Sveikos, gal galit kuri pasidalinti Sabinos numeriu? Buciau dekinga.

Sveikos šiaulietes. Ieškau kirpyklos, kad nebūtų ilgos eilės, nes šiandien skambinausi savo kirpėjai ir priimtų tiktai kitą savaite. O man jau reiktų šią... Daryčiausi šaknų dažymą sruogelėmis ir kirpimą. Kadangi ankščiau visada mokėdavau 50lt už tai, tai ir dabar būtū gerai nebrangininkė kirpėja iki 60lt. Kas kokių pasiūlymų turite

Sveikos,
Ieškau gero kirpėjo/stilisto Šiauliuose. Negyvenu ten daug metų, nelabai žinau kur koks salonas
Preliminariai išsirinkau Divalį ir Versalį, bet kainos skiriasi kone dvigubai, kodėl taip yra
Gal galite ką nors iš ten rekomenduoti?
Mano plaukai gana trumpi (iki pečių) ir tikrai ne kiekvienas kirpėjas susitvarko, todėl labai norėčiau rekomendacijų
Ieškau gero kirpėjo/stilisto Šiauliuose. Negyvenu ten daug metų, nelabai žinau kur koks salonas

Mano plaukai gana trumpi (iki pečių) ir tikrai ne kiekvienas kirpėjas susitvarko, todėl labai norėčiau rekomendacijų

QUOTE(Tasty @ 2014 10 08, 22:06)
Sveikos,
Preliminariai išsirinkau Divalį ir Versalį, bet kainos skiriasi kone dvigubai, kodėl taip yra
Gal galite ką nors iš ten rekomenduoti?

Salonas "Aurora", kirpėja Oksana

QUOTE(snaige4 @ 2014 10 09, 07:02)
Aciu, o salonas savo interneto svetaines neturi? Kurioje vietoje isikures?
Ir as Siauliuose nera geru kirpeju vyru? Kazkaip neuzmaciau

QUOTE(Tasty @ 2014 10 11, 13:27)
Aciu, o salonas savo interneto svetaines neturi? Kurioje vietoje isikures?

http://video.balsas....-salonas-AURORA
Dvaro gatvėje
sakykit o kas dazo su Loreal dazais Siauliuose?
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar kas kerpatės pas Frederiką Fjora salone? 
Kokios kainos ilgų plaukų kirpimo? Kaip su užimtumu pa ją, ar labai iš anksto reikia užsirašyti?
Žinau, kad ši kirpėja daro gražias šukuosena, o kaip su kirpimu, gražiai apkerpa? netenka nusivilti?

Kokios kainos ilgų plaukų kirpimo? Kaip su užimtumu pa ją, ar labai iš anksto reikia užsirašyti?
Žinau, kad ši kirpėja daro gražias šukuosena, o kaip su kirpimu, gražiai apkerpa? netenka nusivilti?
patarkite prasau kirpeja, pas kurią "saugiai" galimą butu sviesinti is tamsiai rudu i sviesesnius plaukus?aciu