QUOTE(temm @ 2011 01 13, 13:33)
mieste lengviau nei aikstuteje

Beje, ar Vilniuje mokiniesi?
Papildyta:
Merginos, kiek jum reikejo (jei reikejo) papildomu valandu vaziavimo, kai jau pravazinejote privalomas 30?
Mano instruktorius visa laika sneka, matyt, kitaip ir neiseitu, nes visa laika mane taiso vaziuojant

Zodziu, maciau buvo 5, 5, po to 6... paskutinio pazymio neatsimenu... Man naujiena buvo tai, kad kursu baigimo diplomo neisduoda tol, kol nevaziuoji desimtukui. Ir ar, teisingai supratau, niekas is namiskiu negali mokyti vairuoti, kol neturi kursu baigimo diplomo?
pirma karta kazka tokio girdziu, man turbut nerase jokiu pazymiu, arba as to nemaciau, o ir jokiam desimtukui vaziuoti nereikejo...baigesi mano pamokos ir gavau kursu baigimo pazymejima, o pora papildomu pamokeliu pati pasiemiau, diena pries egzamina t.y. penktadieni, vaziavome prie regitros 3 val.,
is jusu situacijos matau, kad kvepia "bizneliu", nori papildomu pamoku isiulyti, gal klystu?
mokyti gali seimos narys, kai turi baigimo pazymejima arba esi islaikes teorija regitroje
Papildyta:
[quote=amoralioji.ledi,2011 01 12, 21:12]
na as tiesiog ziuriu is vadybos(verslo) perspektyvos.

na, nes juk logiskai mastant kam tie pazymiai, lapukai ir taip toliau... jeigu reikia pasiklausi instrukstoriaus kaip vairuoju ir jis tau pasako, o tie pazymiai logiskai mastant tam, jog pelnas "UAB"ui butu
[/quot
instruktorius turi nuspresti, ar tu moki vairuoti, t.y. ar esi pasiruoses laikyti egzamina, o tie pazymiai, matyt formalumui...arba yra panaudojami "saviems tikslams" - kaip anksciau minetas pavyzdys

psichologiskai mokini paveikti ir iskaulyti pinigu