QUOTE(Kliamka @ 2010 12 07, 21:00)
O jums geriau iseitu torta iskepti kai butumet vienos virtuvej, klausydamos megstamos muzikos ar kai salia butu zmogus, kuris stebetu, vertintu ir komentuotu jusu veiksmus? ar gerai isplaket kiausinius, ar nepamirsot persijoti miltu ar matot kad pienas jau uzvire? taip galima pamirsti ir cukraus ideti. Ir tai nereiskia, kad gamindamos kt karta, vienos, vel iskepsit torta be cukraus.
jei per egza valdo baime, nebutinai ji valdys isvaziavus i gatve vienai. o abieju atvirkstiniu variantu galimybe visada yra. tai kad egzaminas gali ir parodyt, ir neparodyt.
jei per egza valdo baime, nebutinai ji valdys isvaziavus i gatve vienai. o abieju atvirkstiniu variantu galimybe visada yra. tai kad egzaminas gali ir parodyt, ir neparodyt.

jeigu aš PASITIKIU savo jėgomis, tai man nei įtakos, nei skirtumo nebus, stovės ir komentuos ten kas nors ar gros mėgiama muzika.
kodėl taip sakau? egzamino laikyt ėjau nors ir su baime, bet tikėdama savo jėgomis, žinodama, kad galiu vairuoti be pagalbinių pedalų, be instruktoriaus, griebiančio vairą savo rankomis, nes aš neva kažką ne taip padariau. todėl ir rašau taip užtikrintai

ir kitas dalykas - tikrai yra labai, net LABAI labai nemažai atvejų, kai per egzaminą valdanti baimė yra mažesnė, nei vairuojant paskui po jo... nes egzaminą vertina ir automatiškai tam nusiteiki. nu ok, geri raminančius ir pan., bet tam ruošiesi. o į gatvę važiuoji viena, niekas ten tau nepasakys, kad va stok, va suk čia ir dabar, apsisuk ten, važiuok ten...