Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

Na, merginos, papasakokite, kaip jus rengsites antra vestuviu diena? Musu vestuves bus svenciamos kaimo turizmo tipo sodyboje ir super "redytis" atrodytu nera reikalo, bet vis tiek nesugalvoju, kaip cia pasipuosus... g.gif g.gif g.gif juk vis del to vestuves... wub.gif
Atsakyti
kaip as verkiau, kad neturejau antrai dienai ka apsirengti...oi kaip verkiau....juk spintoje jokio sijono ar sukneles, net kokio geresnio kostiumelio ar ko kito tokiai progai...o svajojau rengtis sviesiai, o gavosi antra diena juodai... sad.gif
Atsakyti
as tai kokia nors suknute trumpa vasarine nusipirksiu, kad paskui galima butu nesioti visa vasara - vestuves irgi kaime sodyboje bus, tai tikrai jokiu vakariniu sukniu nenuomosiu ir kostiumeliu nesisiusiu. mes kita diena saslykus kepsim, lauke busim - manau suknute pats tas bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As antrai dienai nusipirkau ryskiai raudona suknele thumbup.gif
Atsakyti
o pas mus tai arsios diskusijos su uosviais buvo del antros dienos, as asmeniskai jos labai nenorejau, tiksliau planavome kad su draugais i soda mesytes vaziuosime kepti bet taip gavosi kad prie draugu dar ir senimas prisides mad.gif mad.gif mad.gif uosviu pageidavimu mad.gif mad.gif mad.gif bet veiksmas vis tiek sode vyks tai del aprangos as visai nepergyvenu
trenigas pats geriausias draugas mano bus biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif kai kam ant piktumo, (svarbu man patogu bus ) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 02 birželio 2004 - 10:09
Pas mus antra diena visos panos bus su dzinsiukais ir su virsutine bikinio dalimi thumbup.gif Na, kad nuotakos nesumaisytu su kitomis - busiu dar su nuometu prie viso to laugh.gif laugh.gif tongue.gif O vyrai - kas kaip nori - su dzinsais, sortais ir t.t.. Bus laisvas - prikolnas stilius antra diena. Jokiu vakariniu sukniu ir kablu. Veiksmas vyks ten pat, kur ir vestuves, bet aplinka labai grazi - daug vandens, zolytes, gelyciu, pirtele, saslykai ir t.t... clap.gif
Atsakyti
na, musu antra diena vyks sode. tai as nusipirkau toki labai faina sijonuka. PIrkau Ketj, kaunietes turtu zinoti. sijono fasonas toks, kaip nesiojo tuomet, kai rokenrolas buvo populiarus, na, tikiuosi suprantate, ka noriu pasakyti. toks juodas su ruzavais taskuciais. tai stai, dar kokia palaidine nusitversiu ri viskas. jokiu puosmenu. tiesa, buusiu su nuometu, nes antra diena ji persegs vyriausiajai pamergei pagal tradicijas.
Atsakyti
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 06 02, 06:05)
Na, merginos, papasakokite, kaip jus rengsites antra vestuviu diena? Musu vestuves bus svenciamos kaimo turizmo tipo sodyboje ir super "redytis" atrodytu nera reikalo, bet vis tiek nesugalvoju, kaip cia pasipuosus... g.gif g.gif g.gif juk vis del to vestuves... wub.gif

Aš tai turbūt tą pačią dieną persirengsiu, nes jaučiu norėsis ir į pirtį įlysti, ir į ežerą pasimerkti kaimo turizme. O antrą dieną mes jau būsim pakeliui į medaus "savaitę", taigi likusieji linksminsis be mūsų thumbup.gif
Atsakyti
O aš antrą dieną vilksiuosi suknelę heart.gif
Atsakyti

as irgi vilksiuosi gana paprasta vasarine suknele:) tik jinai dar kazkur pas siuveja:)) tikiuosi kad viskas bus gerai:))
siuvuosi paprasta kad paskui galeciau nesioti, kaip ir basutes-pirkau tokias kad butu ne vienam kartui:)
Atsakyti
musu antra diena bus prie ezeriuko, kepsim saslykus. taigi patogiausia bus su dzinsais. sugalvojau, kad faina butu apsidaryti abiem po marskinelius su uzrasu "just married" ar kazka panasaus. tik dar nenusprendziau jaunikiui pasakyti ar staigmena padaryti?
Atsakyti
as irgi ieskosiu sukneles, ar kokio sijono su bliuskele kad ir paskui galeciau nesiot, kokia nors vasarine suknele... clap.gif tik niekaip nerandu.... nesuprantu kur man rast... ieskau ieskau unsure.gif
Atsakyti