Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(Saulė7 @ 2011 03 22, 17:57)
O kuriame cia salone? Ir kokia kaina?  4u.gif 
Pirma kart girdziu apie toki antakiu koregavima  blush2.gif

"Grožio saloj" Lyros gatvėj aš tik pešioju tai 6lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 22, 21:55)
"Grožio saloj" Lyros gatvėj aš tik pešioju tai 6lt  mirksiukas.gif

Ir Jurga ir Kristina thumbup.gif ,as pas Jurga,labai maloni tuirnti patirties tikrai daug.
Papildyta:
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 22, 12:41)
o aš "Grožio saloj " lankausi pas kirpėją Jūratę  thumbup.gif (tik jau kaina pradėjo kandžiotis,nes plaukai pailgėjo doh.gif ) ,o antakius tvarkausi pas Kristiną  thumbup.gif patinka kaip su siūlu dirba ir gražiai sutvarko  thumbup.gif

Na,kaina zinoma nuo plauku priklauso ir ka darotes,bet jau man si kirpeja ir thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif puikus salonas ir ten dirbančios spedialistės thumbup.gif
kirpėja Daiva irgi thumbup.gif tik kažkaip kai lankausi pas Jūratę gėda keisti ax.gif
Atsakyti
sveikutes.turiu savo kirpeja Daina,man patinka kaip man ji nudazo sruogas,bet..manau kad man gali netikti tos poriemones su kuriomis ji man dazo.tad dabar galvoju pas ka kita pabandytibet taip bijau..nes jau esu ne karta nusvilusi sad.gif patarkite kokia gera kirpeja,kad graziai padazytu sruogom,ir ne keune dirbtu.ir kad nebutu kosmosines kainos ax.gif nes kai paziurejau salon +,tai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maiwa @ 2011 03 08, 23:21)
na as lankausi pas kirpeja Renata dirba ji Else grozio studijoje smile.gif na man tai ji patinka tokia paprasta miela ir pasitarti galima o svarbiausia kad graziai iskarpo plaukus taip kaip noriu smile.gif

del Renatos pritariu,bet ne else o elsi grozio studija lotuliukas.gif
maciau daug moteru is jos iseinanciu ir labai patenkintu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vejune89 @ 2011 03 09, 09:54)
o kur ta grozio studija yra? nezinau tokios blush2.gif

ji yra dvaro gatveje.salia kubo praduotuves. bet girdejau kad sis salonas zada persikelti.
Atsakyti
o gal kas zinote kur kas dirba su dazais JOICO ?? isskyrus SALON+.. blush2.gif nes ten gan brangoka..gal kas dirba kur kitur su sia firma/?
jei atsiras kas zino, busiu labai dekinka,parasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 25 kovo 2011 - 16:05
QUOTE(escada* @ 2011 03 25, 15:44)
ir ne keune dirbtu.

man keune irgi nepatiko schmoll.gif o Jūratė dabar kaip tik su ja pradėjo dirbti doh.gif
Atsakyti
Kam aktualu atsiauginti plaukus, rekomenduoju Neringą "GROŽIO SALOJE" jau buvau anksčiau girdėjusi, kad jos ranka labai gera, juokiausi, nes skamba kaip mistika biggrin.gif nu bet pabandžiau ir... nesuprantu, ar čia jau mano įsitikinimas man veikia, nu bet tikrai plaukai taip greit niekada neaugo, kaip po Neringos kirpimų bigsmile.gif kirpčius kirpdavau kas 5-6savaites, dabar maximum 4 ištempiu, jau juokiausi, kad ji čia tikriausiai specialiai kažką padaro, kad dažniau lankyčiausi biggrin.gif , o ir nudažo sruogelėmis labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2011 03 29, 11:15)
Kam aktualu atsiauginti plaukus, rekomenduoju Neringą "GROŽIO SALOJE" ...

gal pataikai geru mėnuliu nueiti,nes man kirpčiukai irgi labai greitai doh.gif nors ir visi greitai du mėn ir jau labai stipriai matosi nuaugęs viršugalvis,ten matyt visa kirpykla stebūklinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 29, 16:23)
gal pataikai geru mėnuliu nueiti,nes man kirpčiukai irgi labai greitai  doh.gif nors ir visi greitai du mėn ir jau labai stipriai matosi nuaugęs viršugalvis,ten matyt visa kirpykla stebūklinga  biggrin.gif

MAnau,kad geras kolektyvas ir atmosfera thumbup.gif
Atsakyti
Jau kelerius metus lankausi pas Jūratę ("Grožio sala", seniau jos abi su Daiva dirbo "Kristoje"). Esu labai patenkinta, ir tikrai ten atmosfera puiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 29, 19:29)
MAnau,kad geras kolektyvas ir atmosfera  thumbup.gif

QUOTE(Auksiukė @ 2011 03 29, 22:36)
Jau kelerius metus lankausi pas Jūratę ("Grožio sala", seniau jos abi su Daiva dirbo "Kristoje"). Esu labai patenkinta, ir tikrai ten atmosfera puiki  smile.gif

drinks_cheers.gif dar joms į kompaniją manikiūrininkė buvo tokia liuksinė thumbup.gif ,užkrito vardas doh.gif
Atsakyti
sveikos,gal žinote,kur gražiai pina kasytės,kokiame salone.Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREEJA: 30 kovo 2011 - 07:46