Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

Labas merginos norėjua paklausti ar esat kuri buvusios madam fufu salone? Jei taip kokios nuo monės?
Nes girdėjua,kad ten ,gan gera kirpėja.
Atsakyti
Sveiki.
Sakykit kokia jūsu nuomonė apie Alatėja ir Grožio sala meistres?Noriu užsirašyti proginiai šukuosenai,o darbų nemačiau jų....Ar verta?
Atsakyti
Sveiki, gal kas lankotės Divalyje pas Tatjaną? Įdomu kokios pas ją kirpimo ir dažymo kainos?
Atsakyti
laba diena,
gal turit daugiau informacijos apie Vaida is Gama Galant, ar ji vis dar dirba ten ?

[quote=aureku,2012 04 02, 11:45]
[quote=Zioma,2012 04 02, 12:36]

jei neklystu Vaida is Klip dabar dirba salone Gama galant, kontaktu ieskokite internete.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Nendri @ 2015 05 12, 12:40)
laba diena,
gal turit daugiau informacijos apie Vaida is Gama Galant, ar ji vis dar dirba ten ?

dirba
Atsakyti
Sveikos, norėčiau nusidažyti plaukus visai kitokia nei iprasta spalva, t.y mėlynai. Tik nežinau kuri kirpykla galėtu man tai padaryti. Pati namuose šviesintis plaukus kaip ir bijau. Gal numanot kurioje kirpykloje galėčiau nusidažyti ?
Atsakyti
QUOTE(ENViktorija @ 2015 06 27, 21:54)
Sveikos, norėčiau nusidažyti plaukus visai kitokia nei iprasta spalva, t.y mėlynai. Tik nežinau kuri kirpykla galėtu man tai padaryti. Pati namuose šviesintis plaukus kaip ir bijau. Gal numanot kurioje kirpykloje galėčiau nusidažyti ?

Isbandyk Madam FuFu salona, neabejoju nudazys tave kaip nori :-)
Atsakyti
Kas gali parekomenduoti kirpėją, kuri ne tik gerai kerpa, bet ir moka plauti galvą, padaro masažą, kaukę ar pan., o paskui gražiai sušukuoja, nes į kirpyklą norisi nueiti ne tik dėl būtinybės, bet ir dėl relax'o. Kartais užsukčiau tik pailsėti nuo rutinos - išsiplauti, susišukuoti. Labai lauksiu patarimų 4u.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pravers:
Bella - Neringa, šauni, gerai dažo, nebrangu, bet ilgokos eilės, ekspromtu sunkiai sekasi papulti.

Klip - Rimantė, nuostabiai kerpa, puikiai dažo, kaina nemaža, bet verta, problema, kad vietų laukti reikia labai ilgai. Labai miela ir draugiška.

Bonasforsa esu buvusi pas šviesiais pusilgiais plaukais kirpėją - kirpimas buvo atliktas netinkantis mano plauko struktūrai, tekdavo rytais pavargti, kaina nemaža, dar litais už kirpimą 100Lt buvo. Nesiklausė mano prašymo, padarė kaip jai atrodė geriau arba kaip mokėjo.

Versalis - Neringa, dažo puikiai, kirpimas man nepatiko (kirpo sausus plaukus, nors jie iškarpyti, truko vos 5min., formos 0), o išdžiovino paprastai, kaip aš namie - rankom, forma belenkokia, bet paskui pasuko vos vos, na kadangi išdžiovino nepakeltas šaktis tai po 20min. buvau kaip sulaižyta, plaukai prilipo prie galvos. Spalva parinko puikiai, dažus naudoja gerus, nesiplauna ilgai tai už dažymą 10, už kirpimą 4 balai. Labai maloni moteris.

Atsakyti
o kokie idomus komentarai
rekomenduot neturiu ko sad.gif
Atsakyti
Lakšmi, o Rimantė iš Klip parenka tinkamą pagal veidą šukuoseną??
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti