Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Almost, nereikia taip sakyti, kad visi gali vazinetis kiek nori uzsideje M zenkla. Tarkim mano tevai nei vienas nevairuoja, sesiu, broliu neturiu arba jie negali vaziuoti del sveikatos priezasciu. Ir ka? Viskas. Neturiu su kuo vaziuoti. Juk dede, draugas ar koks svogeris tai ne seimos narys, kaip suprantu. Taigi ne visi turi tokia galimybe.
Del egzamino tai pilnai pritarciau, kad jis yra geras dalykas. Taciau sioje vietoje pakisa egzaminuotoju neobjektyvumas. Ir egzamino baime ir abejojimas jo gerumu atsiranda del to, kad nei vienas labai gerai mokedamas vaziuoti nera tikras kad islaikys ir nei vienas ne itin gerai vaziuodamas, o tiesiog bandydamas laime, negali pasakyt kad tikrai neislaikys. Uztat, kad egzamino sekme priklauso mazdaug nuo to "kaip susisvies egzaminuotojui". Arba islaikysi jei vaziuosi idealiai, bet ar imanoma visur vaziuoti idealiai po 30 akademiniu valandu..?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 08, 11:53)
Almost, nereikia taip sakyti, kad visi gali vazinetis kiek nori uzsideje M zenkla.

aš taip nei sakiau, nei rašiau. just in case. mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš tai aiškiai mačiau taip parašyta. mirksiukas.gif

QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 12:02)
<...> tai juk galima imt mašiną, imt žmogų, imt pažymėjimą, kad baigėt teoriją mokykloj ir eit nusipirkus leidimą draskyt tą aikštelę, jofana. ir nei kuoliukai įtakos darys, nei dar koks briedas bus...

Atsakyti
siadien ziurejau regitroj kaip laiko zmones, jo majo doh.gif tik vienas isvaziavo i miesta berniukas, bet siaip nieko gi ten baisaus nera, viskas matosi aiskiai
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2010 12 08, 14:33)
siadien ziurejau regitroj kaip laiko zmones, jo majo doh.gif tik vienas isvaziavo i miesta berniukas, bet siaip nieko gi ten baisaus nera, viskas matosi aiskiai

kas matosi aiskiai? kas tas viskas? smile.gif
Atsakyti
Almost, nereikia taip sakyti, kad visi gali vazinetis kiek nori uzsideje M zenkla.

QUOTE(Kliamka @ 2010 12 08, 12:32)
na aš tai aiškiai mačiau taip parašyta. mirksiukas.gif

kur buvo parašyta "visi"??? kaip norėjot - taip supratot. parašiau, kad <...> galima imti mašiną, imt žmogų, imt pažymėjimą... <...> - o ar kas nors draudžia? jeigu neturit žmogaus, su kuriuo galite važinėti - čia jau tolimesnis lindimas į upę. bet šiaip ar draudžiama/negalima? asmeniškai AŠ važinėjau aikštelėj su savo draugu. ne vyru, ne giminaičiu, o draugu. jis mane iki aikštelės nuveždavo, iš aikštelės parveždavo. kažkaip per mėnesį laiko, kiek praktikavausi prieš egzaminą, nei karto nemačiau, kad būtų tikrinusi policija aikštelėje važinėjančius. nei karto.
ir iš kur ištraukėt, kad visi kiek tik nori mano parašytuose žodžiuose??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 08 gruodžio 2010 - 14:07
ta prasme linijos ir tie kuoliukai biggrin.gif galvojau, kad ten siaubas baubas bus, bet mokant parkuotis nieko ten baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 15:06)
ir iš kur ištraukėt, kad visi kiek tik nori mano parašytuose žodžiuose???  blink.gif  biggrin.gif

ot tai ziezula biggrin.gif is to sakinio ir ypac to paskutinio zodzio "jofana" taip galima suprasti. labai jauciasi. rolleyes.gif peace!
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2010 12 08, 15:07)
ta prasme linijos ir tie kuoliukai biggrin.gif galvojau, kad ten siaubas baubas bus, bet mokant parkuotis nieko ten baisaus smile.gif

O sniegas nukastas? g.gif mokant tai niekas nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 08, 14:11)
ot tai ziezula biggrin.gif is to sakinio ir ypac to paskutinio zodzio "jofana" taip galima suprasti. labai jauciasi.  rolleyes.gif  peace!

aš bent jau atvira ir teisinga tiesmukiškai mirksiukas.gif hihihi.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 08, 14:13)
O sniegas nukastas? g.gif  mokant tai niekas nebaisu biggrin.gif

tai va, dar truputėlį noriu savo nuomonę prirašyt. mokant nebaisu. ir tas egzaminas ne tiek streso tada kelia ir baimės, ir viską padarom normaliai, ir kuoliukų nenumušam, ir egzaminuotojų nekaltinam, kad jie labai blogi..
mokytis vairuoti apskritai ilgas, varginantis ir brangus procesas... bet labai didelė palaima, kai vairuot pramokstam hihihi.gif
Atsakyti
ot kokią temą gerą užvedžiau thumbup.gif
Atsakyti
bet ar imanoma visur vaziuoti idealiai po 30 akademiniu valandu..?

Manau, idealiai pradedama vaziuoti po ilgu metu praktikos smile.gif 4u.gif

QUOTE(ohochips @ 2010 12 08, 14:07)

tai aisku , kad ten nieko baisaus bigsmile.gif na tik va reikia kazkaip neuzgest ant estakados, as tik sio dalyko bjojau doh.gif vis tik automobilis nepazistamas, tai su ta sankaba visokiu nesamoniu buna....
Atsakyti
ohoooo, kokia diskusija, visko ir neperskaiciau, bet tema turbut pagavau;
man instruktorius mokydamas sake, kad teisiu gavimas nereiskia, kad esi vairavimo specas, tas "popieriukas" - leidzia "legaliai" toliau mokytis vairuoti 4u.gif taip kad pats issilaikai, ar nusipirkai - visiems tas pats galioja ax.gif, o kaip pasielgti, cia jau kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas g.gif ir arsios diskusijos cia nieko nepakeis mirksiukas.gif

Sutinku su tuo, kad jauduliukas gali pakisti koja, pirma karta laikai, ar trecia...prisimenu, kai laukiau savo eiles, galvojau tuoj viduj kazkas sprogs, juokiaus, kad gimdyti nebuvo taip baisu tongue.gif biggrin.gif o ir nemazai nuo egzaminuotojo nuotaikos priklauso mirksiukas.gif prikibti gali prie visko...nereikia ir istisines kirsti, ar nepraleisti pesciuju doh.gif uztenka per mazai galva pasukti ir t.t.

Mes su instruktorium irgi vaziavome ziureti kaip egzu laiko, nieko ten baisaus toje aiksteleje, jeigu pavykdavo pratimukai aiksteleje, bus viskas gerai ir egzamine 4u.gif kazkada supermamose skaiciau, kad T formos daznai neislaiko, uzvaziuoja ant linijos isvaziuojant, nieko ten ispudingo nera toje T formoje, estakados irgi nera ko bijoti 4u.gif zodziu maziau ziurekite kaip neislaiko, jus tikrai i miesta isvarysite drinks_cheers.gif
ai, nepamirskite sureguliuoti veidrodeliu pries aikstele, as visada su instruktorium pamirsdavau, tai jau egze pirmoje eileje ta padariau mirksiukas.gif senatve-skleroze, nera ko stebetis lotuliukas.gif

Atsakyti