QUOTE(Kliamka @ 2011 01 12, 16:43)
Ahoy

taip, as čia kiek pasinešiau ant astrologijos. Sakykit ką norit, bet tie dangaus kūnai vistiek mus veikia, esam priklausomi nuo gamtos.
O dėl kalbėjimo važiuojant tai tikra tiesa, kad greitai laikas prabėga. Ir dar tuo pačiu mokaisi galvot ką sakyt, ir galvot ką daryt su auto. Aš būdavo nutylu kai prie kokio žiedo važiuojam, sakau 'dbr negaliu nieko kalbėt'

tai mane net skatindavo ir kalbėt,ir važiuot, kelis darbus daryt, tipo smegenys neužimtos auto vairavimu. nu kur jau ten neužimtos
ahoy, ahoy, del dangaus kunu nezinau ar sutikciau, jei nemoki vairuoti, tai joks dangaus kunas nepades

nors kas ten zino, kaip yra is tikruju
su instruktorium mes visa laika plepedavome, gal kartais per daug, kad kai kiuriuos pratimus automatiskai atlikdavau, o ar gerai tai ar blogai? pravaziuoji puse miesto ir nezinai kaip pravaziavai
Papildyta:
QUOTE(pinac @ 2011 01 12, 17:04)
Sakyciau kalbejimas vairuojant atpalaiduoja ir tu viska darai negalvodamas, nes kai laikai egza buna sunku butent del tylos, nes tau i galva ateina daug minciu, kaip dabar kaip toliau, o cia, o kur klaida, ar padariau klaida, kas toliau.. ) bet siaip yra normalu kad egzaminuotojas tyli, nes jis nei pazista mane nei ka, beto vienam reikia kalbeti, kitam tai trukdo. bet pasibaigus egzaminui pradeda daug sneketi ))))
sutinku
maniskis ir po egzamino tik kelis sakinukus istare

ir akutes nuleides nuejo