Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(varinka @ 2012 10 10, 12:42)
Sveikos, kaip kainos Bonasforcoj? smile.gif plauku dazymas ir galiuku patrumpinimas domintu smile.gif plaukai iki peciu, tiesiai kirpti smile.gif

daug, sumokėsi daugiau už vardą 4u.gif

gal kas esat girdėję apie šią procedūrą ? http://grupinis.lt/s...artego-keratinu
Atsakyti
Sveikos
Gal kas lankosi kirpykloje AUDRONE g.gif
Per akcija nagu priauginima pasieėmiau,bet paskambinus pasigailejau ,jei telefonu taip su klientais,tai kas manes laukia kai nueisiu doh.gif tikiuosi nagu nesugadins blink.gif
Atsakyti
QUOTE(varinka @ 2012 10 10, 12:42)
Sveikos, kaip kainos Bonasforcoj? smile.gif plauku dazymas ir galiuku patrumpinimas domintu smile.gif plaukai iki peciu, tiesiai kirpti smile.gif

Kainos didelės, atmosfera labai faina... biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, ir aš pasireikšiu šitoje temoje. Kirpėjas ir kirpyklas tikrai keičiau dažnai bet rezultatas buvo panašus visur.
lankiausi Salto kirpykloje apie metus kirpimas pradžioje patiko, lyg ir gerai buvo, bet košmaras prasidėjo, kai reikėjo šukuosenos išleistuvių proga tai pasakysiu taip visa šventę sugadino. Aišku kaip priklauso skambinau ankščiau bet pas savo kirpėja negavau rekomendavo maniškė kitą ale labai gera rezultas pasakiua nenoriu garbanų, kaip pudelio. Ir ką manot gavau stambias garbanas suktas žnyblėmis ir tai pati kirpėja nieko nenusimanė kitų klausinėjos , o jei tiksliau mano kirpėjos. Veidrody atrodė nieko tai tiek to pamaniau ir lėkiau manikiūro. Nuėjau į šventę ir ką jūs manot viskas isileido atrodė tragiškai po iteikimo plaukai, o iki baliaus valamda likus buvo, tai visa panikuoti ėmiau namo grįžus vos ne iki ašarų nes su kitom palynus atrodžiau tragiškai. Laimei namie iš mamos žnyples pasiskolinau ir apsitvarkiau kažkie, kad bent žmoniškai būtų. tai atlaikiau išleistuves.
Vėliau grįžau ps saviške kirpėja ir rezultatas kirpykloj priminė liūtą, o kai pamačiau save foto supratau, klad man visai netinka ir pakeičiau kirpėja.
Lankiausi radvilikyje, dažiau plaukus, bet išsiskyriau su draugu ir baigėsi radviliškio kirpėja kuri, sunormalino plaukus ir nebebuvau, kaip liūtas.
Dabar krpuosi Fėjoj, kirpėja nebloga, bet, gan nuobodus kirpimas tiek man tiek mamai tuo pačiu modeliu apkirpo tik aš daugiau nusitumpinau manau. Tad noriu pasikeisti, nes esu jauna ir noriu kažko jaunatviško ir radikalaus pokyčių. dabar plaukai žemiau pečių šie tiek. Gal pasiūlytumėt kokią gerą kirpėją už normalią kainą
Atsakyti
Sveikos,

kokia kirpeja rekomenduotumet mazam berniukui, norim kirpima daryt. Lankemes pora kartu grozio paslapti, tai po pirmo apkirpimo pati namie baiginejau, po antro nutrumpino tiek ilgai augintus plaukucius, nors buvau pasakius kaip noriu ir kad auginam schmoll.gif

Skaiciau kad giria bonasforsoj Toma g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2012 11 07, 22:27)
Sveikos,

kokia kirpeja rekomenduotumet mazam berniukui, norim kirpima daryt. Lankemes pora kartu grozio paslapti, tai po pirmo apkirpimo pati namie baiginejau, po antro nutrumpino tiek ilgai augintus plaukucius, nors buvau pasakius kaip noriu ir kad auginam schmoll.gif

Skaiciau kad giria bonasforsoj Toma g.gif

as vedu "prie saules" visada gerai nukerpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 11 08, 12:10)
as vedu "prie saules" visada gerai nukerpa  4u.gif

O koks kirpejos vardas? Ir kiek sumokat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2012 11 09, 10:23)
O koks kirpejos vardas? Ir kiek sumokat?  4u.gif

zinokit nezinau blush2.gif as paskambinu ir sakau, kad noriu apkirpti berniuka. kaip suprantu yra dvi kerpancios vaikus, viena tamsi kita sviesi. abi gerai apkerpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2012 10 15, 17:05)
Lankiausi radvilikyje, dažiau plaukus, bet išsiskyriau su draugu ir baigėsi radviliškio kirpėja kuri, sunormalino plaukus ir nebebuvau, kaip liūtas.

Ir pas kokia kirpeja lanketes? Kur dirba?
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Ieškau salono Šiauliuose, kur galima būtų radikaliai pasikeisti. Turiu ilgus, juodai dažytus plaukus. Norėčiau pasikeisti spalvą, kirpimą, galbūt net "įsitaisyt" kirpčiukus. smile.gif
Ir kad kaskart atsinaujinti (Šaknis pasidažyt) nebūtų itin brangu..
Atsakyti
Sveikos gal kas esate buvusios grožio salone vanilė? Kiap ten kirpėjos gavau dovanų kuponą, tad mastau kokią paslaugą rinktis
Atsakyti
jei niekas nepasikeite, tai Vanileje kirpejos paslaugomis nebuvo galima rinktis uz dovanu kuponus ax.gif
Atsakyti