Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 16:18)
O cia jis rimtai kviete ar "ant bajerio"? biggrin.gif Mane niekad vardu nevadina, net antru asmeniu nea.

Rimtai rimtai jis cia man siule unsure.gif

As uz kursus mokejau 650lt. Rigveda mokykloj mokiausi,sh... ne mokykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 01 24, 21:55)
Kaip manote, gal kas galite patart...
Pries 3 metus issilaikiau teorija regitroje. Aisku, jau baigesi jos galiojimas. Noriu vel pradet viska ir issilaikyti pagaiau teises. Ar man verta eiti i kursus ar tik pasiimti pravaziavimu? Kiek zinau kursai kainuoja apie 700 lt. i ta kaina ieina 10 pravaziavimu po 1,5 val. arba 20 po 45 min. 10 pravaziavimu man minimaliai reiks. tai gal geriau ir kursus palankyt ir pravaziavimus priklausancius atsilikt? paskui papildomai?
ka daryt? ar pigiau man iseis tik pravaziavimus pasiimt ir savarankiskai pasikartot/pasimokyt teorijos?

Mano situacija buvo identiska; o dariau taip - visu pirma uzsirasiau teorijos egzaminui i Regitra (viska pasikartojau, ka mokejau ir ko ne:)), kadangi dabar laikant teorija reikia tureti medicinine ir pirmaja pagalba, tai greitai tai susitvarkiau, paskui per pazystamus radau gera instruktoriu, ji man sutvarke visus popieriukus mokykloje (be baigimo pazymejimo nebus galima laikyti vairavimo Regitroje); i vairavimus ejau jau turedama teorijos isl. pazymejima; pravaziavau visus butinus vaziavimus (15 pamoku po 1,5 val.), pora papildomu ir pirmyn i Regitra biggrin.gif 4u.gif tokia mano istorija, gal pades:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 21:39)
Maciau siandien MZ masiniuka. Mergica prie paneriu lauke lauke isukt.. lauke lauke.. isuko.smile.gif maciau toks diedukas buvo uz instruktoriu ir labai rankom mosikavo, matyt aiskino kuria juosta kur per zieda vaziuot, gal tas pats. biggrin.gif

Apie kelinta valanda matei?? g.gif Sidabrinis giolfiukas? Gal ten as buvau lotuliukas.gif As visada apie 11val pradedu vazineti smile.gif O mano instruktorius megejas rankom pamosikuoti lotuliukas.gif

Va snd kaip tik maciau skelbima, kad Kaune Arv auto jei neklystu kursai 950 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozeslasiukas: 25 sausio 2011 - 14:08
QUOTE(Semi @ 2011 01 25, 11:23)
As uz kursus mokejau 650lt. Rigveda mokykloj mokiausi,sh... ne mokykla doh.gif

Semi, aš maniau, kad racionalaus vairavimo centre mokeisi, su Arūnu. Kaip čia išeina.. smile.gif Aš vos nenuėjau į rigvedą mokytis. rolleyes.gif čia turbūt dar kai dešimt važiavimų priklausė tokia kaina buvo.
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 25, 15:05)
Apie kelinta valanda matei??  g.gif Sidabrinis giolfiukas? Gal ten as buvau  lotuliukas.gif  As visada apie 11val pradedu vazineti smile.gif O mano instruktorius megejas rankom pamosikuoti  lotuliukas.gif
Va snd kaip tik maciau skelbima, kad Kaune Arv auto jei neklystu kursai 950 smile.gif

Nea, mačiau apie pusę 5. smile.gif sidabrinis, turbūt kad golfiukas. mirksiukas.gif
pigiai jei 950. Nesuprantu, kuro kainos kyla, o kursų krenta? bigsmile.gif gal konkurencija.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(witalyli @ 2011 01 25, 09:44)
Kliamka,sveikinu su pirma pergale  4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kliamka As pas Aruna tik papildomas pamokas 7 emiau. O mokiausi Rigvedoj,kai dar 10vaziavimu priklausydavo.
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 01 25, 15:44)
Kliamka As pas Aruna tik papildomas pamokas 7 emiau. O mokiausi Rigvedoj,kai dar 10vaziavimu priklausydavo.

Aišku mirksiukas.gif Matyt, kad prastai ten buvo, jei net septynias papildomas reikėjo imti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 25 sausio 2011 - 15:26
Sveikos 4u.gif
Aš taip pat mokausi vairuoti. Ir bėdelė yra tame, kad man nepatinka mano dabartinis instruktorius. Teorijos kursas jau eina į pabaigą. Ir norėčiau sužinoti, ar pabaigus teoriją dabartinėj mokykloj, vairuoti galiu eiti į kitą mokyklą mokytis? Ir ar man grąžins pinigus, kuriuos sumokėjau (tuos, kurių „neišvažinėjau“)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 01 25, 21:09)
Sveikos 4u.gif
Aš taip pat mokausi vairuoti. Ir bėdelė yra tame, kad man nepatinka mano dabartinis instruktorius. Teorijos kursas jau eina į pabaigą. Ir norėčiau sužinoti, ar pabaigus teoriją dabartinėj mokykloj, vairuoti galiu eiti į kitą mokyklą mokytis? Ir ar man grąžins pinigus, kuriuos sumokėjau (tuos, kurių „neišvažinėjau“)? blush2.gif

Sveika smile.gif manau, kad tikrai negrazins. Pasiskaityk sutarti, ten turi buti surasytos salygos. Tiesiog pasakyk, kad nori kito instruktoriaus ir viskas. mirksiukas.gif Tik pagalvok ka sakysi kai paklaus kodel.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 25, 21:29)
Sveika smile.gif manau, kad tikrai negrazins. Pasiskaityk sutarti, ten turi buti surasytos salygos. Tiesiog pasakyk, kad nori kito instruktoriaus ir viskas. mirksiukas.gif Tik pagalvok ka sakysi kai paklaus kodel.

Bėda tame, kad tą instruktorių, pas kurį norėjau eiti atleido, o pas kitą baisu, kad nebūtų kaip toj patarlėj: bėgi nuo vilko, o papuoli ant meškos. O sutarties dar neturiu, t.y. ji pasirašyta, tačiau jos dar neatidavė, nes neuždėjo štampo. Hmm... matyt reikės eit į mokyklą ir klaust kaip ten su tais grąžinimais, nes vienam žmogui tai tikrai grąžino pinigus, tai turiu ir aš dar vilties biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu gretas jei galima nes siandien buvo pirmoji pamoka teoijos blush2.gif aisku dar zalias miskas tad nutariau internete pasimokint zenklus ir va ka radau lotuliukas.gif
http://auksinevarpa....ptuota-versija/
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 25, 22:00)
Jungiuosi ir as i jusu gretas jei galima nes siandien buvo pirmoji pamoka teoijos blush2.gif aisku dar zalias miskas tad nutariau internete pasimokint zenklus ir va ka radau lotuliukas.gif
http://auksinevarpa....ptuota-versija/

Sveika! Kur mokaisi? 4u.gif nebaisu? biggrin.gif
Gal neskaitysiu prieš egzą, nes paskui dar privelsiu klaidų. biggrin.gif
šiaip dar tas yra neblogas lotuliukas.gif http://www.stasys.ig...-kelio-zenklai/
paziurejau Regitros video apie egzaminus, susirasiau kokių dokų reikia, kad neduok Die, ko nors nepamirščiau. doh.gif o tie žodžiai kai ten sako "sveikinu išlaikius vairavimo praktikos egzaminą..." wub.gif net šiurpuliukai nukratė. biggrin.gif kaip norisi tą egzą pabandyt. biggrin.gif ir tokių žodžių sulaukt bigsmile.gif nors realiai jų turbūt nieks nesako, bet tegul ir nesako, bele išgirsčiau išlaikyta. yahoo.gif
einu nagus zebrint nail.gif
Atsakyti
kliamka, o is ko savarankiskai mokeisi? as knygute skaitau ir sprendziu ketbilietai.lt. eisiu laikyti vasario 4d.
ar uzteks tik is situ dvieju ruostis? o gal dar kazka daugiau patarsi?

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti