Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ellaja @ 2011 01 24, 17:21)
mane irgi yra kvietes pietaut kartu biggrin.gif bet as cia kaip bajeri priemiau  rolleyes.gif nes visgi irgi zinojo, kad istekejus lotuliukas.gif

as netekejus, bet manes nieks nekviecia biggrin.gif gal reik su daugiau instruktoriu pavazinet biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif butu kaip plyta per galva jei gauciau toki pasiulyma, nes is jo tai maziausiai tikeciausi. Labai jau rimtas. ax.gif vsio, lekiu:D nedeksoiu uz sekme. vakare pargrisiu.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 18:24)
as netekejus, bet manes nieks nekviecia biggrin.gif gal reik su daugiau instruktoriu pavazinet biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif  butu kaip plyta per galva jei gauciau toki pasiulyma, nes is jo tai maziausiai tikeciausi. Labai jau rimtas. ax.gif vsio, lekiu:D nedeksoiu uz sekme. vakare pargrisiu.

Tau pavyks, sekmes 4u.gif lauksim naujienu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
moteris uz vairo- mirtis uz posukio
Atsakyti
QUOTE(Cikras lietuviz @ 2011 01 24, 17:02)
moteris uz vairo- mirtis uz posukio

Vyras uz vairo mirtis tiko visur 4u.gif

Sveiko merginos 4u.gif

Nu ir snd pripliurpet cia thumbup.gif Kol perskaiciau net pamirsau, ka norejau parasyt doh.gif lotuliukas.gif

Nenusiminkit, kas neislaiket, reiskias toks likimas 4u.gif Gal ne Jusu diena buvo, sekanti karta bus geriau 4u.gif

Visoms naujoms pradedanciosioms linkejimai pradedant mokytis 4u.gif ir nera ten taip baisu kaip atrodo wink.gif

Kliamka kaip as tau pavydziu, kad jau penktadieni eisi laikyti (Aisku tik baltu pavydu pavydziu wink.gif ) As tai pradedu jau gryba pjauti doh.gif Instruktorius sako, matyt per daug galvoji apie laikyma..nusiramink, gali buti rami ismokysiu as tave vairuoti wink.gif
Baimes jokios neturiu, bet per ta nuolatini mastyma pripjaunu gryba doh.gif Tai ziedu ne ta juosta isvaziuoju, tai ne ten noriu persirikiuoti, tai per greit lekiu, tai per letai doh.gif Total kosmar doh.gif

O del aikstutes tai mano beda yra ta, kad as greit judu joje..ir del to, kartais gryba pripjaunu doh.gif

As tai imsiu dar papildomu pamoku..nors man liko tik 5privalomos pamokos, bet jauciu, kad man reiks dar keliu pamoku
Papildyta:
QUOTE(FėJa. @ 2011 01 24, 12:36)
Sveikos merginos. Kaip sekasi mokintis?

As turiu klausimeli jusu toki. Na yra tokia situacija as su seima gyvenu Svedijoj, ir va dabar treciadieni parskrendu i Lt ir bandysiu issilaikyt teises, na ir ne vienas lietuvis yra sakes, kad viskas gerai leis tau laikyt teises jei esu registruota Lietuvoje, bet as dabar paskaitinejau, kad neuztenka vien but registruotai lietuvoje. Kazin kaip ten yra istikruju jei as esu regitruota lietuvoje, dukra registruota lietuvoje ar leis man laikyt teises, jei as tyliai, ramiai nesakysiu nieko apie tai, kad gyvenu ne lietuvoje?

Sveika smile.gif as irgi gryzau is Uk mokytis vairavimo i Lt smile.gif Tai galiu pasakyt, jei esi registruota Lt tai be problemu gali eiti laikyti teises 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kaip manote, gal kas galite patart...
Pries 3 metus issilaikiau teorija regitroje. Aisku, jau baigesi jos galiojimas. Noriu vel pradet viska ir issilaikyti pagaiau teises. Ar man verta eiti i kursus ar tik pasiimti pravaziavimu? Kiek zinau kursai kainuoja apie 700 lt. i ta kaina ieina 10 pravaziavimu po 1,5 val. arba 20 po 45 min. 10 pravaziavimu man minimaliai reiks. tai gal geriau ir kursus palankyt ir pravaziavimus priklausancius atsilikt? paskui papildomai?
ka daryt? ar pigiau man iseis tik pravaziavimus pasiimt ir savarankiskai pasikartot/pasimokyt teorijos?
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 01 24, 21:55)
Kaip manote, gal kas galite patart...

Hmm..Kur cia taip pigiai?? blink.gif as pvz sumokesiu 1150 lt..
Jei i tema, tai teorija ismokstama ir jei tik turite valios, galite mokytis savarankiskai, o as kai tokia bevale rinkausi kursus blush2.gif
Atsakyti
As uz kursus mokejau 950 smile.gif 350 mokyklai ir 600 instruktoriui smile.gif 15 vaziavimu po 1,5val (privalomu)

Teorija tai galite eiti savarankiskai laikyt, drauge sake, kad sutaupe apie 200lt g.gif bet cia manau nuo kiekvienos mokyklos priklauso smile.gif As Jusu vietoj tikrai eiciau savarankiskai laikyti teorija
Atsakyti
Na va, grizau, jau galima sakyt ir atsventem. biggrin.gif Islaikiau iskart 93%. didis.gif Nors galejau, kaip sakoma, ir nusirasyt, bet viska galvojau savo galva. Kazkaip nesunkus klausimai papuole. Suklydau ten kur abejojau. Bet tiek jau to, vis tik viena darbeli link teisiu padariau. Taip smagu buvo zalia uzrasa pamatyt thumbup.gif Tikiuosi ir tikiu, kad ir Regitroj bus tokie niekai. irnesakyk.gif hihihi.gif
Rozeslasiukas, koks fainas tavo instruktorius, kaip graziai pakalba. bigsmile.gif ikveptu mane tokie zodziai. thumb_yello.gif Zinok taip greitai pralekia tas laikas, ziurek uz poros savaiciu jau minsi ir pati Regitros takelius. mirksiukas.gif

Labri, teorija ismok pati ir issilaikysi. O vaziavimus nusipirk kokioj nors mokykloj pasirinkusi instruktoriu. Tikrai pigiau iseis. Kam moket uz teorijos mokymasi? Dabar kursai kainuoja apie 1200lt. Vazinetis reikia 30 akademiniu valandu, t.y. 15 kartu po 1,5val. Pasikeite dabar reikalavimai. smile.gif O pati turbut galesi vaziuoti kiek nori, kol ismoksi. Tik nezinau ar praktika galima laikyti be mokyklos baigimo pazymejimo, bet jei ji turi tai viskas ok. Nors girdejau kad ir jis riboto galiojimo.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 24, 22:21)
As uz kursus mokejau 950 smile.gif 350 mokyklai ir 600 instruktoriui smile.gif 15 vaziavimu po 1,5val (privalomu)

oho kaip pigiai, kur cia taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 19:23)

Rozeslasiukas, koks fainas tavo instruktorius, kaip graziai pakalba. bigsmile.gif  ikveptu mane tokie zodziai.  thumb_yello.gif Zinok taip greitai pralekia tas laikas, ziurek uz poros savaiciu jau minsi ir pati Regitros takelius. mirksiukas.gif

oho kaip pigiai, kur cia taip? bigsmile.gif

Instruktorius pagyvenes dedukas, bet lb fainas thumbup.gif Jei, kur klaida padarau ar pasimetu tai poto liepe sustot ir schemas braizo aiskina biggrin.gif

As MZ mokejau 950 smile.gif

Saunuole Kliamka, kad iveikei ta teorija 4u.gif As daba nesprendziu nieko..sia savaite leidziu smegenims ilsetis lotuliukas.gif O mokyklinio nelaikysiu, nu neturiu laiko nusliauzt iki mokyklos doh.gif Reiks varyt ekspromtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 24, 23:05)
Instruktorius pagyvenes dedukas, bet lb fainas  thumbup.gif Jei, kur klaida padarau ar pasimetu tai poto liepe sustot ir schemas braizo aiskina biggrin.gif
O mokyklinio nelaikysiu, nu neturiu laiko nusliauzt iki mokyklos  doh.gif  Reiks varyt ekspromtu  doh.gif

Maciau siandien MZ masiniuka. Mergica prie paneriu lauke lauke isukt.. lauke lauke.. isuko.smile.gif maciau toks diedukas buvo uz instruktoriu ir labai rankom mosikavo, matyt aiskino kuria juosta kur per zieda vaziuot, gal tas pats. biggrin.gif
O man nejo nelaikyti mokyklinio, nes be jo alia neduoda baigimo pazymejimo.. Bet nieko, tokia praktika i nauda, nes spejau ir pabijoti, tai sakau repeticija pries Regitra. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 01 24, 16:44)
Nu jooo, jau matau, kad pamatysiu ko nemačius, nes stabdymo su pavaromis nepropaguoju  biggrin.gif  biggrin.gif žodžiu pradėjau jau baimintis, o kas jei bus lievas instruktorius?  biggrin.gif šiande pasiskaitinėjau apie tą mokyklą kur eisiu komentarų skundų puslapyje, kad atseit priekabiauja, ir t.t.. Gaus į snukį jei pabandys priekabiaut  bash.gif

o čia kovinė mergina. thumbup.gif o dėl stabdymo, tai laisva pavara tikrai niekas neleis stabdyt, paprasčiausiai reikės pamažint pavarą. man mokinantis kartą teko stabdyt laisva, nes nespejau persijungt ir reikėjo stabdyt. Na ir nieko, sakau"o pavariau kaip tikri vairuotojai" yu.gif biggrin.gif bet tikriausiai ir sankabą nuspaudžiau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 24, 21:16)
Hmm..Kur cia taip pigiai?? blink.gif as pvz sumokesiu 1150 lt..
Jei i tema, tai teorija ismokstama ir jei tik turite valios, galite mokytis savarankiskai, o as kai tokia bevale rinkausi kursus blush2.gif

Cia Kretingoje. Maciau, kad laikrasty budavo rasomas skelbimas 650 lt. Kitose mokyklose nebuvo rasoma. Gal kitur ir brangiau.
Atsakyti
Kliamka,sveikinu su pirma pergale 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti