Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Editaroma @ 2011 01 13, 17:58)
as irgi nemanau, kad labai jau jie "sodina", negali gi su vienu mokiniu iki begalybes terliotis biggrin.gif  g.gif

turbut, vis tik ir geleziniu nervu reikia biggrin.gif
Atsakyti
Puse dienos nervas eme, bet va nuotaika pasitaise smile.gif nors ka tik galėjo dingt, nes jau pamaniau kad tikrai atjungė internetą už skolas, o pasirodo šiaip jis sukvailiojo. biggrin.gif
Nu kaip gali kursų baigimo pažymėjimo neduot? blink.gif išsilaikai mokyklinius ir duoda. Ne visi vienodai išmoksta, ne visi gali 10 balų vairuot. O gal jie patys blogai išmokė? cool.gif
Man sakė duos nors ir tą pačią dieną kai baigsiu važinėt. ax.gif
Kristut, jau tau tai tikrai gana tų važiavimų su instruktore. Jau kiek galima bigsmile.gif biggrin.gif
Rozeslasiukas, kur tavo mokyklos aikštelė? labai ledas? sunku važiuot?
Atsakyti
QUOTE(temm @ 2011 01 13, 18:00)
turbut, vis tik ir geleziniu nervu reikia biggrin.gif

oi reikia, buna gi tokiu "gebanciu vairuoti", kad nors nusisauk bigsmile.gif nelengvas darbelis tu instruktoriuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 13, 15:01)
Rozeslasiukas, kur tavo mokyklos aikštelė? labai ledas? sunku važiuot?

Aikstele yra vilijampoleje prie taksi parko..Nu, kad zinok nebuvo snd ledo smile.gif Pirmakart kai buvau, tai ten sniego kalnai buvo, o dabar nukasta, tik instruktorius, kai atvaziavom sluota issitrauke ir pavale tas vietas, kur juostos yra, kad matyciau lotuliukas.gif

Merginos nepergyvenkim taip baisiai, manau, kad islaikysim tuos mokyklinius egzus ir tada tiks liks BAUBAS - REgitra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 13, 17:48)
..., o vazinejau su Astra, su Golfuku visai nebendravus g.gif

o aš atvirkščiai. kažin kaip būtų jei astra gaučiau egze doh.gif tfu tfu tfu huh.gif
O papildomoms pamokoms tai dažnai daro nuolaidas savo mokiniams, manau šituo užsitikrina, kad pas juos imsi, nors ir ne šimtu proc.
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 13, 18:11)
Aikstele yra vilijampoleje prie taksi parko..Nu, kad zinok nebuvo snd ledo smile.gif Pirmakart kai buvau, tai ten sniego kalnai buvo, o dabar nukasta, tik instruktorius, kai atvaziavom sluota issitrauke ir pavale tas vietas, kur juostos yra, kad matyciau  lotuliukas.gif

Ot šaunuolis instruktorius bigsmile.gif aš išvis tų linijų nesu mačius...
Kur čia taksi parkas? gal autobusų parkas? mirksiukas.gif ten privati, ania?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 13, 15:19)
Ot šaunuolis instruktorius bigsmile.gif  aš išvis tų linijų nesu mačius...
Kur čia taksi parkas? gal autobusų parkas? mirksiukas.gif ten privati, ania?

Senasis taksi parkas vilijampolej.. g.gif g.gif yra keli ivazavimai i ja..vienas netoli Raudondvario pl ziedo reik sukti i desine (atvaziuojant nuo regitros) ten tarp senu namu..o kitas galima is gatves , kuri yra salia Neries..daba nepamenu pavadinimo tos gatves doh.gif Cia kur kai Vilijampoles tiltas yra ir yra sankryza tai nuo tilto atvaziuojant ta gatve gaunas po kaire puse doh.gif
Ot blondine paaiskina doh.gif lotuliukas.gif

Aga ten privati MZ aikstele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 13, 17:23)
Ar aš išprotėjau?  assa.gif  assa.gif  sokiai.gif  sokiai.gif Su sausio 13. lithuania.gif Pas mane pražydo orchidėja ir hiacintas thumbup.gif  o jau kvapas wub.gif

Oje, kai kam siandien gera diena, o as siandien simtine pameciau ir dar parkritau beeinant į darbą doh.gif

Temm, ne, as mokausi gimtajame pakruojyje, o laikysiu panevezyje.
laukiu rytojaus, vel vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 13, 20:17)
Oje, kai kam siandien gera diena, o as siandien simtine pameciau ir dar parkritau beeinant į darbą doh.gif

žinokit ne tokia ir gera. Labai banguota. huh.gif Aš vakar vos neapsiverčiau su pelenų kibiru. doh.gif ir dar kokius penkis kartus. Dėl šimtinės užjaučiu. console.gif praktiškai vienas egzas. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos padekit, jeigu pravaziuoju tas privalomas valandas ir instruktoriui atrodo, kad man dar truksta igudziu tai as vistiek gaunu kursu baigimo pazymejima (ta kurio reikia Regitroj) ar neduoda tol kol nepravaziuoju papildomai ?
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 16:19)
Merginos padekit, jeigu pravaziuoju tas privalomas valandas ir instruktoriui atrodo, kad man dar truksta igudziu tai as vistiek gaunu kursu baigimo pazymejima (ta kurio reikia Regitroj) ar neduoda tol kol nepravaziuoju papildomai ?

cia kaip kam, man pvz. nieko nesake del papildomu,pravaziavau 30 val. ir nuvaziavome pasiimti pazymejimo g.gif as pati pasiemiau 3 valandas papildomai, nors jis man ir sakydavo, kad su tokiu vairavimu jau islaiko..o as jauciaus, kad dar daug truksta...
bet as mokiaus ne per mokykla, su rekomenduojamu instruktorium (visi popierizmai per mokykla buvo tvarkomi, tik, kad as ten nesilankiau, sutarti man atveze, paskui tik nuvaziavau sumoketi, pasirasyti ir atsiimti pazymejimo)- tai ir nezinau kaip cia is tikruju mokyklose buna?
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 16:19)

Privalo duoti. Jei jau neduoda tai cia kazkokia ju politika. g.gif žmogus gali ateit ir po kokių pusės metų ar daugiau pažymėjimo pasiimti tai negi kas prisimins kaip jis vairavo? Pasižiūri į popierius, kad baigęs mokyklą ir išduoda. O kodėl šito klausi?
Šiandien atrodo pramušiau bilietus. bigsmile.gif Vidurkis dvi klaidos. Kad tik nepamirščiau iki egzo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 13:19)

Snd kaip tik instruktorius man sake, kad pravaziavus tas valandas gauni pazymejima g.gif nebent jau tragiskas vaziavimas ir visalaik prasti ivertinimai.. Bet gal cia kiekviena mokykla sprendzia kaip kas g.gif

O man snd vaziavimas tai tragiskas doh.gif Turejau marsruta I LZUU doh.gif sake daugiausia zmoniu cia susikerta per egzamina doh.gif Nu ka ir as zioplai pravaziavau..Ten tiek zenklu, kad visam Kaune ko gero tiek nera, kiek LZUU miestelyje doh.gif Ir aisku pats geriausias, kad tiesiam kelyje nepamaciau STOP zenklo ir linijos doh.gif ir mano instruktorius ant stabdziu paspaude doh.gif doh.gif Nu tokia vista pasijauciau, kad sakes doh.gif
Atsakyti