QUOTE(Cikras lietuviz @ 2011 01 24, 17:02)
moteris uz vairo- mirtis uz posukio
Vyras uz vairo mirtis tiko visur
Sveiko merginos
Nu ir snd pripliurpet cia

Kol perskaiciau net pamirsau, ka norejau parasyt
Nenusiminkit, kas neislaiket, reiskias toks likimas

Gal ne Jusu diena buvo, sekanti karta bus geriau
Visoms naujoms pradedanciosioms linkejimai pradedant mokytis

ir nera ten taip baisu kaip atrodo
Kliamka kaip as tau pavydziu, kad jau penktadieni eisi laikyti (Aisku tik baltu pavydu pavydziu

) As tai pradedu jau gryba pjauti

Instruktorius sako, matyt per daug galvoji apie laikyma..nusiramink, gali buti rami ismokysiu as tave vairuoti
Baimes jokios neturiu, bet per ta nuolatini mastyma pripjaunu gryba

Tai ziedu ne ta juosta isvaziuoju, tai ne ten noriu persirikiuoti, tai per greit lekiu, tai per letai

Total kosmar
O del aikstutes tai mano beda yra ta, kad as greit judu joje..ir del to, kartais gryba pripjaunu
As tai imsiu dar papildomu pamoku..nors man liko tik 5privalomos pamokos, bet jauciu, kad man reiks dar keliu pamoku
Papildyta:
QUOTE(FėJa. @ 2011 01 24, 12:36)
Sveikos merginos. Kaip sekasi mokintis?
As turiu klausimeli jusu toki. Na yra tokia situacija as su seima gyvenu Svedijoj, ir va dabar treciadieni parskrendu i Lt ir bandysiu issilaikyt teises, na ir ne vienas lietuvis yra sakes, kad viskas gerai leis tau laikyt teises jei esu registruota Lietuvoje, bet as dabar paskaitinejau, kad neuztenka vien but registruotai lietuvoje. Kazin kaip ten yra istikruju jei as esu regitruota lietuvoje, dukra registruota lietuvoje ar leis man laikyt teises, jei as tyliai, ramiai nesakysiu nieko apie tai, kad gyvenu ne lietuvoje?
Sveika

as irgi gryzau is Uk mokytis vairavimo i Lt

Tai galiu pasakyt, jei esi registruota Lt tai be problemu gali eiti laikyti teises

Sekmes