a pas mumis tik 1 vestuvių diena... aišku kitą dieną bus pratesims, bet net nežinau kur, yr visokių galimybių. priklausomai nuo oro. kadangi bus atsigavimo-chillout'o diena su xebra, tai spinta pilna visokių šmutkelių, jau tikrai rasiu kuo apsirėdyt.
labukos,
antrą dieną griežtai - jokių batelių, basučių su kulniukais ar ištaigingų suknelių bei šukuosenų!!!! džinsiukai, kad patogu lakstyti po pievą būtų arba jau kraštutiniu atveju kokia tais suknutė lengva ir basom duj kepti dešralių ar šašlų, taškytis ir žaist
antrą dieną griežtai - jokių batelių, basučių su kulniukais ar ištaigingų suknelių bei šukuosenų!!!! džinsiukai, kad patogu lakstyti po pievą būtų arba jau kraštutiniu atveju kokia tais suknutė lengva ir basom duj kepti dešralių ar šašlų, taškytis ir žaist

QUOTE(Pacific @ 2005 03 24, 17:53)
na pas mane taip pat antra diena bus saleje. tai as sugalvojau suknle pasisiuti.jau net modeliuka radau.ir paskui dar ta suknele galesiu per koki baliuka uzsidet.dabar tik reikia geros siuvejos ir medziagyte tinkama rast.
Aš dar nnusprevdžiau ar pirksiu ar siusiu

ziurint kokio stiliaus nori i kur pirksi.nuo to ir priklauso kaina.taip pat ir parduotuvese kainos labai skiriasi.na as tikiuos kad tilpsiu i 180lt.o jei ne,tai gal pigiau iseis paisiuti.kadangi turiu antros kartos puske siuveja,tai ziunau kad pagelbetu.o siuna labai gerai ir suknes pati sugalvoja.man buvo isleistuviu suknele pasiuvus.tai jauciausi puikiai.
o as net dvi turiu, tik reik apsisprest su kuria busiu, abi baltos. modeliukai panasus trumpos lengvos vasariskos. Tai vienas rupestelis atkrenta

As manau kad antrai dienai pirksiu suknele, bet tokia kad dar kada galeciau apsirengti. Galvoju gal gariunuose yra, vilnietes gal zinot ar galima ka nors isirinkti. Buciau dekinga uz patarimus.

QUOTE(inore @ 2005 03 30, 19:05)
As manau kad antrai dienai pirksiu suknele, bet tokia kad dar kada galeciau apsirengti. Galvoju gal gariunuose yra, vilnietes gal zinot ar galima ka nors isirinkti. Buciau dekinga uz patarimus. 

As buvau gariunuose tai sukneliu daug(tik baltos labai jau bjaurios kazkokios senoviskos mtosi kad turgines) o tokiu proginiu tai labai daug ir ivairiu yra kai kurios tai gana graziai ir prabangiai atrodo o kainos tai ivairios,na nuo sukneles proklauso nuo 100 iki 400lt
Na o mano antra diena bus pirteleje, tad tikamiausia apranga bus maudymosi kostiumelis