Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 12, 21:42)
Kliamka, o tai tu nepasirasinejai ant to lapo??Man kiekvienakart duoda pasirasyt  ax.gif  Uztat ir matau, kiek paraso  tongue.gif

Pasirašinėdavau, bet tik žiūrėdavau kaip tą parašą bent panašų į savo uždėt kai rankos drebėdavo, o ar ten dar kažkas pažymėta būdavo tai niekad nepaciekavinau. g.gif
saulegrąža, galėsi ir man paaiškint aikštutę, kai gerai mokėsi. mirksiukas.gif
kaip čia taip staigiai norit išsilaikyt iki vasario 10? oho bigsmile.gif tai jau beveik egzui reik registruotis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 12, 22:19)
saulegrąža, galėsi ir man paaiškint aikštutę, kai gerai mokėsi. mirksiukas.gif
kaip čia taip staigiai norit išsilaikyt iki vasario 10? oho bigsmile.gif  tai jau beveik egzui reik registruotis. biggrin.gif

No problem irnesakyk.gif siaip man sunkiausiai sekasi isiparkuoti lygiagreciai saligatvio doh.gif
oho, tikrai greitai blink.gif ir as noreciau kuo greiciau, bet zinau savo galimybes unsure.gif bet apie masiniuka jau pasvajoju, tik vis dar nezinau koki pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 12, 22:05)
o as pakolkas tik aikstutej duoduos sukaitusi smile.gif tai nezinau, kaip mieste bus g.gif man ir labiau KET patinka, bet mokykloj sake, kad geresnis alsket unsure.gif

Viskas bus ok mieste thumbup.gif Mane pirma mieste mokė, kai išmokau - tada į aikštelę. Tiesiog ta firma, įrašinėja ir mokykloms programinę įrangą, todėl mokyklos ir reklamuoja alsket 4u.gif Asmeniškai man ji labiau patiko, bet čia kiekvienai kaip geriau. Juk tikslas vienas - išlaikyt teorija 4u.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 12, 22:33)
No problem irnesakyk.gif siaip man sunkiausiai sekasi isiparkuoti lygiagreciai saligatvio doh.gif

Man tas vienas iš lengvesnių lotuliukas.gif
Gerai čia, kad apie pažymius pasakėt, šiandien važiuosiu paskutinį kartą ir reikės pasižiūrėt ko ten man prirašyta blush2.gif

Galvoju, ar pasiimti prieš egzą dar papildomai? nes gaunasi, kad šiandien paskutinis, o šeštadieni kitą man egzas... g.gif Kai kas sako, kad kaip tik kurį laiką nevažiavę geriau išlaiko, net nežn...
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 12, 16:43)
Ahoy smile.gif taip, as čia kiek pasinešiau ant astrologijos. Sakykit ką norit, bet tie dangaus kūnai vistiek mus veikia, esam priklausomi nuo gamtos. rolleyes.gif
O dėl kalbėjimo važiuojant tai tikra tiesa, kad greitai laikas prabėga. Ir dar tuo pačiu mokaisi galvot ką sakyt, ir galvot ką daryt su auto. Aš būdavo nutylu kai prie kokio žiedo važiuojam, sakau 'dbr negaliu nieko kalbėt' biggrin.gif tai mane net skatindavo ir kalbėt,ir važiuot, kelis darbus daryt, tipo smegenys neužimtos auto vairavimu. nu kur jau ten neužimtos biggrin.gif

Sveikute, gal gali paziureti, jauciui 25 diena ka prognozuoja?biggrin.gif gal persirasyt reikia kol nepervelu? g.gif
Papildyta:
Oj mergikes, kaip neramu darosi, kita sav 5 papildomas atvazineju ir 25 i regitra doh.gif bandau nusiteikti, kad islaikysiu, bet zinot, jauciuosi totalus zalias klevo lapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 01 13, 10:55)
Oj mergikes, kaip neramu darosi, kita sav 5 papildomas atvazineju ir 25 i regitra  doh.gif bandau nusiteikti, kad islaikysiu, bet zinot, jauciuosi totalus zalias klevo lapas biggrin.gif

Labai gerai tave suprantu 4u.gif Aš 22 laikysiu doh.gif Jaučiuos lygiai taip pat lotuliukas.gif
Mes pavarysim !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 13 sausio 2011 - 10:07
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 12, 22:05)
o as pakolkas tik aikstutej duoduos sukaitusi smile.gif tai nezinau, kaip mieste bus g.gif man ir labiau KET patinka, bet mokykloj sake, kad geresnis alsket unsure.gif

mieste lengviau nei aikstuteje wink.gif Beje, ar Vilniuje mokiniesi?
Papildyta:
Merginos, kiek jum reikejo (jei reikejo) papildomu valandu vaziavimo, kai jau pravazinejote privalomas 30?
Mano instruktorius visa laika sneka, matyt, kitaip ir neiseitu, nes visa laika mane taiso vaziuojant blush2.gif Zodziu, maciau buvo 5, 5, po to 6... paskutinio pazymio neatsimenu... Man naujiena buvo tai, kad kursu baigimo diplomo neisduoda tol, kol nevaziuoji desimtukui. Ir ar, teisingai supratau, niekas is namiskiu negali mokyti vairuoti, kol neturi kursu baigimo diplomo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(temm @ 2011 01 13, 12:33)
Papildyta:
Merginos, kiek jum reikejo (jei reikejo) papildomu valandu vaziavimo, kai jau pravazinejote privalomas 30?
Mano instruktorius visa laika sneka, matyt, kitaip ir neiseitu, nes visa laika mane taiso vaziuojant  blush2.gif  Zodziu, maciau buvo 5, 5, po to 6... paskutinio pazymio neatsimenu... Man naujiena buvo tai, kad kursu baigimo diplomo neisduoda tol, kol nevaziuoji desimtukui. Ir ar, teisingai supratau, niekas is namiskiu negali mokyti vairuoti, kol neturi kursu baigimo diplomo?  g.gif

Pirma karta girdziu kad neisduoda diplomo, sakyciau is jusu tiesiog nori paimti pinigus uz papildomas pamokas, pazymiai cia tik formalumas.. Beto per 15 vairavimu puikiu vairuotoju netampama. Siulyciau pasidometi info regitros puslapyje arba paskambinti i regitra/ar kur suteiks info del jusu situacijos.
Atsakyti
QUOTE(temm @ 2011 01 13, 13:33)
Papildyta:
Mano instruktorius visa laika sneka, matyt, kitaip ir neiseitu, nes visa laika mane taiso vaziuojant  blush2.gif  Zodziu, maciau buvo 5, 5, po to 6... paskutinio pazymio neatsimenu... Man naujiena buvo tai, kad kursu baigimo diplomo neisduoda tol, kol nevaziuoji desimtukui. Ir ar, teisingai supratau, niekas is namiskiu negali mokyti vairuoti, kol neturi kursu baigimo diplomo?  g.gif

pirma karta kazka tokio girdziu, man turbut nerase jokiu pazymiu, arba as to nemaciau, o ir jokiam desimtukui vaziuoti nereikejo...baigesi mano pamokos ir gavau kursu baigimo pazymejima, o pora papildomu pamokeliu pati pasiemiau, diena pries egzamina t.y. penktadieni, vaziavome prie regitros 3 val.,
is jusu situacijos matau, kad kvepia "bizneliu", nori papildomu pamoku isiulyti, gal klystu? g.gif

mokyti gali seimos narys, kai turi baigimo pazymejima arba esi islaikes teorija regitroje 4u.gif
Papildyta:
[quote=amoralioji.ledi,2011 01 12, 21:12]
na as tiesiog ziuriu is vadybos(verslo) perspektyvos. mirksiukas.gif na, nes juk logiskai mastant kam tie pazymiai, lapukai ir taip toliau... jeigu reikia pasiklausi instrukstoriaus kaip vairuoju ir jis tau pasako, o tie pazymiai logiskai mastant tam, jog pelnas "UAB"ui butu mirksiukas.gif
[/quot

instruktorius turi nuspresti, ar tu moki vairuoti, t.y. ar esi pasiruoses laikyti egzamina, o tie pazymiai, matyt formalumui...arba yra panaudojami "saviems tikslams" - kaip anksciau minetas pavyzdys doh.gif psichologiskai mokini paveikti ir iskaulyti pinigu unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara visoms busimom ir joms prijauciancioms vairuotojoms 4u.gif

As snd vel po pamokeles smile.gif Snd jau mane mokino manevru aiksteleje thumbup.gif Man patiko labiau nei gatveje lotuliukas.gif Instruktorius lb aiskiai aiskina i ka atkreipti demesi, kad neuzvaziuot ant tu juostu ir nepridaryt nereikalingu manevru smile.gif Nu zodziu man patiko thumbup.gif Nzn ar juokais ar rimtai, bet sake ryt jau mane viena paleis aikstutej vazineti doh.gif Sakau nebijot, kad masina poto reiks i metalo lauza vest doh.gif

As klausiau instruktoriaus del tu pazymiu..tai sake, kad pagal istatyma instruktorius po kiekvienos pamokos turi ivertinti mokini, bet tai nereiskia, kad jis pravazinejas valandas privales imt dar papildomu valandu mirksiukas.gif

Aga as greit noriu issilaikyt teises, nes vasario antroj pusej turiu gryzt i Uk doh.gif tai noriu kuo greiciau pravazinet ir dar papildomu valandu pasiimt..Nors instruktorius sake dar negalvot apie papildomas valandas, nes gali buti taip, kad ju net nereikes..
Atsakyti
Ar aš išprotėjau? assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif Su sausio 13. lithuania.gif Pas mane pražydo orchidėja ir hiacintas thumbup.gif o jau kvapas wub.gif
Į temą: nieko čia baisaus, kad instruktoriai pasižymi kažką apie mūsų vairavimą. Negi jūs atsimintumėt kokia 20 mokinių kaip kuris kada vairavo? biggrin.gif
Visada galvojau, kad su šeimos nariu galima vairuoti tik turint Regitros pažymėjimą, kad išlaikyta teorija, bet ket rašo, kad reikia tureti mokyklos baigimo pažymėjimą.
25 diena. Nors pažymėta kaip nelabai palanki, bet pagal mėnulio ir saulės dienas tai sakyčiau tikrai palanki. thumbup.gif
21–oji Mėnulio diena ŽIRGAS. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas. Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo. Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė. ŽIRGAS, ŽIRGŲ KAIMENĖ – iškalbingi dienos simboliai.
Vietoj žirgo ratus po kojom ir pirmyn!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kliamka gal ir išprotėjai lotuliukas.gif

šiandien turėjau paskutinį važiavimą prieš mokyklinį vairavimą... Ir galiu pasakyt, kai aikštelę supratau, tai mieste šiandien pridariau nesamonių lotuliukas.gif Šeštadienį dar pravažiuosiu ale jau kaip egzaminą mokyklinį.. Važiuosim regitriniu maršrutu su vertinimo lapu ir žiūrėsim kokias darau klaidas..
Liepė pagalvot dėl papildomų, na nėra, kad baisiai važiuoju, bet mieste dar taiso mane, kartais nuspaudžia stabdįm o tai nėra gerai pravažiavus 30 akademinių. doh.gif Galvoju ką daryt, ar imt papildomas ar ne... schmoll.gif
Atsakyti
Taigi darkart pasiskambinau i savo mokykla ir issiaiskinau, kad pabaigus 30 akademiniu vairavimo valandu, privaloma laikyti mokyklini vairavimo egzamina. Ir kol jo neislaikai, tol mokyklos baigimo diplomo negauni. Neislaikius mokyklinio egzamino, privalomos papildomos vairavimo pamokos arba tas pats mokyklinis vairavimo egzaminas. Arba nieko, bet tada nei diplomo nei regitros. Va ir "bizniukas" sad.gif

Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 13, 17:22)
Instruktorius lb aiskiai aiskina i ka atkreipti demesi, kad neuzvaziuot ant tu juostu ir nepridaryt nereikalingu manevru smile.gif
Aga as greit noriu issilaikyt teises, nes vasario antroj pusej turiu gryzt i Uk 

Pasidalink, ka patare, kad neuzvaziuoti ant tu juostu? smile.gif
o tu UK iskart vairuosi? Kaire puse? Bus smagu biggrin.gif
Atsakyti