Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

Sveikos, ir aš pasisakysiu smile.gif Jau daug metų kerpuosi pas kirpėją Iną. Iš pradžių ji dirbo Divalyje, dabar salone Klip. Kainos nėra labai didelės, už sruogelių dažymą ir galiukų pakirpimą sumoku apie 110Lt. bet visada išeinu labai patenkinta. Sruogeles dažo labai kruopščiai ir smulkiai, kaip man patinka smile.gif šukuoseną dariausi tik vieną kartą pas ją, bet nebuvau lb patenkinta
Atsakyti
Sveikos! Kadangi negyvenu siauliuose, bet rugpjuti teks darytis sukuosena sventei, gal turite kokiu atsiliepimu ar ka nors zinote apie Diana is Suktuko??
Buciau dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
Ir as pasidalinisu savo patirtimi Bonas Forca salone. smile.gif Kirpausi pas Roberta - taip graziai sutvarko, gerai stovi plaukai ilga laika, bet kaina ohmy.gif tikrai nesu suzaveta biggrin.gif uz trumpu kirpima dazyma 250Lt .
Tomas kiek matau visad salia jis dirba, tai tikrai graziai padaro smile.gif Tik kainu jo nezinau... Tad man taip pat pasidare per brangus malonus uz tokia kaina vaikstinet smile.gif Kur Vilniuje pas prestizine kirpeja nusikerpu uz max 130 Lt.... Tad manau Siauliams per didele kaina...
Atsakyti
O kur Siauliuose stiliste rasti, kuri patartu kas tinka, lengvai tvarkoma. Noriu pasikeisti, atsiauginu, kad butu is ko kirpti, siaip vidutinio ilgio kare dabar. Pas kelias kirpejas esu buvus, tai tik kirpejos, kirpimai nuobodus, bobiski. Nu ir 250 nenoreciau moketi.
Atsakyti
Noriu rekomenduoti kirpėją Virginiją Šiauliuose. Šiuo metu dirba grožio salone Justė (Gardino g. 15). Atlieka įvairius modelinius kirpimus, keičia stilių, dažo plaukus, taip pat atlieka procedūras skatinančias plaukų augimą ir stabdančius slinkimą, daro progines šukuosenas. Jos darbus galite pamatyti paspaudę šią nuorodą: https://www.facebook...mp;l=ae9ed61825

Ne kartą teko naudotis šios kirpėjos paslaugomis - rezultatai puikūs, o ir kaina nesikandžioja!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusmenita @ 2014 06 18, 19:18)
Sveikos, ir aš pasisakysiu smile.gif  Jau daug metų kerpuosi pas kirpėją Iną. Iš pradžių ji dirbo Divalyje, dabar salone Klip. Kainos nėra labai didelės, už sruogelių dažymą ir galiukų pakirpimą sumoku apie 110Lt. bet visada išeinu labai patenkinta. Sruogeles dažo labai kruopščiai ir smulkiai, kaip man patinka  smile.gif šukuoseną dariausi tik vieną kartą pas ją, bet nebuvau lb patenkinta

Gal galite jos nr parasyti 4u.gif ir pries kiek laiko reikia pas ja uzsirasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 10 liepos 2014 - 10:25
Sveikos smile.gif Aš lankausi kirpykloje "Pas Ramunę", pas kirpėją Brigitą (Dvaro g. 49). Visada labai gražiai ir dailiai apkerpa, be to, pas ją dariausi ir vestuvinę šukuoseną, tai likau labai patenkinta smile.gif Jei reikia visada patars, kaip geriau kirpti, duos naudingų patarimų apie plaukų priežiūrą, o kas svarbiausia, tai kaina nėra didelė. Už grifkutės pakirpimą imdavo 3 lt, už galiukų - 20 lt. Palyginus kitas kirpyklas, kuriose lankydavausi, "Pas Ramunę" yra pigiausia, o ir rezultatas geriausias. smile.gif
Atsakyti
O gal dar kas nors galetu rekomenduoti kirpeja, kruopsciai ir graziai dazancia sruogelemis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 07 10, 09:21)
Gal galite jos nr parasyti 4u.gif ir pries kiek laiko reikia pas ja uzsirasyti?

Nebereikia, jau gavau nr ir uzsirasiau pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 07 10, 13:04)
O gal dar kas nors galetu rekomenduoti kirpeja, kruopsciai ir graziai dazancia sruogelemis? 4u.gif

Pabandykit kirpeja Virginija. Labai puikiai ir nebrangiai nudazo plaukus, jau ne vienai draugei rekomendavau smile.gif 867730828
Atsakyti
Sveikos! Ar kuri nors iš jūsų esate kirpusios savo plaukučius pas Agnę iš Auroros? smile.gif Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
vytauto gatvej salonas "vija"kirpeja Lina,einu pas ja daug metu ir gryzus is uk gryztu pas ja apsikirpt-man ji superine.
Atsakyti