Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(aureku @ 2012 06 04, 11:29)
sveki, gal kas nors zinote, ar tiesa, kad Mirazas kazkur kitur issikele?

Kad miražas yra ten kur ir visad buvo, niekur neišsikėlė :-)
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokią kirpyklą Šiauliuose, kur dažytų plaukus mėlynai? smile.gif Keliose domėjaus, tai neturi tokios spalvos dažų
Atsakyti
Sveikos, kažkur temos vidury skaičiau apie kirpyklą Marti Šimšėje... gal yra daugiau atsiliepimų? Kazin kaip ten dirbanti Airida?
Atsakyti
Gal kas parekomenduosit kur Šiauliuose susipinti afrikietiškas kasytes? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kokie Jusu atsiliepimai apie Vaidos Zidonytes salone dirbancias plauku stilistes?
Mano pazistama kirposi savo trumpus plaukus ir daze tik plauku saknis pas plauku stiliste Asta, sumokejo 220 lt. Man pasirode labai brangiai ir rezultatas ne beprotiskai fantastiskas...
Atsakyti
Vau-220...Čia jau už vardą sumokėjo...Man nerealiai brangu už trumpus plaukus...
Atsakyti
Ar Inesa dar dirba Grozio namuose "Versalis"? Noriu tik galiukus pasikirpti. Seniau 15Lt berods paeme, kazin ar pabrango? Nesinori del keliu cm didelius pingus moket biggrin.gif
Atsakyti
Uzsirasiau pas Neringa is "Versalio". Ziuresiu biggrin.gif Gal kas turi atsiliepimu apie ja? blush2.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif paprašiau kažkada, kad grifkutę patrumpintų.. Kai nurėžė liniją tiesią, ir dar aliejaus pritepė biggrin.gif biggrin.gif o anksčiau mano grifka buvo tokia ilgoka ir pakarpyta. Daugiau nebeisiu schmoll.gif
Atsakyti
Kas? Kurioje kirpykloje????
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 07 12, 16:54)
Sveikos..noriu radikaliai pakeist sukuosena..gyvenu centre. Kazin kokia butu tokia patikima  kirpeja, kuri graziai sumodeliuotu ir nukrptu mano gaurus g.gif

Sveikos, prisidedu prie paieškų.Taip pat centre ieškau kas galėtų kokybiškai apkirpti ax.gif
Iki šiol lankiausi Miraže, viskas būtų liuks, pirmus kartus kai lankiausi labai kruopščiai atlikinėjo darbą, bet kuo toliau, toks jausmas, kad kerpa belekaip, kad tik greičiau... doh.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumet kas Siauliuose gerai priaugina plaukus? 4u.gif
Atsakyti