Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

vat ir as manau kad gariunuose daug tu "bobisku" sukniu kabo.o as dar jauna,todel antra diena noreciau kazko paprasto ir lengvo

pritariu, as pati eisiu su trumpa, vos su blizgesiu balta suknyte, man nuoma salone Žemaitės gatvej kainavo tik 50 lt! Net nustebau, kad buna tokiu kainu ir tokiu sukneliu. Ten siaip maciau apie ka jus kalbat, skirtingu spalvu, bet tokio pat modelio sukneliu ir lengvu nepriblizgintu sukneliu. Pati pamergyte budama tik su suknelem, o ne korsetais eidavau:)
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(pupa uoga @ 2005 04 19, 16:44)
Pati pamergyte budama tik su suknelem, o ne korsetais eidavau:)

dėl korsetų - nu aš iš pradžių norėjau eii į pamerges su korsetu, tai ir primatavo ir namo jau suknę parsivežiu, nu bet jaučiausi lyg bačkoje kokioj. Tai pasimatavau be korseto ir buvo thumbup.gif ir dar liekniau trodžiau nei su juo doh.gif
Atsakyti
Aš norėčiau rasti arba pasisiūti tokią lengvutę, vėjyje besiplaikstančią ilgą suknelę smile.gif Su nuoga nugara smile.gif ir nežinau ar dabar madinga suknelė, kur apačioje daug volanų? Dar norėtųsi skeltuko priekyje vos ne iki pat pat... smile.gif
Atsakyti
antra diena rengsimes su treningais, nes iskylausime, taip kad kokios nors progines sukneles neuzsimausi:)
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 04 19, 15:44)
vat ir as manau kad gariunuose daug tu "bobisku" sukniu kabo.o as dar jauna,todel antra diena noreciau kazko paprasto ir lengvo

pritariu, as pati eisiu su trumpa, vos su blizgesiu balta suknyte, man nuoma salone Žemaitės gatvej kainavo tik 50 lt! Net nustebau, kad buna tokiu  kainu ir tokiu sukneliu. Ten siaip maciau apie ka jus kalbat, skirtingu spalvu, bet tokio pat modelio sukneliu ir lengvu nepriblizgintu sukneliu. Pati pamergyte budama tik su suknelem, o ne korsetais eidavau:)

cia tas salonas kuris tarp zemaites viesbucio ir bites salono vilniuje? g.gif Ar as klystu? g.gif
Atsakyti
taip, tas pats. Ten tokia mergina dirba, prisijuokem besimatuodamos, mano suknele trumpa, nes pas mane antra diena tik rytines kavutes pagerimas ir torto suvalgymas.
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 04 20, 16:53)
taip, tas pats. Ten tokia mergina dirba, prisijuokem besimatuodamos, mano suknele trumpa, nes pas mane antra diena tik rytines kavutes pagerimas ir torto suvalgymas.

Berods to salono pavadinimas "Kornelija" o ten yra ir progines ir vestuvines suknele?Pasirinkimas didelis?
Atsakyti
na kazka panasaus siusiuos
Atsakyti
Berods to salono pavadinimas "Kornelija" o ten yra ir progines ir vestuvines suknele?Pasirinkimas didelis?

man pasirode, kad sukneliu daug, kad yra ir nekorsetiniu, ir vestuviniu. Mano skoni atitiko:))) ir bent jau as nusiderejau...cia mano iprotis visada pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 20, 21:12)
na kazka panasaus siusiuos

Labai grazi, ir aš tkios norėčiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 04 21, 08:48)
man pasirode, kad sukneliu daug, kad yra ir nekorsetiniu, ir vestuviniu. Mano skoni atitiko:))) ir bent jau as nusiderejau...cia mano iprotis visada pabandyti...

Kiek kainuoja vestuviniu sukneliu nuoma?
Atsakyti
turiu tik vizitine, tai parasysiu tel. 2335292, dirba 10-19 val.
Atsakyti