QUOTE(zieminuke @ 2010 12 03, 16:09)
Sveikutes.
Retkarciais vis ilendu i jusu tema paganyti akis, nes toooookius grozius darot

Pati niekada neesu bandziusi dekupazo, kaip sakoma, neturiu gisleles rankdarbiams

bet tokius daiktelius labai labai vertinu. Apskritai dekupuoti darbeliai man tokie silti ir jaukus. Saunuoles, kad sugebat kurti grozi

Tik gaila, kad tokia grazi tema igavo negera prieskoni. Na nesuprantu Kumelaites (atrodo toks nikas, tingiu eiti tikrintis

). Protingai mastantis ir save gerbiantis zmogus niekada neleistu sau kritikuoti to, apie ka nieko nenutuokia. Cia gal koks pavydas

Na zodziu, visiskai nematau logikos. Kazkuri mergina rase, kad zema morale, manau cia jau ne tik tai, cia kvailumas kalba uz zmogu. Atsiprasau, bet nesusilaikiau, labai jau negraziai atrodo issisokimai ne vietoje.
O jums merginos, visoms sekmes, graziu kurybiniu ideju ir graziu darbeliu
Del tu izeidinejimu - nelabai kaip atrodo ir nesvarbu spece ar nieko nedekoruojanti komentuotu. Kartais cia taip gaunasi, kai zmogus mano, jog rankdarbiu meistre pastoviai turi plesti savo sriti dekoravimo technikoje, kita dalis ziuri i visus pritapymus - seeliavimus, trecioji, kuri dazniausiai cia ir pasiekia labai greit aukstumas - techninio darbo kokybe. Tai vat kaip cia paziuresi

Kritikuoti galima bet kuri, tik ne visiems tai paskata tobuleti. O kartais kritika buna nekokybiska, tiesiog izeidzianti, tada paskaicius tiesiog liudna. Mano pavyzdziui didziausias balas skiriamas tai, kuri sugeba nustebinti, padaryti darba toki, kad uzsimanyciau pati toki padaryti, bet tiesiog to neleidzia savigarba. Va tada smagu, bet ir tai retai garsiai tai parasau

As laukiu to laiko, kai nereiks daryt kruvas uzsakymu su pageidavimais, o galesiu krapstytis po menesi prie darbelio