Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 30, 07:16)
drinks_cheers.gif  dar joms į kompaniją manikiūrininkė buvo tokia liuksinė  thumbup.gif ,užkrito vardas  doh.gif

Manikiūrininkė, kiek pastebėdavau, turėdavo mažai klientų. Teko pas ją antakius tvarkytis, tai man ji grubokai dirbo.
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2011 03 30, 11:39)
Manikiūrininkė, kiek pastebėdavau, turėdavo mažai klientų. Teko pas ją antakius tvarkytis, tai man ji grubokai dirbo.

aha ji tokios natūros,bet labai faina wub.gif
susitinkam kartais atsitiktinai,tai visad pasišnekam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2011 03 29, 11:15)
Kam aktualu atsiauginti plaukus, rekomenduoju Neringą "GROŽIO SALOJE" jau buvau anksčiau girdėjusi, kad jos ranka labai gera, juokiausi, nes skamba kaip mistika  biggrin.gif  nu bet pabandžiau ir... nesuprantu, ar čia jau mano įsitikinimas man veikia, nu bet tikrai plaukai taip greit niekada neaugo, kaip po Neringos kirpimų  bigsmile.gif kirpčius kirpdavau kas 5-6savaites, dabar maximum 4 ištempiu, jau juokiausi, kad ji čia tikriausiai specialiai kažką padaro, kad dažniau lankyčiausi  biggrin.gif , o ir nudažo sruogelėmis labai super  thumbup.gif

o su kokiom priemonem dirba?su kokia firma dazo?ir kokios kainos pas ja sruogom? smile.gif
Atsakyti
Sveikos šiaulietės, norėjau paklausti gal žinote kokiose kirpyklose būtų galima įsigyti keunes 1517 ir 1511 plaukų dažų? būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 03 31, 11:09)
o  su kokiom priemonem dirba?su kokia firma dazo?ir kokios kainos pas ja sruogom? smile.gif

Neringa dirba su wella. saknis sruogom padazo ir galiukus pakerpa 65lt
Atsakyti
QUOTE(nernesta @ 2011 04 06, 20:56)
Neringa dirba su wella. saknis sruogom padazo ir galiukus pakerpa 65lt

o cia ta wella gera firma,geros priemones ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Gal zynot kokie atsylepimai apie Vanilos kyrpejas ,idomu butu suzynoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2011 04 10, 22:19)

Žinau tik kad Laima labai gerai kerpa trumpus kirpimus, su pusilgiais plaukais jai kažkaip sunkiai, bet trumpiems tikrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(m.krystina @ 2011 04 10, 22:19)

Žinau tik kad Laima labai gerai kerpa trumpus kirpimus, su pusilgiais plaukais jai kažkaip sunkiai, bet trumpiems tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
norėjau paklausti gal galite pasiūlyti kokią tikrai gerą kirpėją Šiauliuose (na žinoma kuri "nelupa" baisingai)? Norėčiau vasarą pasidažyti plaukus tankiom sruogelėm, mano plaukai ilgoki, buvo iškarpyti, tačiau dabar jau atsiauginu po truputį visą ilgį, tik iš šonų išsikarpau. Plaukų spalva tokia nešanti į medaus, norėčiau šviesinti sruogelėm 4u.gif
Buvau pas vieną kirpėją. Prašiau, kad padažytų sruogelėm per visą galvą. Tai nudažė gal max 6 sruogas, plonas, neryškias, vos matomas. Likau nepatenkinta. O ir sumokėjau gal apie 60lt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!

Man tai labiausiai patinka Asta is Classy Beauty wub.gif Manau, kad kaina tikrai atitinka kokybe... O antaklius labai sauniai tvarko Inga is Agnes kirpyklos (vasku salina). Labai maloni moteris, padejo atauginti ir forma grazia padare, laaaabai patinka!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 27, 21:45)
Sveiki 4u.gif
norėjau paklausti gal galite pasiūlyti kokią tikrai gerą kirpėją Šiauliuose (na žinoma kuri "nelupa" baisingai)? Norėčiau vasarą pasidažyti plaukus tankiom sruogelėm, mano plaukai ilgoki, buvo iškarpyti, tačiau dabar jau atsiauginu po truputį visą ilgį, tik iš šonų išsikarpau. Plaukų spalva tokia nešanti į medaus, norėčiau šviesinti sruogelėm  4u.gif 
Buvau pas vieną kirpėją. Prašiau, kad padažytų sruogelėm per visą galvą. Tai nudažė gal max 6 sruogas, plonas, neryškias, vos matomas. Likau nepatenkinta. O ir sumokėjau gal apie 60lt. doh.gif

LAbas galiu patarti Saules kirpykloje pas Simona,vakar labai graziai sutvarke mano plaukucius,labai plonomis sruogytemis visa galva sviesino,labai naturaliai ir graziai atrodo.Dar kirpo galiukus ir grifkute sumokejau 70lt,manau tikrai nedaug,plaukuciai mano pusilgiai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,aš taip pat plaukučius dažausi ir kerpuosi pas Agnyte 4u.gif grožio studijoje AGNĖ ir antakius vašku tvarkau pas Ingute 4u.gif superinės merginos!!! rekomenduoju ir dėl kokybės ir dėl kainų
Atsakyti