Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 11, 22:39)
Gal tiesiog nekalbios dienos jam pasitaike, nelabai nuotaika. mirksiukas.gif kita diena bus kitaip.  mirksiukas.gif mes kartais radija paklausom tai is to dar pasijuokiam. laugh.gif

kalbejote apie instruktoriu kalbuma, nekalbuma, su tuo tai man pasiseke, non stop ka nors aptarinedavome, kai isesdavau i masina, instruktorius net svytejo, sako, pagaliau pakalbet bus su kuo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o as bekalbedama, tuos vaziavimus kaip sapne pravaziavau...tikekit, ar ne, bet net nepastebejau, kad turejau vairavimo kursus, atrodo isedu i masima, o ziurek jau puse miesto pravaziavome ir pamoka baigias biggrin.gif o vat egzaminatorius...ojojoj, nei zodzio neistare, pamaciau nekalbus zmogeliukas, tai ir nieko nesakiau, galvoju, dar susinervins bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 12, 15:41)
kalbejote apie instruktoriu kalbuma, nekalbuma, su tuo tai man pasiseke, non stop ka nors aptarinedavome, kai isesdavau i masina, instruktorius net svytejo, sako, pagaliau pakalbet bus su kuo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o as bekalbedama, tuos vaziavimus kaip sapne pravaziavau...tikekit, ar ne, bet net nepastebejau, kad turejau vairavimo kursus, atrodo isedu i masima, o ziurek jau puse miesto pravaziavome ir pamoka baigias biggrin.gif o vat egzaminatorius...ojojoj, nei zodzio neistare, pamaciau nekalbus zmogeliukas, tai ir nieko nesakiau, galvoju, dar susinervins bigsmile.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Šaunuolė klausyk thumbup.gif Išsigelbėjimas buvai žmogui lotuliukas.gif
Regitriniai matyt kitokie jau... su belekuom nekalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 12, 16:14)
Šaunuolė klausyk  thumbup.gif Išsigelbėjimas buvai žmogui  lotuliukas.gif
Regitriniai matyt kitokie jau... su belekuom nekalba  lotuliukas.gif

niu kaip jau belekas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne belekas, rimtas zmogus, atejes laikyti egzamino; o jei jau rimtai, tai gal jiem neleista nesamoniu plepeti, gal sakau irasineja juos? g.gif biggrin.gif
o tu Kristut darbe sedi?
Atsakyti
Ahoy smile.gif taip, as čia kiek pasinešiau ant astrologijos. Sakykit ką norit, bet tie dangaus kūnai vistiek mus veikia, esam priklausomi nuo gamtos. rolleyes.gif
O dėl kalbėjimo važiuojant tai tikra tiesa, kad greitai laikas prabėga. Ir dar tuo pačiu mokaisi galvot ką sakyt, ir galvot ką daryt su auto. Aš būdavo nutylu kai prie kokio žiedo važiuojam, sakau 'dbr negaliu nieko kalbėt' biggrin.gif tai mane net skatindavo ir kalbėt,ir važiuot, kelis darbus daryt, tipo smegenys neužimtos auto vairavimu. nu kur jau ten neužimtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 12, 15:43)
Ahoy smile.gif taip, as čia kiek pasinešiau ant astrologijos. Sakykit ką norit, bet tie dangaus kūnai vistiek mus veikia, esam priklausomi nuo gamtos. rolleyes.gif
O dėl kalbėjimo važiuojant tai tikra tiesa, kad greitai laikas prabėga. Ir dar tuo pačiu mokaisi galvot ką sakyt, ir galvot ką daryt su auto. Aš būdavo nutylu kai prie kokio žiedo važiuojam, sakau 'dbr negaliu nieko kalbėt' biggrin.gif tai mane net skatindavo ir kalbėt,ir važiuot, kelis darbus daryt, tipo smegenys neužimtos auto vairavimu. nu kur jau ten neužimtos biggrin.gif

Sakyciau kalbejimas vairuojant atpalaiduoja ir tu viska darai negalvodamas, nes kai laikai egza buna sunku butent del tylos, nes tau i galva ateina daug minciu, kaip dabar kaip toliau, o cia, o kur klaida, ar padariau klaida, kas toliau.. ) bet siaip yra normalu kad egzaminuotojas tyli, nes jis nei pazista mane nei ka, beto vienam reikia kalbeti, kitam tai trukdo. bet pasibaigus egzaminui pradeda daug sneketi ))))
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 12, 16:43)

ahoy, ahoy, del dangaus kunu nezinau ar sutikciau, jei nemoki vairuoti, tai joks dangaus kunas nepades biggrin.gif biggrin.gif nors kas ten zino, kaip yra is tikruju g.gif
su instruktorium mes visa laika plepedavome, gal kartais per daug, kad kai kiuriuos pratimus automatiskai atlikdavau, o ar gerai tai ar blogai? pravaziuoji puse miesto ir nezinai kaip pravaziavai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pinac @ 2011 01 12, 17:04)
Sakyciau kalbejimas vairuojant atpalaiduoja ir tu viska darai negalvodamas, nes kai laikai egza buna sunku butent del tylos, nes tau i galva ateina daug minciu, kaip dabar kaip toliau, o cia, o kur klaida, ar padariau klaida, kas toliau.. ) bet siaip yra normalu kad egzaminuotojas tyli, nes jis nei pazista mane nei ka, beto vienam reikia kalbeti, kitam tai trukdo. bet pasibaigus egzaminui pradeda daug sneketi ))))

sutinku thumbup.gif
maniskis ir po egzamino tik kelis sakinukus istare biggrin.gif ir akutes nuleides nuejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 12, 16:24)
niu kaip jau belekas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ne belekas, rimtas zmogus, atejes laikyti egzamino; o jei jau rimtai, tai gal jiem neleista nesamoniu plepeti, gal sakau irasineja juos? g.gif  biggrin.gif
o tu Kristut darbe sedi?

lotuliukas.gif Gal ir įrašinėja g.gif
Sėdžiu... 4u.gif Ir ne tas žodis kaip tingiu dirbti.... lotuliukas.gif Ryt reikės atsigriebti..

Kas dėl kalbėjimo, tai man pvz trukdo per didelis plepėjimas už vairo, aš tada kaip tik padarau nesamonių... lotuliukas.gif Žodžiu manęs neveikia jokie dėsniai, kuriuos galima pritaikyt daugumai... doh.gif
Atsakyti
Tai viskas turi buti proto ribose. Ir plepėjimas, ir tylėjimas... mirksiukas.gif O jei puse miesto pravažiavus nieko nepasakė tai matyt ir nebuvo ką sakyt - viskas ok. mirksiukas.gif
Šiandien vėl ket skaičiau. Jau kaip man nusibodo ta teorija... Griebsiu už pakarpos ir papurtysiu ją kaip reikiant, kad 100 iškristų. cool.gif yu.gif
aaaaaaaa, Regitra nedaro egzų tą dieną, kai nusižiūrėjau. ohmy.gif Ot aptingo jie po Naujų. Vos tris dienas per savaitę testuoja teoriją. Gal teorijai imu praktikai nužiūrėtą dieną. Varysiu iš ryto, gal atsiras ir praktikai vietos. bigsmile.gif
Tiesa, del įrašinėjimo tai čia buvo užvesta kalba, kad įrašinėja automobilyje į tušinuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 12 sausio 2011 - 18:17
sveikos pleputes 4u.gif

Nu ir priplepejot thumbup.gif

O as snd vietos nerandu namie doh.gif Taip norisi greiciau pravazinet tas privalomas valandas, kad baisu doh.gif Snd man proto iseigine, Ket teorija visai nesiskaito, galvoju vien tik apie vazinejima... Merginos kaip daznai Jus vazinejat-vazinejot?? g.gif

O man tai patinka su instruktorium papliurpt thumbup.gif Tada tikrai nepajauti, kaip greit laikas prabega lotuliukas.gif Tikiuos, kad regitroj papuls irgi plepus zmogelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, panos, prakalbinau siandien savaji intstruktoriu smile.gif ir dar paprasiau, kad radija man ijungtu lotuliukas.gif tai siandien, kaip nekeista, sekesi geriau, susikaupiau ir tokios itampos vidines nebuvo smile.gif oi kaip laukiu kito pravaziavimo smile.gif
Atsakyti
Regitroj vargu papuls plepus žmogelis. smile.gif Man tai patinka, kai jie dairosi pro langus, žioplinėja - matau tokių egzaminuotojų vis karts nuo karto.
Aš dar labai bijau to posūkio į raudondv.plentą. Mikriaus vairuotojas sakė mato daug už to posūkių sustojusių "vairavimo egzaminų" ir besikeičiančių vietom. Bet jei jau sumokam pinigus tai galėtų leist bent pavažiuot, parvežt jį į darbą. Ania? Jei mane laipins, tai prašysiu, kad leistų pavairuot - vis praktika. ax.gif ir dar kalbėjau apie tuos egzaminuotojus su tuo pačiu vairuotoju tai sakė pažįsta ten tokį dirbantį, kuris visada veidą suraukęs ir nuo senų laikų jau toks.
Aš važinėjau dažniausiai po du kart per savaitę. dbr biškį rečiau, bet iš esmės du kartai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 12, 19:55)
Nu, panos, prakalbinau siandien savaji intstruktoriu smile.gif ir dar paprasiau, kad radija man ijungtu lotuliukas.gif tai siandien, kaip nekeista, sekesi geriau, susikaupiau ir tokios itampos vidines nebuvo smile.gif oi kaip laukiu kito pravaziavimo smile.gif

gerai tu čia thumbup.gif kasdien važinėji? bigsmile.gif
Atsakyti
beskaitant tema kyla man toks klausimas, per kiek mazdaug laiko nevairuojant, dingsta(silpneja), vairavimo igudziai? ax.gif
Atsakyti