Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2010 12 05, 21:45)
O laikant teorija reikia pirmosios pagalbos pazymejimo? as kai skambinau i regitra klausti del to pazymejimo (nes as turiu kitoki) tai sake vistiek pirma teorija laikysit tai atsineskit savo pazymejima ir pasiklausit ar tinka. tai as supratau, kad jo reikia tik laikant praktika.
Reikes ir man paklausti mokykloj ar galiu su diplomu laikyti, kad paskui neuzpyktu jei ka.. unsure.gif  reiketu issilaikyti siais metais. bet mano sveikatos pazyma tai mokykloj. o jos reikia?

MONAMI, o kada egzas?

reikia.
Atvykus į „Regitros“ egzaminų centrą laikyti teorijos egzaminą, reikia pateikti:
1. asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
2. dokumentą, patvirtinantį, kad egzaminą galima laikyti pasirengus savarankiškai arba mokymo kurso baigimą patvirtinantį dokumentą;
3. galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, kad sveikatos būklė ir psichofiziologiniai gebėjimai yra tinkami vairuoti atitinkamos (-ų) kategorijos (-ų) TP;
4. sveikatos žinių atestavimo pažymėjimą, kad baigtas mokymas pagal privalomojo pirmosios pagalbos mokymo programą;
5. galiojantį vairuotojo pažymėjimą, jei anksčiau buvo išduotas.
Atsakyti
Manes prase pirmos pagalbos pazymos per teorijos egza 4u.gif
Atsakyti
Nu bet ir višta ten ta kažkokia egle kuri dirba regitroj. pripasakojo man nesamoniu.. tai dbr man vaziuot i ten reikia vien tam kad parodyciau savo pazymejima ir paklausciau ar tinka. ot tvarka gun_rifle.gif ačiū už ats., žinau kad galėjau pasiieškoti ir pati, bet.. smagiau išgirsti iš jau patyrusių. smile.gif nes jau subalamutino mane ta regitra.

Bendrai tai gerai, pirmos pag. pazymejimo nereikia teorijai. Taip suprantu. bliamba perkaito smegenine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 05 gruodžio 2010 - 19:47
Panos kas laiko sestadieni,tai as patariu skambinti ir klausti ar turi vietu,nes as kompe maciau kad nera vietu 2sestadieniam is eiles,o paskambinau ir sako va yra net 2vietos sestadieni. Jie ten turbut greiciau mato vietas atlaisvintas,nei mes. Sestadienis(gruodzio 4) man buvo sekmingas,paemiau ir ir islaikiau,o jau taip bijojau doh.gif Susikaupkit,pakalbinkit egzaminuotoja ir viskas bus ok mirksiukas.gif

Panos per kiek laiko teises padaro? As uzsisakiau kad i darba pristatytu,15lt papildomai kainuoja,49 teises.

Ir kaip su tuo perlaikymu po dvieju metu,m? Nes skaiciau vakar kad kam baigsis galioti teises laikinos po 2011 sausio 1 tam reiks laikyti kazkoki egzamina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semi: 06 gruodžio 2010 - 08:50
QUOTE(lindalyte @ 2010 12 06, 11:33)
man padarė per 3 dienas-antradienį laikiau, penktad pasiėmiau thumbup.gif
tiesiog dar važinėji su M raide ax.gif

man padare per diena
antradieni issilaikiau treciadieni pasiemiau teises mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokio lapelio neisdave man kaip islaikiau egzamina. Su M raide galiu vazineti,bet su tuo kas turi ne maziau 5 metu staza,ir aisku be vaiko gale,nes maniskiui tik 3metukai. Tai kaip ir nevaziuoju dabar niekur,laukiu teisiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 12 06, 10:35)
tai žodžiu jei ką vienai išdegtų atvažiuoti pasiimti pažymėjimo  ax.gif

Nepatarciau vienai vaziuot. Pasiimkit teises ir tik tada lek kur nors mirksiukas.gif Sustabdytu policija jeigu,vaziuojant pasiimti pazymejimo,tai kas ten zino kaip baigtusi,juk teisiu tai dar neturi rankose
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2010 12 06, 11:36)
Nepatarciau vienai vaziuot. Pasiimkit teises ir tik tada lek kur nors mirksiukas.gif  Sustabdytu policija jeigu,vaziuojant pasiimti pazymejimo,tai kas ten zino kaip baigtusi,juk teisiu tai dar neturi rankose

Baigtųsi paprastai - sistemoj jau būtų pažymėta, kad VP yra, bet Jūs jo neturit. Dokumentų neturėjimas su savimi man atrodo duoda 20 - 50Lt baudą, jei neklystu smile.gif gal suma baudos yra dabar pasikeitusi, negaliu garantuoti smile.gif bet anyway tai yra traktuojama kaip dokumento neturėjimas su savimi
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 06, 12:20)
Baigtųsi paprastai - sistemoj jau būtų pažymėta, kad VP yra, bet Jūs jo neturit. Dokumentų neturėjimas su savimi man atrodo duoda 20 - 50Lt baudą, jei neklystu  smile.gif gal suma baudos yra dabar pasikeitusi, negaliu garantuoti  smile.gif bet anyway tai yra traktuojama kaip dokumento neturėjimas su savimi

Taip jus teisi,bet as nenoreciau buti bausta uz toki dalyka. Man geriau tureti teises piniginej tada lekt. O merginos,jus zadat iskart sest uz vairo gavusios teises,dabar orai tai nelabai kokie,kelias snieguotas,slidus,as tai gal bijosiu,nezinau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2010 12 06, 13:37)
Taip jus teisi,bet as nenoreciau buti bausta uz toki dalyka. Man geriau tureti teises piniginej tada lekt. O merginos,jus zadat iskart sest uz vairo gavusios teises,dabar orai tai nelabai kokie,kelias snieguotas,slidus,as tai gal bijosiu,nezinau dar g.gif

aš sėdau iškart. prie univerkės kol užvažiavau normaliai ant bardiūro, tai n-kartų užgesau. bet išmokau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip sekasi laikytis egzaminus? As va katik gavau teises,i darba kurjeris pristate thumbup.gif Sestadieni islaikiau,siandien teises jau pas mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 07, 17:07)
... bet is tikro tas egzaminas dar nieko neirodo  cool.gif

įrodo ir tikrai nemažai. jeigu egzamino neišlaikysit todėl, kad per perėją nepraleidot pėsčiojo, ar tai jau reikš, kad Jūs 100proc. jį praleisit gavusi teises? jeigu kirsit per egzaminą ištisinę liniją, nes jos NEPAMATĖT (kas pasitaiko tikrai dažnai), ar tai reikš, kad su teisėm tą liniją jau matysit?? jeigu važiuosite per plytą (būdavo, kad gaudo taip moksleivius arba egzaminuojamus) ir neišlaikysite egzamino, ar tai reikš, kad su pirktom teisėm jau per tą plytą nebevažiuosit?
nežinau, visgi aš kategoriškai nesutinku, kad egzaminas nieko neparodo. parodo jis daug - kiek TUO momentu esat pasiruošus vairuoti. o tolimesni įgūdžiai ateina tik su vairavimu. pagrindas vis tiek formuojasi iki ir per egzaminą smile.gif
Atsakyti
O jums geriau iseitu torta iskepti kai butumet vienos virtuvej, klausydamos megstamos muzikos ar kai salia butu zmogus, kuris stebetu, vertintu ir komentuotu jusu veiksmus? ar gerai isplaket kiausinius, ar nepamirsot persijoti miltu ar matot kad pienas jau uzvire? taip galima pamirsti ir cukraus ideti. Ir tai nereiskia, kad gamindamos kt karta, vienos, vel iskepsit torta be cukraus.
jei per egza valdo baime, nebutinai ji valdys isvaziavus i gatve vienai. o abieju atvirkstiniu variantu galimybe visada yra. tai kad egzaminas gali ir parodyt, ir neparodyt. smile.gif
Atsakyti