosi taip, jog temos pradžioje kažkas pagyrė ne pačius darbus, bet patobulėjimą per tam tikrą laiko tarpą. Sutinku, kad stebint darbus ir nieko nedarant galima matyti ar tobulėja šios temos dalyviai ar ne.
Aš kiritikoje nematau nieko bloga. Kitas dalykas, kai pasakoma, kad kažkas turėtų tobulėti (darbai nestovėti vietoje), nes tai jau primetimas. Kas sakė, kad būtinai reikia daryti tai ko tikimasi...
Jennifer turi ne tik daug patirties, įgūdžių, žinių, be kurių nepadarytum daugelio jos parodytų darbų. O tai, jog nedirba su spausdintu popierium, mėgsta "servetėliažą" (čia Lachesės terminas) , nieko blogo, netgi mano akim arčiau tikrojo dekupažo.

Atsakyti
Švelniuke, nuostabi dėžutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aistulka, nors afrikietiški motyvai – ne mano skonis, bet tavo servetėlinė atrodo dailiai 4u.gif Man labai patinka tokie "teisingi", tvarkingi, kruopštūs darbeliai ax.gif
Atsakyti
Aciu Jenifer, aciu Balte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2010 12 04, 14:41)
Servetėlių dėžutė "Šiltoji afrika"

Afrika thumbup.gif žaliuoja
Atsakyti
user posted image
user posted image

Tiesiog negaliu susilaikyti nepagyrusi bigsmile.gif Tiesiog TOBULO grozio desute wub.gif
Vis uzsuku pasigrozeti jusu darbeliais, bet tokio grozio dar tikrai nemaciau thumbup.gif
Sekmes ir toliau darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisle159: 05 gruodžio 2010 - 09:58
Žiemos žaidimai2

user posted image
Atsakyti
bus_ka, jau atpažinčiau, kad tai Tavo "bumbulas"... Iš spalvos, motyvo ir šiaip... Gražu, faktūros labai priduoda išskirtinumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 05, 18:28)
bus_ka, jau atpažinčiau, kad tai Tavo "bumbulas"... Iš spalvos, motyvo ir šiaip... Gražu, faktūros labai priduoda išskirtinumo thumbup.gif

Baltė, na, vis norisi kažką kitaip padaryt, patobulint smile.gif Ačiu tau, kad brūkšteli. O kai neužilgo pamatysi tokį keistoką burbulą, žinok, jis irgi bus mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2010 12 03, 09:34)
Neturiu noro pamėginti, bet turiu akis ir teisę išsakyti tai ką matau. Papraščiausiai kai žmogus garsiai išsako savo negatyvią nuomonę apie kitų darbus, tai nori nenori atkreipi dėmesį ir į jo ikeltuosius.  4u.gif
Apsieikime be tolesnių diskusijų apie tai 4u.gif

tai kad pati KUMELAITE ta kose uzvirei ko cia kimbi prie JENIFER kaip tu gali spresti ir suprasti apie dekupaza jei pati nebandzius, nu nesuprantu tokiu zmoniu.Man bent JENNIFER darbai vieni is graziausiu, visada tvarkingai kruopsciai atlikti, o jos pasisakymai kitu darrbu atzvilgiu visada pamokantys, komentarai taktiski ir neizeidziantys kaip tavo.
Atsakyti