Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(bambooce @ 2010 12 06, 16:14)
musu nuomones vadinasi skiriasi ir nemanau kad del to reiktu cia pradeti rietis. as tik manau kad servetele yra daug daug plonesne nei spausdintas paveiksliukas del to ir sunkiau. esu bandziui spausdinta paveiksliuka, sakau is savo patyrimo  blush2.gif

ir musu nuomones skiriasi biggrin.gif ...bet as is savo patirties geriau patylesiu, bet po bus_ka postu po kiekvienu zodziu pasirasau

Bus _ka, tas su zuvimis grazus burbuliokas, bet kam tiek daug paveiksliuku sukrauni i viena, dabar nervuojuosi, kad aiskiai nematau, o dar ir foto vyrioku matosi tai isvis is smalsumo pasiust galima lotuliukas.gif

Mamukas I... grazu wub.gif erzini su tokiais darbais, tokiais maloniais pribombasiukais, kai tuo tarpu as turesiu daryt dezutes su Kempiniuku Placiakelniu , Sreku, Ratais doh.gif

aaaita
saunus burbuliokas, nepavadinciau vaizdo "apserksnijusiu" taciau suspausto sniego kaubureliu imitacija is mano paziuros butu apibudinimui pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gruodžio 2010 - 15:38
QUOTE(sobieska @ 2010 12 06, 16:37)
ir musu nuomones skiriasi  biggrin.gif ...bet as is savo patirties geriau patylesiu, bet po bus_ka postu po kiekvienu zodziu pasirasau

Bus _ka, tas su zuvimis grazus burbuliokas, bet kam tiek daug paveiksliuku sukrauni i viena, dabar nervuojuosi, kad aiskiai nematau, o dar ir foto vyrioku matosi tai isvis is smalsumo pasiust galima lotuliukas.gif

Mamukas I... grazu wub.gif erzini su tokiais darbais, tokiais maloniais pribombasiukais, kai tuo tarpu as turesiu daryt dezutes su Kempiniuku Placiakelniu , Sreku, Ratais doh.gif

aaaita
saunus burbuliokas, nepavadinciau vaizdo  "apserksnijusiu" taciau suspausto sniego kaubureliu imitacija is mano paziuros butu apibudinimui pats tas mirksiukas.gif

aciu 4u.gif sobieska,esi labai isradinga su tuo paciu sreku,kempiniuku ar zaibu Makvynu galima labai miela,malonu darbeli padaryt,koki fona ipaisyk mielesni ir kempiniukas labai mielas pasidarys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 12 06, 16:42)
aciu 4u.gif sobieska,esi labai isradinga su tuo paciu sreku,kempiniuku ar zaibu Makvynu galima labai miela,malonu darbeli padaryt,koki fona ipaisyk mielesni ir kempiniukas labai mielas pasidarys mirksiukas.gif  4u.gif

aciu, aciu...tai kad mano tas "isradingumas " toli neveza...uzkrausiu ant virsaus kempines gabala, istatuysiu akis, na gal dar dirzu apjuosiu...o tai kam tada ta deze bus reikalinga, jei jau gatava nuosava kempiniuka turesiu pasidariusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamuk Indriuk, man tavo darbai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif buvau paiilgus tavo dekupažų ir dabar kiekvienas darbas taaaip pamalonina akis wub.gif Išskirtinio stilingumo ir savito braižo darbai- tie rėmeliai, paukštukai su rožytėm, šiandienos drambliukas-kažkas tooookio!!!!!
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 06, 16:50)
aciu, aciu...tai kad mano tas "isradingumas " toli neveza...uzkrausiu ant virsaus kempines gabala, istatuysiu akis, na gal dar dirzu apjuosiu...o tai kam tada ta deze bus reikalinga, jei jau gatava nuosava kempiniuka turesiu pasidariusi lotuliukas.gif

o cia tarp kitko ideja thumbup.gif dezute beveik su 3d efektu kodel ne,manau turetu visai gerai ziuretis ir as nejuokauju, rimtai as mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Švelniukė @ 2010 12 06, 16:50)
Mamuk Indriuk, man tavo darbai nerealūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif buvau paiilgus tavo dekupažų ir dabar kiekvienas darbas taaaip pamalonina akis  wub.gif Išskirtinio stilingumo ir savito braižo darbai- tie rėmeliai, paukštukai su rožytėm, šiandienos drambliukas-kažkas tooookio!!!!!

na didelis aciu 4u.gif kazkaip paskutiniu metu ant romantikos patrauke doh.gif tai ir darbeliai prasidejo tokie doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Monikutė, ačiu, na tikrai neformalas biggrin.gif

Sobieska
drinks_cheers.gif mirksiukas.gif nu gi nesinervuok, gerai ten tos žuvys ir vyrukai su buteliuku biggrin.gif , na, sunkiai sekasi tuos burbulus fotkint...

Mamukas I, svajonės... tikros svajonės... rolleyes.gif

bambooce
,"rietis" - ne mano stilius ir ypač čia, tiesiog ir aš kartais turiu teisę išreikšt savo nuomonę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 06, 15:10)

bambooce
,"rietis" - ne mano stilius ir ypač čia, tiesiog ir aš kartais turiu teisę išreikšt savo nuomonę  cool.gif

vertinu ir isklausau tavo ir kitu nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kartas nuo karto vis pasirodo čia pasisakymų , kad esą spausdintas paveikslėlis dekupaže - blogai doh.gif tiesą sakant, nesuprantu, tokios nuomones... kuom skiriasi pveikslelis nuo servetėlės ar dekupažnio popieriaus ar galų gale ryžinio (kuris , beje, lengviausiai klijuojasi is visų minėtųjų)??? taip , sutinku, įgusti priklijuoti servetėlę nėra jau taip paprasta, tačiau spausdintą paveikslėlį taip pat reikia išmokti suvaldyti ! kaip ir išmokti paslėpti jo kraštelius, net ir klijuojant nuo krašto iki krašto; o pritapymas, nesvarbu ką klijuosi- servetėlę ar deko popierių, ar spaudinuką, niekuom nesiskiria , prie visų būdų reikia vienodai smarkiai padirbėti norint gero galutinio rezultato. O kuom skiriasi derinimas servetėlės su servetėle tarp servetėlės su spausdintu paveikslėliu??? man asmeniškai rūpi, ne tai ką naudoju dekoravimui, o gauti mano akiai maksimaliai gerą galutinį rezultatą g.gif

kad nebūtų off topic'as rodau paskutinius darbus:

"Sniego karalienė"
user posted image

Krikštadėžė "Rausvi žirniukai":
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelniukė: 06 gruodžio 2010 - 16:40
svelniuke wow bigsmile.gif turiu tuos rausvus batukus ir vis man jie kazkaip nelipdavo,bet tavo variantas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Švelnuke, drinks_cheers.gif
o jau Sniego karaliene, tai user posted image ir aš tokios norėčiau wub.gif
Atsakyti
na ir as pasirodysiu su savo "kudikiais" ax.gif
(p.s. dekui Bitei uz pagalba 4u.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Švelniukė @ 2010 12 06, 17:39)